LEGACY
Lom stabljike & oporavak?
22 odgovora6,610 pregleda
24 REP48%
→ Istraživač
maj 2007.
maj 2007.#1
Lijep pozdravec! Stabljika stara neato viae od tjedan i pol stvarno je po
ela solidno napredovati, a kad ono - vjetar mi ju slomi onako pri dnu, nisam mogao vjerovati! I to mi je ve 2. put da se desilo (ne na istoj stabljici, naravno)! Proalo je par sati otkada se to desilo, listovi joa uvijek imaju onu svoju "tvrdou", ali su se nekako spustili. Uspio sam
a
kalicom i joa ne
ime "izravnati", tj. da sada stoji ravno. Eto,
ini se da sam to trebao prije napraviti :ohno: :ohno: :ohno: Zanima me ima li ikakve aanse da se biljka oporavi? :sick: I koje su vaae solucije, tj. na koji na
in rijeaavate to da biljka ostane uspravna a da je nimalo ne oatetite kad to radite? Hvala!
24 REP48%
→ Istraživač
maj 2007.
maj 2007.#3
Istina je. Potpuno se oporavila od loma, ali je pre~ivjela ogroman stres, joa dan danas je u aoku. :ohno: Sama stabljika po
ela je "nagnuto u desno" rasti (kao kad ide za suncem :sun2: ) i jedan lapi je uniaten, tj. izgleda kao da je zgu~van. :sick: Vidjeti emo ata e biti dalje od toga...
10 REP20%
→ Istraživač
jun 2007.
jun 2007.#6
Ne mogu da otvorim temu, pa da zloupotrebim ovu...
Zanima me sledece, da nisu malo male ove biljke, citral, star oko 45 dana, sve regularno presadjeno, sunca ima oko 8, 9 sati, malo je manje djubreno, redovno zalivano...
i jos nesto.... sta je dodjavola ovo, slagali su nas da je neki purple, ali meni iskreno lici na paradajz
maj 2007.
1 / 12
maj 2007.
jun 2007.