VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikamolim za pomoc
LEGACY

molim za pomoc

52 odgovora1,878 pregleda
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

sjemenka je proklijala u tri dana 4(cm).. stavio sam ju u posudu i nakom 5 dana je izrasla priblizno 10cm.. sada je trenutno na suncu a preko noci na sobnoj temperaturi.. morao sam je privezati uz stapic jer mi se cini da je krhka da bi se savinula.. vode ima dovoljno ne previse. ima dva lista na vrhu okrugla i dva spicasta recite mi da li imam razloga za brigu..a kakda sam otvorio maramicu oko sjemenke su bile crvene flekice kao kapljice krvi zna li tko sta je to?

jun 2013.

Dobro je to i nemoraa je unositi nou van osim ako ne ~ivia na sibiru. Crvene to kice, nemam pojma, mo~da ti je sjemba bila ~iva pa iskrvarila :) Ubudue kad klijaa tako sjemenke nikad ne ekaj toliku klicu nego im vidia da izbija klica iz nje odma u zemlju. I kak to nick ti je ~enski a piaea u muakom rodu :signs053:
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Iz Hrvatkse sam... Marina je ime moje biljke i tak sam stavio nick.. Ne mogu vjerovati da tako jako napreduje,najvise nocu..znaci nema razloga za brigu?

jun 2013.

Ma nemaa brige, samo je ostavi vani jer je seljakanjem dodatno mu ia a nema potrebe kad none temperature nejdu ispod 10 stupnjeva i dolazi toplije vrijeme. Bilo bi dobro kad bi poslikao bilj icu da vidimo tu mraavicu.
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

budem za sat..
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

2454.IPB
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

ovo okolo sta visi to je konac
s0vaAMBASADOR

jun 2013.

Izduzila se jer nema dovoljno svetla... nije ti previse pametno to sto si posadio u flasu tesko ces presaditi.. ali dobro... napuni tu posudu zemljom do vrha i drzi je na sto vise sunca, a tokom noci u potpunom mraku. Predpostavljam da oces napolje da je posadis... Jesi spremio sajt gde ces da je presadis? Kad budes presadio zatrpaj stabljiku skoro do prvih listova da se ne slomi.
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

sajt sta ti je to
BladeZMAJ

jun 2013.

Sajt je mjesto na kojem cea uzgajati biljku (ako je uzgoj vani-outdoor)...biljka mnogo preizdu~eno zbog neoptimalnih uvijeta za rast cannabisa...ili si nai sajt...ili zaboravi da cea dobit dim od ove biljke...
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

rasti ce na polju sam se jos boim staviti je vanka jer bi ju sigurno nesto pojelo...ili ostetilo..nista staviti cu zemlje jos u posudu i drzati je na suncu danju a navecer u mraku zar ne?
BladeZMAJ

jun 2013.

Ne...iznesi je na to polje,na kojem ea iskopat rupetinu 20 litara i ispuniti istu sa Teramagma ili Composana zemljom..zatim ovu biljicu zakopat u tu zemlju skroz do prvih listova kao ato ti je gore re eno. Nabavia Neo petriod i pospea ga u krug okolo biljice.i naokolo po sajtu...i udri brigu na veselje.... Nebi bilo loae i da pokuaaa nau iti na forumu kako se growa cannabis.
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

budem sutra presadio i napravio kako si rekao a sada idem staviti zemlje jos u casu
BladeZMAJ

jun 2013.

Ok sretno !
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

hvala evo sada sam napunio zemljom do kraja posude i sutra ju presadim
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

napravio sam na 4 kolca mrezicu obio na kolce i tako da kad stavim biljku u zemlju oko nje stavim to dok se ne razjaca i nemoze joj nitko nista a prostora ima dovoljno...
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

evo ljudi ovako sam ja osmislio i postavio zastita od nepozeljnih posjetitelja
loopAMBASADOR

jun 2013.

znaa kako,vei problem imaa ato se to udo sad vidi nadaleko,i izaziva interesovanje...al' ajd' ok,valjda znaa ata radia...
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

vidljivo je jedino iz zraka ovako ne...koliko njoj dugo treba da oja a? Ono da joj ovo vise ne treba
BladeZMAJ

jun 2013.

Pa ne treba joj....ovako samo privlacia pozornost...bit out growanja je grow stopit sa okolnom vegetacijom...ovo iskace ko ~arulja u tunelu
marina55ISTRAŽIVAČ

jun 2013.

za to se ne brinem sta je uocljiva jer ne mogu vam opisati gdje se nalazi...sada je vec dva dana u zemlji koliko njoj dugo treba da se dobije i da pocne rasti
Kao prvo pozdravljam sve clanove :D Kad mi je stiglo seme, stavio sam ga na klijanje, proslo je oko 7-8 dana a klica je bila mozda 1-2 mm, i potom sam je posadio, inace uzeo sam seme white widow. Sta dalje da radim ? I zbog cega je klijanje tako sporo islo ? :)
loopAMBASADOR

jun 2013.

prvo,promeni nickname,kontam ja da ima dosta Nikole Andrejia na ovom svetu,al' majku mu,nemoj im olakaavati posao....da padnea za takvu glupost.. ne znam,meni je to bar malo riskantno... ato se klijanja ti e,ako ti je temperatura bila malo ni~a,ili nije toliko bila vla~na maramica (ili u emu si ve klijao) to hoe malo da "prolongira" proces.. a i ata se bunia,izaale su,zar ne? :) gledaj ti sad da im obezbedia uslove,i sve 5 ;) ata dalje da radia ? DA UZME` DA ITA` FORUM ;) sve ve piae i nije to ni sporo toliko,mo~e klijanje i do 10tak dana da se razvu e,koliko ujem-ne bih znao,meni izbiju (ja stavljam direkt u saksije) ve posle 3-4 dana..
ime mi nije nikola andrejic, to sam samo lupio ;) Ma razumem matori, ali meni je temperatura bila odlicna, kupio sam jednu onu sijalicu sto greje, pa sam pomislio da im nije toplota bila prejaka. A i od 30 menki proklijale su mi samo 16 :icon_cry: :icon_mad: Hvala ti u svakom slucaju ;)
loopAMBASADOR

jun 2013.

eto sam si odgovorio-u principu se klijanje radi u mraku,ne treba im svetla...mogue da je ta lampa suviae brzo isuaivala gornji sloj..... sad si nekog Nikolu Andrejia osudio na propast... :D kad ga uhapse bez razloga,proklinjae te ;)
hahahahahahahhahahahah :dada Znaci da klija u mraku. hvala ti :)
vigierPOZNAVALAC

jun 2013.

ne, drzi je na suncu nou a po danu je drzi u mraku. `alim se. `to viae dnevnog svjetla, direktnog sunca, direktnog! Bar 5 sati, a zavisno od strejna, nekima je i 7-8 sati malo. Imam biljku Veneno, koja se kod mene izdu~ila iako je bila direktno na suncu od podne do 6, takva je, treba joj sunca viae iako sam pored nje, na istom mjestu lagano jos 2 biljke u casi drzao koje se nisu izduzile. Problem sa nekim biljakama je sto kad krenu u visinu jednostavno takve ostanu. Proale godine sam imao jednu koja se izduzila u casi i gotovo da nije htjela izbacivat grane sa strane nego je sva do kraja isla u vis iako sam je presadio na suncani SAJT (mjesto za sadnju). Kako god, na forumu imas mnogo odgovora na pitanja koja postavljas, pa evo i ja da dozivim da nekome kazem: ITAJ FORUM PRIJE NEGO POSTAVIS PITANJE TIPA DA LI DA JE DRZIS PO DANU NA SUNCU :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se