LEGACY
Hermic?
32 odgovora2,247 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#1
evo ti sranja feminizirani jack herer od sesi seedsa je u 2 tjednu cvitanja dobia muda bez da je ima ikakav stres od rodenja ko bebi mu je bilo i stvarno je zdrav,sad sta da radim s njim da bacim sve ca ili mogu sta iskoristit,nije jos bacia kristale tako da thc postotak neznam kakvi je? ajde vi sta ste imali ovakav slucaj dajte savjet...
stavit cu dvi slike popodne kao ogledni primjer hhh
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#2
onda je genetski uzrokovan hermafroditizam, tesko ces se izboriti uklanjajuci muske cvetove, ne znam sta pametno reci jer ima jos puno da cveta, a polen da cuvas bez veze je, dobices opet hermije kad sa njim oprasis... jbg. sensi je uvek bio dobar i dugo radio samo regular seme, kao i mandala ili kc brains... sad svi nesto krenuli za parama, pa eto sta zna da ispadne... kaci fotke ovde, a mogao bi poslati i sensiju ;)
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#3
i ja mislim da je genetski,nista mu nisam radio osim topinga jos u vegetaciji ima 20 dana i normalno je baca pistcile sve do jucer ja pogledam ono muda na spoji stabljike i grane,slikat cu za par sati pa ces vidit,e da i mislia sam da se nista nece moc od njega,a vec sam stavia u vlaznu maramicu silver haze ovoga cu cupat danas...a sensiju bi moga poslat slike
jebes mi mater ako iz ovih navodnih muda ne izlaze pistcile,tako mi se cini od sinoc barem,neznam vise nista...
evo slike a ostavit cu ga jos dan dva da bude jasnije...
\\
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#5
da bas steta super je picia i izgleda nema mu greske,a da shit provam napravit,bili to udaralo sta s obzirom da je negdi 15 dan cvata...i zemlja je dobra u pitaru jel je smin ostavit za iducu biljku...
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#6
probaj skidat sva ta jajasca cim ih vidis i mozda nesto bude... nisam nikada imao hermija tako da ne pricam iz osobnog iskustva ali sam vidio po forumu da je netko kidao ta jaja i ispalo je ipak nesto :)
sretno i bit ce sljedeci put sigurno dobro sve :) samo polako !
peace out !
Creative
LEGENDA14.039 REP90%
→ Zmaj
CreativeLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#7
bez kristala nema shita....ali da drzis negdje vani pa cupkas koliko imas volje ili bas da posadis vani mozda i uspijes nesto izvuci ;)
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#8
to mi je proslo kroz glavu da ga vanka prebacim pa cupkam samo neznam,samo provjeravam to za shit a nazalost znam da nemoze...a vidit cu nisam pametan silver je vec u maramici mislim da cu ga cupat sutra ciloga,zelim pravu robu ne hermi hhh
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#9
pa da ga izbaci van, ostavi da cvjeta i na kraju napravi haaia od hermia isto bi valjalo, samo ato bi dobio dosta manje i ne bi bio toliko jak...
ako imaa gdje, izbaci jacka van pa neka sam pre~ivi kako zna i mo~e, ako i neato uspije na jesen mo~ea napraviti neki bubble hash iz toga (iako e biti mala koli
ina)...
crunkisi
LEGENDA7.534 REP25%
→ Zmaj
crunkisiLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#11
za svaki slucaj provjeri da ti svjetlo ne ulazi u box prije sljedeceg growa, jbg sta je tu je idemo dalje... svima se moze dogoditi bitno je ne odustati
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#12
nema di da ude i o tome sam razmislja ali preko noci kad spavam tad ne gori svitlo ni u boksu,pazim ja na njih ko na djecu hhh,hvala svima da odgovorima i rjecima podrske ide dalje silver haze sutra u zemlju pozz
8 REP16%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#13
Zamolio bih za pomoc po pitanju hermica. Imam spoljasnji grow i na dve vrste , domaji i samanu semena druge reprodukcije. Vec 10 godina sadim i prvi put imam hemafrodite. Ako se hermic pravi radi femiziranog semena, hoce li reprodukovati hermice ako ostavim do kraja na drugim biljkama tj onim koje oprasim njime? Mikri, javljaj sta bi sa tvojima! Do sad pretpostavljam da si se oprobao sa svojim. Pozdrav i nadam se odgovoru sto pre to bolje.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#14
sta je seme druge reprodukcije, mislis na F2
zavisi da li je hermafroditizam namerno izazvan (sredinski uzrokovan, obicno stresom) ili je genetski
8 REP16%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#15
Seme samana sam uzeo sa biljaka cije je seme kupljeno u holandiji. Znaci ovo je druga godina kako koristim seme sa biljaka koje odgajim sto se tice samana. A domaju (domacica, seme biljaka koje smo sadili nekada dok nije bilo moguce kupiti u inostranstvu. znaci domace seme) reprodukujem vec godinama sa semenom koje imam i semenom od gandze koja mi se dopadne tokom konzumacije. Mislim da je stres prouzrokovan radom zbog vremenski nepogoda tokom presadjivanja pocetkom godine. Tako da me interesuje za ubuduce. Pocupao sam ih jutros iz straha da mi ne oprase biljke ali sam jednu oprasio da testiram.
CosaNostradamus
AMBASADOR4.593 REP88%
→ Legenda
CosaNostradamusAMBASADOR
avg 2013.
avg 2013.#16
ja imam dva hermija u outdoor-u, poskidao sve i ostavio po jedan vrani top sa sve mudima i zamandalio topove kesom, kontam da mo~e opraaiti sam sebe....
jun 2013.
1 / 17
jun 2013.
avg 2013.