VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaNesto jede moje lisce :@
LEGACY

Nesto jede moje lisce :@

28 odgovora7,675 pregleda

jul 2012.

Danas san dosa do svoje biljke da je zalijem i vidia san pojeden jedan dio lista onako koda jedes dinju pa ostaju od zubiju oni krugici,tako na par listova malo zagrizeno ,biljka mie okruzena mrezon da nebi dolazile bube al ocito je nesto i proslo priko mreze,neznan sta je jede al jel mi ima ko za predlozit kakvi pesticid da polijen oko nje ili nju da otiran te glupe kukce ,tako da odma otiden u poljoprivredni ducan i kupin to ??

jul 2012.

pa ako ne znas sta ti jede biljku kako da predlozimo nesto protiv tog neceg sto ne znamo sta je... ako je jedan list u pitanju ne dizi paniku, normalna ja to pojava za outdoor, nece joj biti nista ni da je pet listova gricnuto

jul 2012.

Pojeden je samo 1dio izduzeni na listu nije pojeden cili list u komadu sa svin dijelovima i gricnuto je jos tako na 1 misto lista pojeden je ka mali dio listica,kako cu znat sta je jede kad nigdi po njon nema nicega niti oko nje ima icega

feb 2013.

imam pitanje a da ne otvaram temu... lani sam pokusao outdoor i posadjeno je 11 biljoza,meutim nesto ih je pojelo(srna,divlja svinja),zivim na otoku di ima diljaci a klima je bomba. kako da zastitim biljke od ovih pizduna?..

feb 2013.

dovedi psa par puta na sajt..neka se popisa i obiljezi teritorij.Stara odjeca(miris covjeka) meni se to pokazalo dosta ucinkovito.A imas i kojekakve mrezice da ih zastitis dok su male;)
ShantiENTUZIJASTA

feb 2013.

Potopia koprivu da stoji par dana u vodi i time dobro poprskaa celu biljku, ne traje dugo, ali tera sve ~ivo. I smrdi ko avo :)
SLO-EraLEGENDA

feb 2013.

postoje sprejevi-izgleda poput purpena koji koriste lovci za divljad(da neidu na avtocestu...) jednostavno nakupia nekoliko plasti nih boca,oderezea dno napunia penom,~icom olaksas kacenje oko svog growa.Naravno napravis krug bocama oko biljaka-traje onaj za vepre oko dobra 4 meseca.To je dosad najbolje radilo.

apr 2013.

Nesto mi se desava sa biljkom i pocinjem jako da panicim, sta je ovo sa listovima, nikad ovako nesto nisam doziveo, molio bi sto pre za hitan odgovor, samo ozbiljni ljudi koji se razumeju odgovore, ne treba mi neko pametovati ko ne zna, hvala...

apr 2013.

I jel mi mozete reci sto je ova ovako izduzena, kontam da joj fali svetlost ili jednostavno tako mora? A i listovi su joj zuti, ovo je slikano pre 2h mozda...
SkyHighatristPOZNAVALAC

apr 2013.

Ovo gore li i na gusenice.
sharpLEGENDA

apr 2013.

zaprasi s neopitroidom po vrhu biljke i opusti se. nista strasno. Uploaded with ImageShack.us
drogašISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Moju je danas, ili vjerojatno ju er, gricnija zec....izgriza nekih 50% listova i ata je najgore prigriza je i stabljiku koja se obisila. Malo san je cimnija i sve se odlomilo, osta napola izgri~en onaj prvi okrugli list, tu pretpostavljan nema oporavka...? Bitnije mi je da zaatitin od tin ze eva, poato znan da ih ima, pokuaat u s ton koprivon, mo~da je mri~a najfunkcionalnija...

maj 2013.

kopriva nije efikasna za zeceve, probaj napraviti sprej od chili paprika i luka ;) pa nek onda grickaju ako imaju mud*

jun 2016.

I meni neka gov*a grizu biljku, u pitanju je Master Kush, pa ako imate neki savet bilo koje vrste ne bi bilo na odmet.
klada1115POZNAVALAC

jun 2016.

Biljke su vam u sjeni...zato vam se izduzuju...nema dovoljno direktnog sunca

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se