DEDE
POZNAVALAC→ Ambasador
maj 2012.

Malo starije
Jako sumljam da je to spoljasnja budj. Hedovi su fenomenalni lepi zeleni ali po listovima velikim a sad i malim ima tih belih niti. Kada razmrdam head pada nesto belo kao perut sa njih.
Znam da ako je budj leti sigurno napolje samo sam citao da neki rade has vodenom ( ledom ), dali je to dobro ili ?
Ako ove iskusnije kajle znaju sta je to tacno i sta da se uradi molio bih neka konkretna misljenja i pomogucnosti neke slike ( slicne radi uporedjenja ).
Biljka je odvojena od ostalih u mraku, moze tamo ostati dva dana dok ne odlucim sta sa njom, has ili smece.
Interesantno je to da su ostale biljke bile mnogo losijem stanju vise zucenja listova manje razvijene ali na njima nema nikakvih belih niti.
Hvala unapred na odgovorima.DEDE
POZNAVALAC→ Ambasador
maj 2012.
Na ovim slikama sa neta kazu Botrytis cinerea, a kad uporedim moje nisu ni priblizno iste.
Pardon opet dva posta zaredom ako moze neko neka ih spoji u jedan hvala.
Spojeno :) z&n
Hvala.Z&N
ZMAJmaj 2012.
PowerSeed
ZMAJmaj 2012.
DEDE
POZNAVALAC→ Ambasador
maj 2012.
Sulundar
AMBASADOR→ Legenda
maj 2012.
jesam
ZMAJmaj 2012.
DEDE
POZNAVALAC→ Ambasador
maj 2012.
Miovutra
ISTRAŽIVAČ→ Entuzijasta
maj 2012.
dinosaur
AMBASADOR→ Legenda
maj 2012.
→ Istraživač
maj 2012.
PowerSeed
ZMAJmaj 2012.
jesam
ZMAJmaj 2012.
dinosaur
AMBASADOR→ Legenda
maj 2012.
metalmaniac
ZMAJmaj 2012.
pecurko
POZNAVALAC→ Ambasador
jun 2012.
DEDE
POZNAVALAC→ Ambasador
jun 2012.
DEDE
POZNAVALAC→ Ambasador
jun 2012.
Creative
LEGENDA→ Zmaj
jun 2012.

sto napraviti s ovim vrhovima ????
kupio sam nove teglice sa onim zatvaracima na njima i pravom brtvom posto stare nisu bile dobre i posto su vrhovi bili dosta suhi stavio sam krisku jabuke na 24 sata u teglicu i poslije izvadio van ( pomoglo je vrhovi su povukli vlagu )u prinicpu ih svaku noc izvadim van iz teglica na 15 do 30 min.... u subotu i nedjelju ih nisam vadio iz teglica samo otvorio teglice na 15ak min ... i u nedjelju navecer sam skuzio da nesto nestima....izvadio sam ih van i ostavio tako od nejdelje 22 sata do ponedjeljka navecer ....sinoc ih opet vratio u tegle i jutros poglledam i cini mi se kao da se i dalje siri ....jel dosta da ga ostavim na zraku par dana hoce sli se to smiriti ili moram nesto drugo napraviti ....po mirisu bih rekao pljesan a po izgledu mozda i neka gljivica....moze koji prijedlog ?metalmaniac
ZMAJjun 2012.
Sulundar
AMBASADOR→ Legenda
jun 2012.
Creative
LEGENDA→ Zmaj
jun 2012.
metalmaniac
ZMAJjun 2012.
jesam
ZMAJjun 2012.
Napušena Vjeverica