VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaproblem oko raspoznavanja pola, pls help!!!
LEGACY

problem oko raspoznavanja pola, pls help!!!

14 odgovora960 pregleda

avg 2009.

pozdrav od uzgajivaca amatera! posadio sam par biljki iz zezanja, i eto, zezam se snjima vez 4 i po meseca :icon_lol: Ali imam problem, 3 od 4 biljki su mi sumnjive bojim se da su muske biljke... evo slika vrhova biljki pa ako neko moze da mi pomogne, sve su u jednoj velikoj saksiji pa bih isekao muske zbog oprasdivanja i da zenke imaju svu zemlju za sebe: br.1 br.2 br.3 br.4 ako slike nisu dobre, recite sta da slikam pozz svima i hvala unapred, AzRael
grivaENTUZIJASTA

avg 2009.

Ovo sto si slikao su zenke
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2009.

koliko vidim sve ~ene, iako na slici broj 3 ne vidim baa jer je sve mutno:sun2: Slikaj ubudue izbliza ili vrh biljke ili mjesta di na stabljici di se grana i to ako imaa macro funkciju na fotiu. Vrlo lako ih je razlikovati. Ako imaa dvije dla ice ~ena ako imaa neat okruglo ko bobica momak.

avg 2009.

kakvi retardi nesposobni,ni u google da ukucaju kad vec nisu sposobni na forumu da nadju dobie pravilnik joa jednu stavku jer ovo je bezobrazluk i lijenost za medalju kako li karate kad nemate samopouzdanja da ka~ete da ovo je ~enka kao i na 100 000 slika na netu a vidi gurua nju ejdz debilizma savjetuje bolje fotke da lakae poma~emo shvatite viae da odgovaranjem na osnove debilizma samo odma~ete ionako nejakim umovima da se malo poguraju i shvate neato
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2009.

Svima je jasno da je to bilo milion puta na forumu ali meni nije jasno zaato se ti pjenia, ako sam nemaa volje odgovarat na neko pitanje, koliko god glupo bilo, onda nemoj. Eto ja kao filantrop s viakom slobodnog vremena odlu io odgovorit na pitanje nekoga tko je lijen tra~it, ne vidim da e iata loae nastati od toga. Istina, tema bezveze zakr uje forum ali se zato mo~e kad autor lijepo doe i pogleda odgovore poslati na groblje i mir.
DjerosimENTUZIJASTA

avg 2009.

@balcane respect the other members(to pise u tvom potpisu) da je neko drugi nazvao nekog drugog retardom ili debilom verovatno bi popusio bann,ali ti si balkane svemoguci moderator pa ti se moze,,,zasto jednostavno ne zakljucas temu i kraj,??pa to ti je na kraju krajeva posao. :ohno:

avg 2009.

ma i jedan i drugi ste smorovi naja i mo~da malo ja i forum gubi na svemu kada se podr~avaju takve gluposti ine ide dalje ne mrda nema growera nema nikoga sem komercijale lampaaa i indijanaca nema nikog da vam fino pri a pa ste osudjeni na mene ja ne trpim takve gluposti tj bezobrazluke to ato vi mislite da pjenim to je vaa problem,viae pjenim po vama ako nasluujute film reaenje bi bilo da po istim sve idiote sa lica foruma i da sa eka forum mlade nadam se normalnije treba u iti i pitati kada je problem krajnje konfuzan i rijedak a vi mangupi ato znate koja lampa ide i koji ciklus svijetla treba vama banja da se pravite znalci i da odgovarate na debilane koje sigurno znaju i google botovi tako da ce se ubudue ka~njavati glupa pitanja i joa gluplji odgovori i ne brinite nee se foum ugasiti bez vas ako osjeate psihotraume budite ljubazni pa nas sami napustite nije forum aa ica vas ato stalno vise niti aa ica nas ato ga vodimo forum oni koji gaje zdravu travu za sebe a njih ne poznajemo ni mi ni vi capishy? p.s. aamane mislia da ja trebam da briaem tj da sklanjam sto poslije vaaih bljuvotina ? e super ,sada znam kako u sebi skratiti posao djerosime kada neko potkopava forum a ovih kulturnih nema onda imam ja jedan svoj pravilnik koji ti ne mo~ea da vidia da te ne podsjeam da je forum u privatnom vlasniatvu i da je privilegija njegovo koriaenje a ne pravo kada neko zloupotrebljava tu privilegiju ide kui na lalanje ako neato niste shvatili budite slobodni samo vam sledei put neu dati objaanjenje,nee vam trebati, i to mi je posao.
DjerosimENTUZIJASTA

avg 2009.

To i dalje ti ne daje pravo da vredjas ljude na forumu na kome si mod.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se