LEGACY
nemogucnost zalivanja i prihrane
20 odgovora1,454 pregleda
sensiman
ISTRAŽIVAČ82 REP21%
→ Entuzijasta
sensimanISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#1
prijatelji treba mi vas savet. gajim outdoor, domacice su u pitanju. do sada sam biljke redovno zalivao i prihranjivao i super su napredovale, sative su, po 2,5m. zemlja je peskovita crvenica. zanima me da li bi mogle da opstanu u zivotu ako ih od sada do branja ne budem zalivao i prihranjivao, i koliko bi mi uticalo na kvalitet i kolicinu roda? postao sam paranoican po pitanju odlazaka na site, jer su neki momci u kraju popadali. molio bih brz odgovor, hvala.
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
avg 2010.
avg 2010.#2
Jednostavno moraa zaliti ako je potrebno,moraa znati kavo je stanje te zemlje,koliko "dr~i vodu".Znaa da bez vode nemo~e pre~iviti,nebi ni ti.Pripazi ti na sebe uglavnom.I ako ti je mjesto sigurno,na to si trebao voditi ra
una ranije,i ako imaa 1-2 biljke mislim da nikad nije problem zaliti,termosicu od 5 litara uvik mo~ea aetnjom nositi sa sobom,i jednom u tjedan "slu
ajno" nai
i na biljke:icon_lol:`ta ih viae imaa viae si u opasnosti,meni bar logi
no.Polako:)
Svetilist
POZNAVALAC1.480 REP98%
→ Ambasador
SvetilistPOZNAVALAC
avg 2010.
avg 2010.#3
dobro zali i stavi kartona na zemlju oko biljke i po tom stavi joa malo zemlje da prekrea karton i to sve joa prekri kakvim travkama da bude sve zeleno i naravno karton isto namo
i tako da nemaa potrebe zaljevat 15-ak dana iako je koren
e sigurno pola metra u dubinu otiao
ako je situacija zeznuta potrudi se to obavljaa dok svi spavaju
pamet u glavu i sretno
sensiman
ISTRAŽIVAČ82 REP21%
→ Entuzijasta
sensimanISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#4
ima ih 15ak komada. za toliko bilja mi treba bar 20l vode, tj ja toliko mogu da stavim u ranac i da iznesem na site. imam oko 3 km pesacenja uz brdo sa svim tim teretom. ispada mi dusa kad idem da ih zalijem. biljke su dobro skrivene, jedino sto se vidi prvih 4 5 m staze kuda ulazim da je bas utabano. cime da prikrijem tragove, a da ne bude bas uocljivo?
Svetilist
POZNAVALAC1.480 REP98%
→ Ambasador
SvetilistPOZNAVALAC
avg 2010.
avg 2010.#5
hmmmmm
baa nije pametno ako su sve na istom mjestu, za tragove neata iskemijam ili promjeni put do biljaka da pom
u travke ponovo rasti a mogu one da pre~ive i mjesec dana bez vlage samo u
ini kak sam reko u prethodnom postu
Nimpha
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
NimphaISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#6
Navodno je
ak po~eljno ostaviti biljke 15-ak dana prije berbe bez vode jer u tom periodu borei se za ~ivot lu
e vee koli
ine THC-a, a to ti je naravno u cilju jer ea imati vei procenat THC-a, a time i bolju ganju ;)
Ipak pokuaaj joa par puta zaliti...ili prizivaj kiau :D
sensiman
ISTRAŽIVAČ82 REP21%
→ Entuzijasta
sensimanISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#7
nisam u mogucnosti da promenim putanju jer je sa svih drugih strana ostruga, trnje vrzina, preko 4m visine.
e to za prizivanje kise nije losa ideja, kao indijanski vracevi u filmovima, napurnjam se kao zmaj, obujem mokasine, uzmem daire i da igram oko vatre :-))))))))
znate li da su indijanski vracevi stvarno koristili kanabis u toku rituala prizivanja kise, i u mnogim drugim, da bi pali u trans
Nimpha
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
NimphaISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#8
Eh pa eto, spojia ugodno sa korisnim... i javi da li funkcioniae :P
`alim se naravno...:rofl:
golub mira
LEGENDA7.123 REP21%
→ Zmaj
golub miraLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#9
I ja u uskoro imati problem jer neu moi biti u mogunosti zaljevat i prihranjivat.
Biljke su vani posaene, za sad fenomenalno napreduju.(oko 40-50cm) E taman nekako kad po
nu cvjetat ja moram ii raditi na nekih mjesec i pol dana i nee me nikako biti u blizini.
Planiram ih dobro zaliti prije odlaska, pa karton oko njih i sve kako preporu
a kolega Svetilist.
E ovako imam podosta vermikulita, pa sam mislio da li bi bilo dobro otkopati dobar pedalj oko biljke i usipat vermikulit pa na njega ponovo zemlju i dobrano zaliti. Jel ima netko ideju kako iskoristiti taj vermikulit na najbolji na
in.
avg 2010.
1 / 11
avg 2010.
jun 2013.