LEGACY
Biljke neče procvjetati
22 odgovora2,432 pregleda
darafukač
POZNAVALAC870 REP30%
→ Ambasador
darafukačPOZNAVALAC
feb 2016.
feb 2016.#1
Pozdrav svima! Evo mene nakon dugog vremena...nakon dva uspjeana growa ovaj sada i nejde najbolje...
Posadio sam 10 sjemenki od
ega je izaalo 6 biljaka...proalo je 2 mjeseca od kad su izaale, narasle su ogromne a cvijeta joa nema..narasle su 1m do 1,30m i cijeli box je pun liaa (isti box u kojem sam nekad imao 8 biljaka)
Posaene su u 12 lt posude, zemlja je od onog aiamiaa (kupljena u grow shopu), dodao sam glistina i kalong powdera prilikom sadnje..zaljevam skoro svaki dan, voda iz bunara i ph dovedem na 6 sa ph-.
Koristim sljedea gnojiva:
Kalong bloom NK2.5-6
Kalong grow NK6-3
i jednom tjedno Kalong taste improver (poboljaiva
zemlje) koji sadr~i dosta toga, i neke kapi vitamina i aminokiselina, a stavit
u i slike od gnojiva.
Javlja se i ono ~utilo po rubovima listova a ne znam jel to opet previae gnojiva ili premalo...makar stavljam ga manje od onog ata piae na njima..
Svijetlo je 600w hps, a biljke su udaljene 60-tak cm.
Box je 1,50x1,50, temperatura 28-31, vlaga je u zadnje vrijeme i po 70-80%, pod zna biti mokar..
insekata nema..
U du
anu su mi rekli da su automatici al se ne sje
am sorte :/
al poato joa niata nije procvijetalo sam prije tjedan dana isklju
io svijetlo 24 sata..sad sam stavio na 12-12 re~im al one samo rastu a cvijeta nigdje..sad na ovim slikama nadam se da e neko mi mo
i re
i dal je to mo~da po
etak cvjetanja ili ata...
Neznam ata da radim viae, u boxu viae mjesta nema, a grane
e se lomit kad procjeta..
HELP LJUDIIIIIIIIIIIII
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#2
Malo lakae sa tim gnojenjem. To je problem kad se kupuje sjeme bez originalnog pakiranja. Eto sad znaa da nisu automati. A ato se ti
e cvijetanja vidi se da e krenut, ne krene uvjek ekspresno nakon promjene re~ima, tu nekih 1o-tak, pa ponekad i viae dana treba od promjene re~ima da krene u intezivniji cvat. I probaj vlagu smanjit kako god znaa, poja
aj ispuh.
5 REP10%
→ Istraživač
mar 2016.
mar 2016.#3
Ph bi trebalo biti u periodu cvetanja 6,3-6,4,tako da bi biljke mogle usvajati minerale neophodne za plod.
Usled nize Ph vrednosti ,manje apsorbcije minerala i vitamina,amino kisel....dovodi do pojave zutih
rubova,mrlja po list.
Svetlosni rezim auto semena je 12/12 non-stop.
Biljke su ti super vegetirale,zbog upotrebe svih potrebnih djubriva,zemlje,...Ph u vegetaciji rastvora
za zalivanje moze biti 5,8-6,2.
Pozz
funky weed
LEGENDA8.174 REP32%
→ Zmaj
funky weedLEGENDA
mar 2016.
mar 2016.#4
prije koliko si ih stavio na 12 -12 ?,@zemlin otkad je to rezim auto sjemena 12-12 ?auto sjeme mora procvjetat bez obzira na rezim svjetla.prema tome nisu automati i pici 12/12 ;)
darafukač
POZNAVALAC870 REP30%
→ Ambasador
darafukačPOZNAVALAC
mar 2016.
mar 2016.#6
Hvala vam na savjetima...probat
u smanjit vlagu, radim na tome i nadam se da
e krenut na bolje...
na 12-12 sam stavio prije nekih tjedan - 10-tak dana otprilike i nadam se da
e se sad vidit rezultati!
JungleHaze
ISTRAŽIVAČ68 REP12%
→ Entuzijasta
bigeskalibur
ZMAJ24.708 REP
bigeskaliburZMAJ
mar 2016.
mar 2016.#8
i mene interesuje jesu li ti procvetale,jer i ja imam slican problem vec 16 dan nije procvetala,mada ja sam se isto posavetovao i dobio odgovor od starijeg clana da je nekad potrebno i vise vremena da procveta,tako da nebrini,samo strpljivo i mene je covek isto tako savetova,tako da opusteno samo,e da a sto ih zalivas svaki dan...Inace super ti izgledaju zdrave su i jake bice tu bruka dima,bas su velike...
Ig0r
LEGENDA13.565 REP86%
→ Zmaj
Ig0rLEGENDA
mar 2016.
mar 2016.#9
Nisam toliko iskusan , neznam o kojoj sorti je rijeci ali ocito je da nisu automatici , ali bih se nadovezao na problem sa prebacivajnem na cvjetajne posto sam ja imao taj problem . Kod mene je bio problem u tome sto mi je na upuhu u box curilo dosta svjetla u box pa zato nije htjela prebaciti na cvjetanje . Kada sam zatvorio rupu sa duckt tapeom i malo bolje to namjestio , biljka je prebacila na cvjetanje u roku par dana . Znaci pripazite da vam ne curi svjetlo u box ili imajte box u mracnoj prostoriji ili napravite light trap .
8 REP16%
→ Istraživač
mar 2016.
mar 2016.#10
Fotoperiodna biljka tokom mraka stvara hormon cvjetanja, ukoliko se biljka "mu
i" da procvjeta, mo~emo joj pomoi periodom mraka od 24 sata, ne bi li inducirali cvjetanje.
bigeskalibur
ZMAJ24.708 REP
feb 2016.
1 / 12
feb 2016.
mar 2016.