VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaPogledajte i pomozite - nešto uništava listove.
LEGACY

Pogledajte i pomozite - nešto uništava listove.

20 odgovora1,481 pregleda
individualka10ISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Dakle dragi moji - HELP. Na par listova se pojavilo ovo : http://prntscr.com/15xg77 http://prntscr.com/15xge8 Ima puno tema i savjeta i ne znam di da tra~im odgovor ato bi to moglo biti - pa bi mi bilo lakae da mi neko ovako nabrzaka pomogne :) Hvala puno
weedoyeLEGENDA

maj 2013.

nije opasno, mozda je do genetike mozda do nekorigovanog ph uglavnom ako se pocne siriti isperi sa 3-5 vecoj kolicinom vode nego sto imas zemlje al naravno koriguj ph na 6-6.6...
individualka10ISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Hvala :)
marley trixENTUZIJASTA

maj 2013.

izgleda kao da je nesto napravilo puteljak,bar ja tako vidim

maj 2013.

nee tu nikakvo ispiranje pomoi, probaj kupiti neem ulje pa prskati biljke, ili kupi vreicu duhana Sauvage (taj je navodno 100% bez aditiva) pa ga namo i na par sati u litru vode, razrijedi tu tekuinu sa istom vodom u omjeru 1/5 i prskaj biljke...
rKj420ZMAJ

maj 2013.

leaf miners - neem oil

maj 2013.

da, leaf miners, odseci te listove ako ih nema puno i spali il baci u wc-skoljku... nosi sto dalje od biljke
individualka10ISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Hvala. Imam 4 biljke i dvije je napao...vecinu sam odsjekla...valjd ce bit ok
HRraptorISTRAŽIVAČ

maj 2013.

mo~da ti kakva gamad jede listove ? pregledaj cijele biljke

maj 2013.

raptore, nema tu nikakvo mozda, rekli smo joj sta je -> leaf miners, proguglaj malo ;)

maj 2013.

To su dakako leaf mineri,ako vidis male bjele crvice koji kad se nahrane liscem pozelene i ispustaju neke sitne niti kao paucina tu vrstu neces ubit sa nem oilom,ja sam imo te bube i to je gore od svih buba sa kojima sam se suocio. Ja sam imao Nem Azal i sprico sam 1 tjedno mjesec dana znci 4 puta u 1 mj sto je previse i nista se nije dogodilo. Ali ima jedna caka kako ces ih sigurno maknit,mislim tako sam ih se ja rjesio,uzmi hidrogena i na 1l vode stavi 10ml hidrogena i isprskaj dobrano biljke i nestace,i rucno ih skidaj jer ih nemozes sve potamanit jer ostavljaju jajasca u liscu i prezive sve insekticide. Samo znam nakon svakakvih pokusaja od Nema,koprive,feferonki,sapuna samo mi je hidrogen upalio. A za Tiger Nem nisam siguran jer ga nisam koristio nikad.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se