LEGACY
Što da napravim sa ovakvim biljkama?
40 odgovora3,168 pregleda
31 REP62%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#1
Pozdrav svima!
Evo uzgajam prvi grow i imam problem koji ima dosta ljudi.
Kao ato vidite na slikama liae po~uti i onda otpadne.
Nametnika nema, jednom na dan zalijevam svaku sa nekih 2 dcl vode,i jednom na tjedan gnojim.
Treniram ih da mi ne rastu u zrak,nego u airinu,nije baa prespretno ali raste :)
Ne znam u
emu je problem ako mogu dobiti vaau pomo da mi ne propadnu bio bih presretan.
PH mjera
nemam :(
Hvala Vam unaprijed!!!
Evo slika:
Veni_Vidi_Vici;
ISTRAŽIVAČ195 REP97%
→ Entuzijasta
Veni_Vidi_Vici;ISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#2
Sacekaj nekog od glavnih , po meni je to nedostatak kisika u zemlji , ali to je moje misljenje ;)
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#3
nedostatak duaika perhaps.. nebi bilo zgorega prisadit je u vei pitar.. i nabavit ph metar ;)
sharp
LEGENDA12.842 REP78%
→ Zmaj
sharpLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#4
najmanje u duplo vece posude presaditi i napunit zemljom do vrha a ne samo 65% posude.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#5
gde si procitao da se zaliva svaki dan, il ko ti je to sugerisao... pogresno, a uz to svakodnevno zalivanje nemas ni ph metar, ako je ph u banani, dajes im svakodnevno pogresnu "infuziju", a i da je ph na mestu opet ne ide "infuzija" svak dan po malo, nego se zalije puno, da ceo supstrat bude dobro vlazan, pa se ne zaliva par narednih dana
chillmaster
ISTRAŽIVAČ90 REP27%
→ Entuzijasta
31 REP62%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#7
Nisam znao da se nesmije zalijevati svaki dan, mislio sam ato viae to bolje,jer je vrue ovih dana. Ako ne zalijem svaki dan vidim da mi se objese listovi.
Krenuo sam u grow zdravo selja
ki,samo za probu,ali sada bi mi bilo ~ao da propadne pa u morati neato u
initi.
Budem kupio ph metar i neu zaliti danas pa u vidjeti kako ide. I budem onda dodao joa zemlje do vrha,stane joa, a ako ni to nee biti ok budem presadio.
Hvala na pomoi!
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#8
dopuni zemljom i sipaj minimum pola litre, ako ti je ok drenaza dole u posudi voda treba da procuri u onu posudicu, onda ostavi da zemlja upije koliko joj treba pa nakon 15~20 min. prospi sve iz posudice. posle ne moras zalivati bar dva dana. obese ti se listovi verovatno jer ne zalivas dobro, svaki dan po dva deci je malo, bolje sipaj litru, pusti da zemlja upije koliko moze i onda visak prospi (ako ga bude;)
weedoye
LEGENDA6.540 REP15%
→ Zmaj
weedoyeLEGENDA
avg 2013.
avg 2013.#9
obrati paznju na zalivanje, ako najedno sipes sve voda samo sklizne sa strane a unutrasnji deo biljke
je suv, zalivaj lagano, malo po malo i poslusaj Powera.
za zut list bi reko da je manjak N mada je cudno sto biljka pocela da zuti od sredine, obicno krene od
dole.
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
avg 2013.
avg 2013.#11
a koje gnojivo koristia mislim na odnos NPK jer isti problem ima joa jedan
lan kojemu je odnos NPK gnojiva bio 15-9-15i biljke ~ute u sredini pa je mogue i previae K u vegetaciji...no to je samo predpostavka dok ne napiaea koje gnojivo koristia ;)
31 REP62%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#12
Sada ju zalijevam sa 8dcl do 1l vode jedanput u 3 dana. Napunio sam posudu sa zemljom skroz do vrha,po
upao sam ~ute listove jer vidim
im su ~uti nema oporavka. Gnojim svakih 6 dana,stavim na 2l vode 15ml gnojiva kako piae. Gnojivo je Plantella,gnojivo za zeleno rastlinje,odnos NPK je 6-3-6.
ekat u joa tjedan dana pa u vidjeti kako e se stvari razvijati pa stavim slike.
Hvala na savijetima!!! Ja se ne bi snaaao sam sigurno.
Joa sam prije toga imao plijesnive muaice i neato malo zeleno ali sam to uspio rijeaiti tako da sam stavio kriake krumpira na zemlju, pivu u posudice pa kod biljke te sam ju svaki dan apricao sa otopinom vode,
eanjaka i gin-a :)
Hvala bogu napasti sam se rjeaio.
Nisam mislio da e biti ovoliko problema,mislio sam posadia pa raste, malo sutra!
Hvala
iSensation
ZMAJ21.472 REP
iSensationZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#13
Pa i nije tako... Do sad sam imalo samo 2 slucaja bolesti, ostalo je islo glatko. Bitan je dobar start!
31 REP62%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#14
Evo po
elo je cvijetanje :)
E sada jedna je muaka, jedna je ~enka,a jedna joa nije procvala.
E sada ato mi je raditi? itam malo da se muaka mora maknuti od ~enke,jel to zna
i da muaka mora drugdje rasti ili muaka uope nema THC-a pa se sasjee i baci?
MOlim Vas pomo da neato ne uprskam...
31 REP62%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#16
Evo ova prva je muaka ako se ne varam gdje ima ko jaja na sebi i to hrpu a ova druga je ~enska...
Tako mi je ~ao bacati muaku,da ju mo~da odre~em odmah (ili kasnije) pa posuaim pa onda puaim,jel bi imalo iata thc-a?
2651.IPB
2652.IPB
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#17
E ato bi volio da ti se otvore jaja pa da ti opraai tu curu pa da puaia malo sjemenke. `ta ste gramzivi ljudi, pa ti toliko
ekaa a i sam vidia da je mudonja ~eai, a ato je najgore joa je nisi uklonio.
I de ti meni reci ata bi ti puaio od te muake biljke? Volia da duvaa jaja?
31 REP62%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#18
Ok,ok ne moraa biti arogantan...
Dat u ju frendu pa neka si trga listove i puai, jer nema tak i tak ato pametnije za raditi...
Hvala na savijetima!!!
jesam
ZMAJ41.782 REP
jesamZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#19
Makni ju joa danas, a ato se liaa ti
e, probaj pa ea znati, mo~da se iznenadia :icon_wink: .
14 REP28%
→ Istraživač
jul 2013.
1 / 21
jul 2013.
sep 2013.