LEGACY
Stala u razvoju + zuti listovi
18 odgovora2,154 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2009.
jun 2009.#1
biljku sam presadio u zemlju 15.5, i koristia sam cvjetno gnjojivo, vec od pocetka je malo sporije napredovala iako je imala dosta sunca i dovoljno vode. Meutim sad kao da je stala u razvoju i doljnji listovi su joj poceli ~utit. Zanima me kako je mogu spasiti, negdi san procita da je to mozda zbog nedostatka hidrogena ili ata ja znan. Biljka je velika oko 10 cm, i a drugih 7 biljaka su je prestigle u razvoju iako su posadjene jedno 5-6 dana kasnije, sa istom zemljom i svime.
Evo slika :
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
jun 2009.
jun 2009.#2
Netriba gnjojiti prvih 30 dana.Kakva je to zemlja uop
e?
Na po
etku joj treba samo dobra zemlja...
itaj malo po forumu,na
i
ea sve.I ne gnjoji!
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
jun 2009.
jun 2009.#3
ok...presadio si ju van,da li si prije toga na to mjesto iskopao rupu i stavio neku kvalitetnu zemlju ili si ju samo presadio u tu zemlju(tu ''sumsku'')
nadam se da nisi u tu zemlju jer je koma...meni u takvoj nece obicno cvijece da uspije a tek vutra
badger badger
ENTUZIJASTA362 REP41%
→ Poznavalac
badger badgerENTUZIJASTA
jun 2009.
jun 2009.#4
pa i nije wu tako osjetljiva na zemlju u audoru ak je ona imalo pristojna (ko ona u dvoriatu) meni je proale god super uspjela a sam sam ju ubacio u zemlju.(sli
na ko ova na slici tvojoj)..
mislim da je problem u gnojenju...
bolje nemoj op
e gnojit ( i zaato cvijet gnojivo za vegetaciju???)
nego samo par puta pognojia u cvijetanju i to je to..
probaj ju zalit s viae litara vode (kao flush neato) i ne moj gnojit :)
29 REP58%
→ Istraživač
jun 2009.
jun 2009.#5
ma nije to gnjojivo nego kao ona plodna cvjetna zemlja, i normalno da sam iskopao duboku rupu, i kvaliteta zemlje prije nego sam dodao i zamjeaao ovu cvjetnu je bila vrlo dobra
29 REP58%
→ Istraživač
jun 2009.
jun 2009.#6
a ove druge biljke se odli
no razvijaju i prestigle su je u razvoju iako su presadjene u zemlje 5-6 dana kasnije
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2009.
jun 2009.#7
ma nije to gnjojivo nego kao ona plodna cvjetna zemlja, i normalno da sam iskopao duboku rupu, i kvaliteta zemlje prije nego sam dodao i zamjeaao ovu cvjetnu je bila vrlo dobra, a ove ostale biljke se odli
no razvijaju i prestigle su je, a sav SETUP je isti :P
4herbs
POZNAVALAC1.490 REP99%
→ Ambasador
4herbsPOZNAVALAC
jun 2009.
jun 2009.#8
meni se
ini da ju lagano ph pr~i jer je samo jedan list koji je previae mlad po~utio tako da nevjerujem da je manjak duaika makar djeluje kao da je,mislim da je prenizak ili previsok ph sad je samo na tebi da saznaa!
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2009.
jun 2009.#9
poceo sam je zalijevati sa destiliranom vodom, valjda ce se oporavit....
jun 2009.
1 / 10
jun 2009.
jun 2009.