VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaStala u razvoju + zuti listovi
LEGACY

Stala u razvoju + zuti listovi

18 odgovora2,154 pregleda

jun 2009.

biljku sam presadio u zemlju 15.5, i koristia sam cvjetno gnjojivo, vec od pocetka je malo sporije napredovala iako je imala dosta sunca i dovoljno vode. Meutim sad kao da je stala u razvoju i doljnji listovi su joj poceli ~utit. Zanima me kako je mogu spasiti, negdi san procita da je to mozda zbog nedostatka hidrogena ili ata ja znan. Biljka je velika oko 10 cm, i a drugih 7 biljaka su je prestigle u razvoju iako su posadjene jedno 5-6 dana kasnije, sa istom zemljom i svime. Evo slika :

jun 2009.

Netriba gnjojiti prvih 30 dana.Kakva je to zemlja uop e? Na po etku joj treba samo dobra zemlja... itaj malo po forumu,na i ea sve.I ne gnjoji!
Che*LEGENDA

jun 2009.

ok...presadio si ju van,da li si prije toga na to mjesto iskopao rupu i stavio neku kvalitetnu zemlju ili si ju samo presadio u tu zemlju(tu ''sumsku'') nadam se da nisi u tu zemlju jer je koma...meni u takvoj nece obicno cvijece da uspije a tek vutra
badger badgerENTUZIJASTA

jun 2009.

pa i nije wu tako osjetljiva na zemlju u audoru ak je ona imalo pristojna (ko ona u dvoriatu) meni je proale god super uspjela a sam sam ju ubacio u zemlju.(sli na ko ova na slici tvojoj).. mislim da je problem u gnojenju... bolje nemoj op e gnojit ( i zaato cvijet gnojivo za vegetaciju???) nego samo par puta pognojia u cvijetanju i to je to.. probaj ju zalit s viae litara vode (kao flush neato) i ne moj gnojit :)

jun 2009.

ma nije to gnjojivo nego kao ona plodna cvjetna zemlja, i normalno da sam iskopao duboku rupu, i kvaliteta zemlje prije nego sam dodao i zamjeaao ovu cvjetnu je bila vrlo dobra

jun 2009.

a ove druge biljke se odli no razvijaju i prestigle su je u razvoju iako su presadjene u zemlje 5-6 dana kasnije

jun 2009.

ma nije to gnjojivo nego kao ona plodna cvjetna zemlja, i normalno da sam iskopao duboku rupu, i kvaliteta zemlje prije nego sam dodao i zamjeaao ovu cvjetnu je bila vrlo dobra, a ove ostale biljke se odli no razvijaju i prestigle su je, a sav SETUP je isti :P
4herbsPOZNAVALAC

jun 2009.

meni se ini da ju lagano ph pr~i jer je samo jedan list koji je previae mlad po~utio tako da nevjerujem da je manjak duaika makar djeluje kao da je,mislim da je prenizak ili previsok ph sad je samo na tebi da saznaa!

jun 2009.

poceo sam je zalijevati sa destiliranom vodom, valjda ce se oporavit....
Che*LEGENDA

jun 2009.

imam ti ja rijesenje...otkini ta dva lista i to je to :))))))) idemo dalje... :P

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se