VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaSavija se!?!?
LEGACY

Savija se!?!?

18 odgovora2,413 pregleda

mar 2008.

Stara je oko 40 dana. Dr~im ju na 18/6. 3 atedne ~arulj sve skupa 60W Stavoi sam malo UREJE (46% N) na sve biljke ali imam jednu sa nuspojavom
preglednikISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Huh malo mi chudna ta zemlja, jel to "obichna" iz vrta ? Ha mozhda da isperesh sa chistom vodom vishak gnojiva to bi moglo pomoch. Nekak mi se male chine za 40 dana, uzmi si neki HPS nechesh pozhaliti vjeruj mi.
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Meni se cini ovako od oka da im nepase zemlja.. Dao si jako malo infoa tako da ti nitko ne moze pomoci.

mar 2008.

Nije pre~ivjeal ali ostalih 9 jesu Prvih 15 dana sam ih dr~ao na suncu pa su malo zaostale Zemllja je OK dokaz su ostale biljke da ne otvaram novu temu ho e biti iata od ove 2. 1) 2)
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

mar 2008.

u kojem smislu je postavljeno pitanje ? po profilu slika , pitas ustvari da li je musko ili zensko ? koliko su na 12/12 ? prerano je za rec spol jos . edit : @elephantor .... ono na drugoj slici .... po meni to se tek razvijaju novi parovi lisca , moje misljenje .
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Nisam siguran jel vidim dobro, ali na drugoj slici mi se cini da je mudonja.. jel moze netko rascistit jel ono bananica ili neka cudna struktura lisca/granja? Macro slika (onaj cvijetic na aparatu ukljuci i slikaj na blizu) bi pomogla.

mar 2008.

Obadvije su posaene u isto vrjeme, po visini su jednake, a vidi se razlika. Dr~im ih na 18/6. NE MOGU BOLJE
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

mar 2008.

spol biljke se ne moze znati bez prebacivanja svijetla na rezim 12/12 . postoji jedna iznimka , a to je da u kasnoj vegetaciju mozes prepoznati muzjaka . jedan mali savjet : posto vidim da su biljke dosta prorjedene , probaj LST i priblizit svijetla
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

slazem se u vezi savjeta
OgrazISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Muzjaci se vise razbahate, brze rastu u zrak, po slikama se jos ne kuzi koji ce biti mudojna (daj meni mudojnu da krizam klonice :) ) Obavezno LST obavi. Znaci uzmi recimo bakrenu zicu fi tj. promjer zice pola mm , savij biljku da bude horizontalno-vodoravno, sa zicom i zakacis/zaljepis ili pod gumicu zicu da drzi biljku. Auksini (hormoni rasta) ce se rasporediti po hotizontalnoj stabljici i dobices puno vise vrhova, biljka nece rasti toliko u zrak, a ako se bude u redu bice i vise uroda. POZZ.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se