LEGACY
Problemi tokom cvijetanja NL AUTO
12 odgovora1,304 pregleda
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
nov 2013.
nov 2013.#1
150W HPS
Sjeme Northern lights AutoFem
zemlja: Terramagma+perlit
Gnojivo: Advanced Nutrients Jungle Juice Micro,Bloom i Hesi Supervit
Posuda:6.5L
Biljka je stara 26 dana,16dan pokazala spol,prvi put pognojena sa pola doze AN J.J M+B i Supervitom 23.dan!
Listovi po
eli
udno izgledati,nemogu doku
iti ata joj fali ili ne fali!
Ewo slikica pa bih molio vas malo iskusnije da mi date koji savjet PLEASE!!! :respect: 2828.IPB
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#2
Nebih rekao da joj fali iata, ali mo~da ima viaka N. Tamni listovi, nekako naborani... tako je meni Afghani izgledao, a patilo ga je previae hrane
ak i u zemlji, bez gnojenja. Automatici mi nikad nisu tra~ili puno hrane, tako da mislim da si prerano pognojio. Ne izgleda alarmantno, ne vidim spr~ene listove, tako da nebi ja to niata sad puno dirao, samo obilno zaliti slijedei puta.
ljoVe
ENTUZIJASTA563 REP91%
→ Poznavalac
ljoVeENTUZIJASTA
nov 2013.
nov 2013.#3
Jel tegla ima drena~u? Meni osobno ne izgleda alarmantno jedino,neznam dali je to do svjetla(sjene), donji listovi odve ~eleni(previae duaika), sve u svemu nebi se trebao brinuti previae, za cca 2mj cesh imati super puau.....
mo~da je malo ~edna?
Ne pisati post za postom! Koristiti opciju Edit!
Mod. zlo&naopako
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
nov 2013.
nov 2013.#4
Tek sam ju 23.i dan zagnojio sa pola doze,temp u boxu je 27-29 stupnjeva,preko noi spusti se na 25,dal bi ju ta razlika mogla smetat,a terramagma je takva zemlja da se brzo posuai...,neznam ,da nije do genetike, od 10 sjemenki 3 su bile hermii pa me strah!?!?!? :sadbanana:
Da nije mo~da radi venta ata puae zrak u box preko noi,nisam gledo temp u 4h ujutro :cvetak
Udaljena je od lampe nekih 10-15 cm, LST nisam radio,stvarno neznam???
da,a na tegli sam izbuaio dodatne rupe na dnu da ato bolje diae,sad mi ju je bed presaivati u veu teglu poato je u cvatu...NEZNAM!!!
Poato je automatik neznam da ju presadim u veu teglu,zdreniram,dodam joa zemljei MIR!!!Bojim se da ju generalno ne iaokiram pa u onda...
Prije 3 dana sam ju zalio i dao gnojivo i zemlja je suha ko barut,promatro sam ju i nisam vidio neke vee promjena da bi se sva naje~ila kako bi se reklo i vinula,nego su se listovi nekako opustili prema dolje!
Pa ako je neko imo sli
nih problema i neko rjeaenje od VAS iskusnijih molio bih komentar
ek neki PEACE TNX!!! :sad2:
nov 2013.
1 / 7
nov 2013.
nov 2013.