VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaautomat i koze
LEGACY

automat i koze

22 odgovora1,010 pregleda

jun 2015.

Bok Posadila sam Bubblecious automat sa Nirvane prije dva mjeseca, stavila sam u zemlju 3.4. Sve je raslo predivno, savrseno, u velikom pitaru ali vanka, (trebalo je biti indor al se plan poremetio) i odnila sam na selo. Problem je sto su koze pojele glavnu stabljiku, najvece listove i najbolje cvjetove. Ostale su donje grane s listovima i cvjetovima ali ne bas puno njih. Biljka je trenutno jako skromna. to se desilo prije tocno tjedan dana kad je biljka imala 2mjsesca i jedan tjedan. Mene zanima posto je ona osakacena oce li ona nastavit rast i dat pokoji novi cvjetic ili ce umrjet ovakva? Dali da pustim te cvjetove koji su ostali malo duze da mi narastu vise? Nadam se da ce joj mozda cvjtanje trajati malo duze jer je bas glavni dio bio pojeden? Receno mi je da automat traje dva-tri mjeseca i onda sam od sebe umre. Neznam jeli to isitna :)
MeskalitoLEGENDA

jun 2015.

Pusti , i pusti koju fotku :) Pretpostavljam da si pogresila mesto ali prebacicemo vec . Nego ,mene zanima kakve su bile koze posle toga ;)

jun 2015.

Garant su se glasale sa MUUUUUUUU :)
L0oDZMAJ

jun 2015.

@Buba `vaba cemu ovo ovde,vec inas dnevnik koji vodis,otvaras temu bez razloga i punis je spamom!?

jun 2015.

a di je @Buba `vaba u celoj prici. sta sam propustio :)
L0oDZMAJ

jun 2015.

Pa napolitanka... vodi sve ovo kao sto buba svaba u svom dnevniku... identicno,slike i opis osim ovog sa kozama

jun 2015.

ja to bas ne kontam, ip adesese nisu ni slicne. daj link iz dnevnika preko kog mogu videti da je ista osoba u pitanju il ne dizi galamu dzaba
H2O888LEGENDA

jun 2015.

bice su buba svabu isto pojele koze:p;)

jun 2015.

nesto se malo ispopmeralo u ovoj temi al bez panike, ce se sredi :)
Buba ŠvabaAMBASADOR

jun 2015.

Evo me evo me. Stipe je neato spr kao sa pokuaajem spajanja dva posta u jedan u mojoj temi, i pitaj boga kako je zavrailo sve vamo. Uglavnom, ja niata pojma nemam :D

jun 2015.

Ova tema je otvorena u "Mentorskom kutku" i ja sam ju prebacio u "Probleme tokom uzgoja" E sada sta se poslije dogadjalo neznam. LooD ti danas duplas postove kao da si u normi :)

jun 2015.

zamolio bih buba svabu da svoj post objavi ponovo gde mu je mesto, nadam se da sam sredio ovu temu malo, koliko mogu poloviti na frku sta se izdesavalo. opusteno

jun 2015.

Mislim da se dogodilo to da smo Stipe i ja istovremeno radili na temi . Stipe editirao post a ja prebacivao temu. Pa se mozda malo umjetni zblesirao :)
L0oDZMAJ

jun 2015.

Brate internet mi koci strasno,izvinjavam se na tome... a znam da sam ovo video negde jutros,kao da je de za vu... sad sam totalno pogubljen...

jun 2015.

mislin da sve ~ivotinje vole cannabis..

jul 2015.

ej ciao evo ovo je slikano prije 5 dana, inace pise na netu da je yield time 8-10 tjedana, a njima ce sad bit puna 3 miseca od momenta klijanja. meni osobno pari da se ovo jos razvija i raste pa neznam dali da berem il da pustim jos ? p.s. je biljka se malo razbolila, pretamna je i ima ove flekice.. nije to imala kad sam je zadnji put vidila.. plz help :)

jul 2015.

Sa cime prehranjujes ?

jul 2015.

neznam bas napamet tocno jer mi to stoji na selu, al tekuce gnjoivo iz smart shopa koje sluzi za fazu cvjetanja, mislim da je marka hesse ili tako nesto, a da je sastav vecinom fosfor, dusik i jos nesto ..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se