VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostika1. grow autoflower, day 17. problem
LEGACY

1. grow autoflower, day 17. problem

14 odgovora1,586 pregleda

jan 2014.

Molim iskusne growere da pogledaju sliku i daju svoje mialjenje.LIstovi kod jedne biljke po inju se suaiti!! Zemlja- Compo Sana + bio granule(slika) (tegla 10l) Biljka zaljevana vodom iz vodovoda PH 7,2. Temp u boxu od 25-27 C Vlaga cca 45-50 Ventilator 30 cm + 2 manja 12 cm Rasvjeta CFL 250W Starost biljke 17 dana. Hvala
džafaISTRAŽIVAČ

jan 2014.

Jel si posadio u teglu? Da li imas rupe na dnu?

jan 2014.

ako imas komposanu ne znam cemu te granule tako rano, il uopste... spusti ph ispod 7
GreenRyderLEGENDA

jan 2014.

.....visok PH, na kolko je lampa udaljena od biljka?.........

jan 2014.

Posadio sam u teglu od prvog dana ,rupe napravljene! Jedna biljka sa jednakim uvjetima odli no raste i neato je vea!. Lampa je udaljena nekih 7-10 cm od biljaka! Zadnje zaljevanje spustio pH na 6,5!

jan 2014.

mo~da u ovoj ato je obolila ima viae granula... ja bih izbjegao stavljanje bilo ega dodatnog korjenju ,voda i zemlja za po etak je zakon !!! isperi ju poatenski pa prati

jan 2014.

Granule i visok PH definitivno problem. By the way CFL ti je preudaljen od biljoza, stavi ga na 3 cm, ovako gubia mnogo lumena.

jan 2014.

250w cfl pa nije to bas da negrije...mozda je tu negdje problem u tih 7 cm.... Ph ,cisto sumljam automatici voze i na visokim obrtajima bez problema ;) njima ph ..lila

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se