VUTRA
LEGACY

Problemi!

18 odgovora1,270 pregleda
lulamiraISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Pozdrav svima.Imam jedan problem koji neznam kako da rijesim! Kad sam bacio sjemenkice proklijale su za 4-5 dana sve je bilo ok stavio ih u zemlju super sve islo medzutim evo nekih deset dana nisam bio u mogucnosti da biljkicama pruzim svetlost sunca nije bilo kise su padale stalno je mracno bilo i zima napolju bile su unutra u sobu na dobroj temperaturi i samo rasle u visinu! Sad su narasle nekih 10 cm je stabljika tanka skroz i na vrhu samo 4 mala lista skroz mala.Sta sad treba da radim cudno mi izgledaju tako visoka 10-12 cm a samo na vrhu skroz mali listici! sad je evo bolje vreme dali da je iznesem napolje ? sta da uradim stabljika je tako velika a tanka strah me da se neslomi neznam ni sam sta da radim? Pomozite ....
blackfoxAMBASADOR

jun 2013.

Ako je ljepse vrijeme stavi ih van na sunce i zatrpaj zemljom tu stabljiku koliko god mozes pa ce bit manja mogucnost da se polomi..
LakoManENTUZIJASTA

jun 2013.

zatrpaj je preko pola! izduzila se zbog nedostatka svijetla! a i vec ima o tome tako da nezam cemu nova tema!

jun 2013.

... triba si je joa ju er stavit vani na sunce! neznan ata ekaa..

jun 2013.

vialo se takvih biljkica ve po forumu... ajd' ako ti nije mrsko,stavi sliku da vidimo koliko je tvoja alang i visoka :)
marley trixENTUZIJASTA

jun 2013.

i zasto 2 iste teme jedna za drugom :knockknock:

jun 2013.

bacaj se na citanje ako nesto ocekujes od te biljcice. sorry na jos jednom off-u ali sjedni i citaj kad god mozes i otvori dnevnik pa ce bit nesto od tebe :) dobrodosao i sretno! :goldmaryjane:
lulamiraISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Okk hvala vam :leafblunt:
lulamiraISTRAŽIVAČ

jun 2013.

slucajno sry :)
lulamiraISTRAŽIVAČ

jun 2013.

sutra ide slika :P zao ce mi bit ako propadnu a bas sam planiro dobar sajt za njih jos sam kasno posadio :S jbg

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se