VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaKad ti neko ukrade zenu!!
LEGACY

Kad ti neko ukrade zenu!!

52 odgovora3,168 pregleda
DjerosimENTUZIJASTA

jul 2009.

Sta raditi kad naletis na tudju biljku?ubrati ili ne?jesmo li tako moralni pa cemo odoleti i samo proci pored nje?
4herbsPOZNAVALAC

jul 2009.

ovo je jako zanimljiva tema,iskreno da ti ka~em ubro bi bez razmialjanja,i to samo da je zrela i lijepa,a znaa zaato...pa ne u ja bit jedini kreten koji sadi a drugi mu kradu kad nau a pokrali su me ve previae puta,a svi bi uzeli biljku krasnu onako punu aeera i vrhova,koliko god sada lagali sami sebe onak ljudi ste i dobro znamo ljude,pobrali bi svi,samo naiv ine nebi ili oni kojima nitko nije ukrao...mislim nemam ja niata protiv onih koji ~ele biti fer ali ovo nije fer igra,to je sve ilegalno i svi okolo kradu pa mislim da ako se netko ne prilagodi i nepostane hladan na ta sentimentalna sranja i trpi da mu kradu i uniatavaju trud,onda ja mislim da je on totalna budala!eto toliko
TropicoLEGENDA

jul 2009.

Vidim da na forumu ima 99 posto ljudi s moralom koji nikad, pa cak da im u nos udara pronadena biljka/e nebi pocupali, presadili na svoj sajt ili cekali da taj netko odradi grow do kraja pa na gotove ruke dobili sve..... Ma ima vas nebojte se, samo ode izigravate gospodu neupitnog morala... Ja iskreno neznan sta bih napravija, dobro bi razmislija, prvo bi pokusa skuziti od koga je, dal taj netko ima dugu debelu crnu kitu koja bi me mogla zadaviti ukoliko sazna da sam ja i tako to...a ako i nebi zna ko je i sta je isto bi je capnija bez razmisljanja Bez ljutnje, samo smo ljudi:bis: 4herbs biraj u buduce lokacije do kojih se nemoze tako lako doci ako su te vec par puta sguzili:icon_lol:
vrtlarENTUZIJASTA

jul 2009.

ja bi capnuo par kifova al da bi cijelu nebi...
AFGHANISTRAŽIVAČ

jul 2009.

uzmi, uzmi sve, idui puta e se ta osoba bolje potruditi oko skrivanja dragih mu bilj ica >=)
PikavacISTRAŽIVAČ

jul 2009.

ma meni su maznuli biljaka i biljaka i uvijek sve do jedne zato apeliram na potencijalne pirate OSTAVITE vlasniku bar jedan vrh !!!!!
4herbsPOZNAVALAC

jul 2009.

e pa to,ajde nek uzmu,ali jebote niata ne ostave.uvijek popizdim jer ono bilo bi fer da od 5 biljaka barem jednu ostave ono radi reda,ali niata sve pokupe,pa ne u ja bit kreten pa kad naletim na par biljaka u aumi ostavit mo~da???pa de nisam lud:icon_lol:
DjerosimENTUZIJASTA

jul 2009.

nije fer da se nekom odnese sve,ostaviti barem malo da zna sta je gajio,barem neka vrsta solidarnosti!!!ako nista,makar za trud....
Zabljak 1992POZNAVALAC

jul 2009.

slazem se ali krizna su ovo vremena.ne znam da li bi ostalo sto od te na koju bih ja naletio:icon_lol:
SuperAngelPOZNAVALAC

jul 2009.

Dobili bi vi momci od mene sidrom po prstima :vb_whip:
TarkiPOZNAVALAC

jul 2009.

Prosle godine bih mazno ove ne bih... dobro sam se opremio :D a iduce.. ko zna
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jul 2009.

mene su pokarali predproale godine... i ja kad bi naletio opet nebi ukro... ostavio bi mu poruku oka enu na biljci... i svoj broj mobitela..:D
HeadonistAMBASADOR

jul 2009.

odvratno je nekome ukrasti cijelu biljku, to ve nije pitanje morala, to je stvar principa :D ali ja bih sigurno uzeo koji vrhi, to je kao da ukradem nekom voku, niata straano hahah
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jul 2009.

hahaha..pa baa... dobro si reko headonist..:D
dominoENTUZIJASTA

jul 2009.

pre par godina sam naleteo na plantazicu i uzeo dve od pet biljaka. Lik se stvarno potrudio i bilo bi me sramota od sebe da sam mu odneo vishe od pola. Ovako, ja sam imao sta da varim mesec-dva, a on njemu nije propao trud.... Trulo je da se potkradamo, nekako kontam da smo svi braca ilegalci
grudvaISTRAŽIVAČ

jul 2009.

i mene su krali pa znam koji je bedan osecaj kad odes na sajt a tamo NEMA NICEGA. jedan sajt sam napustio iz sigurnosnih razloga tamo pa neka uzimaju kolko im volja .
4herbsPOZNAVALAC

jul 2009.

hehe ja bi mu prvo odnjeo biljku ako je u saksiji i onda bi mu ostavio broj od mobitela da mi se javi ako ju ~eli nazad...to mi je nekako bolje,zamisli da ostavia broj na biljci oka en i doe murja a piae nazovi 098 ... ... bilo bi jako komi no i tragi no!a u biti kako se drugi ponaaaju tako u se i ja prema njima,kad netko bude fer prema meni i ja u prema njemu,samo ato se ovdje kod nas svi znamo i doslovno znaa kad ti netko pokrade biljke ali svi imaju izgovore jel sade pa bude ono kao pa sadio sam i te aeme!zato lijepo naea sajt skontaa iji je i ako te sjebo nakraj godine poberea prvo svoje onda njegove i boli te kiti jer znaa da si pre~ivjeo godinu a vjerojatno e on nagodinu isto napravit!ali nikad nebi krao od ljudi kojima treba stvarno kao lijek ili tako neato,to mi je odvratno totalno!

jul 2009.

da...joa bi svak treba pokraj biljke staviti natpis "uzgoj za medicinske svrhe"...LOL! Onaj ko bi je uzeja ina e uzeja bi bez obzira na sve. Ma uzalud ova rasprava...ja bi ovo u dno foruma!
mr. GuchoAMBASADOR

jul 2009.

meni proale godine 8 capnuli, ata se ima tu re
Kushonja O.GAMBASADOR

jul 2009.

Daj samo me bediraju ovi postovi ....
Petar PanPOZNAVALAC

jul 2009.

cijelu ne bih nikada, imam dovoljno za sebe. ali koji vrhi onako za degustaciju...hm, pa bio bi lud kad ne bi. krao sam i treanje, i vianje, i aipke i... iz kojih sad to moralnih razloga ne bih ukrao malo vutrice?
4herbsPOZNAVALAC

jul 2009.

Ma ne green power u drugom postu sam ve naveo,onaj tko uzgaja u medicinske svrhe,ti ljudi se ne zajebavaju,ne e sadit puno biljaka ali e biljke biti top uzgoj,jebene sorte i jako zdrave i organske biljke koje su vrh vrhova po svemu,to se vidi greenpower,kad nekom to treba kao ljek,nebrini se taj e te biljke sakrit tako dobro da ja mislim da ih nebi ni naao.i da naem tako uredan i predobar sajt jedino bi pogledo po biljkama koje mi se sviaju,dal ima koje sjeme da i ja uzmem malo te genetike da imam za sebe,mo~da jedan mali vrhi sa svake i koju sjemenku ako naem makar nevjerujem!meni je bitnije imat dobrog sjemenja od neznam masu trave,nije mi to cilj...samo da skupim dobre genetike koje e mi super rast i bit odli ne po kvaliteti i koli ini...i naravno da mi krasno izgledaju vizuelno da mi bude u~itak gledat kako raste,nekako mi uop e nije guat sadit biljku koja mi nije krasna kao one koje su mi predivne izgledom,na njih potroaim uvijek viae pa~nje!jebiga tako je...ali pokuaavam da sve budu dobre i fine
oldbullleeENTUZIJASTA

jul 2009.

zavisi... ne bih samo prosao i to je sigurno.i ja sam imao havariju dve godine za redom,dok bejah mlad i onda sam i prestao da sadim, i nisam sadio vec godinama. sad nesto planiram vec par meseci, ali jos nisam organizovao prostor. ali, eto, znam kako izgleda kad se ( realno)predvidjenih 500- 600 gr ( a verovatno i vise) pretvori u 10-15 gr sto je ostalo na zemlji i u korenu grana. i to nisu uradili nikakvi marsovci vec " drugari" sa kojima sam verovatno i vario nakon toga, mozda bas tu moju dzidzu. tako da :nekoga ne bih izuo potpuno, a nekoga bih... a onaj kome ne bih uzeo niti hedic, e, pa taj mora da zasluzi takav rezon.

jul 2009.

e baa to :hippy:
PikavacISTRAŽIVAČ

jul 2009.

a kaj si i susedu kresno cijelu tresnju visnju il samo dio ????ostavite vlasniku bar vrh....da proba kaj je uzgojio i izgubio...........

jul 2009.

tanka je linija izbeu debilizma i maloljetizma
mali.medoPOZNAVALAC

avg 2009.

balkane izvrstan rezime nadasve vrlo glupave teme...!!!:icon_arrow::lock::icon_arrow:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se