VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaKako zbog gostiju da najbezbolnije promjenim fotoperiod?
LEGACY

Kako zbog gostiju da najbezbolnije promjenim fotoperiod?

30 odgovora2,163 pregleda

feb 2010.

Pomozite neznam koji je kompromis "bolji" s obzirom na stres?? Uglavnom dolazi mi jedna osoba doma na 3 dana koja ne smije znat za biljke, a biljke su smjestene u starom ormaru kroz kojeg se vidi svijetlo (ne puno; jer san izolira koliko san moga, al svak bi skuzio da je nesto cudno) E sad svijetlo moze bit upaljeno od 00:00 do 08:00 dok ta fuckin osoba spava, a biljcice su mi mjesec i 7 dana stare i na 18-6 je svijetlo, a visoke su po 20 cm, al su bujne lijepo.. Znam da mi je to malo rano za prebacit na cvijetanje al nazalost moram minjat rezim svijetla na 3 dana. E sad pitanje: dal da ih ostavim u cvijetanju do kraja, oce li mi narast i rodit lijepo, il da ih nakon 3 dana vratim na 18-6 pa da nastave vegetaciju jos mjesec dana, sta je manji stres, koje je manje zlo??? TA OSOBA MI DOLAZI ZA PAR SATI PA VAS MOLIM DA STO PRIJE ODGOVORITE!! UNAPRIJED HVALA!

feb 2010.

Da se mene pita na cvitanje.Imaju 30 dana vege,iako su trebale biti joa malo viso ije za to vrime al ok,neznam o kakvom se setapu radi. Ali nemoj se igrati s re~imima. Pretpostavljan da je netko od staraca jer tko ti drugi mo~e hara iti po stanu i otkrivati njegove tajne:)

feb 2010.

prvo hvala na pomoci! ma ja san svojima zabrania da dolaze, hehe..al cimerovoj staroj nemogu, sranje, a ona je jako brizna zena koja voli usisavat i brisat prasinu po stanu :)) Znaci ostavljan ih u vegetaciji, e i dok si od volje daj reci mi, posto ce bit na samo 8 sati svitla i dugih 16 mraka (citiram: "Ali nemoj se igrati s re~imima"), oce im smetat ta mala promjena na 12-12??

feb 2010.

Ne kontam promjenu na 12/12 kad je ne spominjea.Mo~ea obasniti? iskreno,nemam baa iskustva s problematikom re~ima i njihovim posljedicama,ali ljudi koji su experimentirali esto dobiju hermi e(dvospolac) koji ga sami sebi metnu i ode sve u sjemenke i potencija bay bay! Ako nije tvoja stara,pa daj joj do znanja koji je tvoj dio ormara i privatnost ne smije nitko da ti kvari,znaa ata imaa e pa onda se ozbiljno i s autoritetom postavi pa ako joj paae paae,ako ne njen problem,ali imaj u vidu mogu e posljedice! Izoliraj svijetlo da ne izlazi iz ormara.I ne stavljaj ispod 12/12.Riskiraa,ali bolje to nego da se gosti iznenade. Neka mama bude gost a ne doma ica. Neznam,na tebi je,neznam viae ni ata piaem:)

feb 2010.

ma ugl. zelin da to prodje sta bezbolnije, za cimera, mene, a najvise za biljcice, pa da pojasnim ponovo: do sad su bile na 18-6, danas san ih mislia prebacit na 8-16 tako da svjetlo radi od 00:00 do 08:00, tad sam siguran da spava.. pa bi onda za tri dana prebacia na 12-12 i ostavia do kraja..svejedno odgovoria si mi na pitanje (citiram:"I ne stavljaj ispod 12/12").. potrudit cu se nekako to zatvorit hermeticki, da ne pate bebice!! :)

feb 2010.

A gle,bolje i riskirati nego sigurno na:bananabang:bati,svakako nek bude najbolje za tebe:)
CAMENTUZIJASTA

feb 2010.

greeny lepeta gluposti ... mozea im komotno mjenjat ciklus i preokrenut natrag bez poslijedica... ako bi to napravio za vrijeme cvijetanja imalo bi nekog u inka ovako ne, greeny je zapeo za jednodome biljke jer nije znao odabrati konstantan strain...

feb 2010.

Sa prvim i zadnjim se sla~em:)) Ma ne kontam se i ne zamaram se time,jedino nevolim gnjaviti biljke,ili sluaati sli no. Najbitnija stvar i problem je jer mu je mo~da ve sad uljez u ku i,hehe,netko mo~da ima fetia na mra na mjesta pa ih tra~i:bis:

feb 2010.

CAM jesi ti siguran u to?? btw sta su to jednodome biljke i kaka konstantni strain? to nesto dobro?
mjesecarLEGENDA

feb 2010.

mozes vratiti ponovo iz cvjetanja u vegetaciju mislim da nece biti problema,
travar44ISTRAŽIVAČ

feb 2010.

ma prebaci i onda vrati sta bi bilo da je vani i da pada 7 dana kisa isto ko da je mrak nece ona pocet cvijetati za 3 dana

feb 2010.

Ja san mislija kad pada kiaa po danu da je joa uvijek dan...:sick:

feb 2010.

ma sad, kad vec mijenjam rezim; cu ih ostavit par dana da pokazu spolove, pa vracam na vegetaciju!
TropicoLEGENDA

feb 2010.

:shit2::shit2::shit2::kackepieksen::kackepieksen::kackepieksen::ohno::ohno::ohno::ohno::ohno::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: Spasi me majko!

feb 2010.

ljudi ostaju na 12/12 do kraja i pokazale su spol iman mudonju koji je rjesen po kratkom postupku i jednu prekrasnu djevojcicu..hehe..moga bi ubrzo ubacit koju sliku!!
NoTrippinAMBASADOR

feb 2010.

Ma rodjo samo bacaj! Vidia kako devojke uvesele ovjeka:thumb:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se