VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaListove se suse
LEGACY

Listove se suse

22 odgovora6,704 pregleda

maj 2013.

molim vas listove se suse imam slike ako moze sovet

maj 2013.

Ma joj. Da si savladao ativo prije nego si po eo saditi sad nebi pitao ovakve banalne stvari. Prva slika: etiri biljke takve veli ine u kalju od max 2 litre, korijeni se spetljali, zemlja loaa i suha, nedovoljno zemlje u kalju, nedovoljno zemlje openito za napredak jedne biljke u toj fazi u takvom kalju a kamoli etiri biljke. nema im viae spasa, bacaj to. Druga slika: jedna biljka prili no velika, zemlja nikakva ini se i presuha, biljka pre izdu~ena i nema dovoljno zemlje za napredak te biljke. Ono iza di rastu dvije biljke na slici al se nevidi: isto bacaj u smee dvije biljke u mo~da 1,5 litre. Katastrofa! Demonstrirao si kako maksimalno izmu iti biljkice i na kraju ih ubiti u agoniji i patnji. Baa nemaa srca. Sad fino savladaj osnove i onda sadi dok joa imaa vremena, pa ti brate stvarno, ma joj bolje da ne komentiram.

maj 2013.

ova se prvite moi biljke ne sum iskusen vo ova zatoa sakav sovet oviee ke gi presadam vo drug sad pogolem ako uspeam vo toa imam i druga slika na listove ima zuti damki

maj 2013.

ako si pri semenkama, za pocetak zasadi po jednu u svaku posudu, i ako je moguce u kvalitetniju zemlju... ovo eventualno mozes probati rasaditi negde u outdoor pa sta im bog da, nije nemoguce da ce neka da se izvuce

maj 2013.

Sve bi to bilo ok da samo pises na nasem, a ako ti je tesko radije pisi na engleskom jer ja nisam nista razumio pogotovo ne u drugom postu. A uvjete nisi nabrojao, koliko su stare, sto su prezivjele... Najbolje bi bilo da sam naucis di si pogrijesio, pa citaj i trazi na forumu.

maj 2013.

stare su 40 dana do sad gi imam gjubrivo UREA samo eden pat ke gi rasadam i sta i bog da hvala
ChasedByDevilENTUZIJASTA

maj 2013.

Pusti sada gnojivo, prvo pri ekaj da vidia dali e ti se ove biljke uope oporaviti kada ih presadia van. Napravi to ato prije i onda ih dobro zalij vodom. I naravno posadi nove sjemenke kak ti je re eno gore jer se na ovo ne mo~ea oslanjati baa :) sretno
Green.GrassISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Biljcice su stare nekih 3 tjedna , u malim su posudama i sa malo svjetlosti jer Sunca ima jako malo otkad su posadene pa stoje pod nekim jako losim svjetlom. Do danas je sve bilo ok , zalivene su jucer oko 21h i jutros sam primjetio da su se listovi poceli uvijat , a do kraja dana se stanje jos pogorsalo. Da nije visak vode u pitanju ? Sutra idu u vece pitare i uzimam u Konzuma florafin zemlju,ona bi trebala biti ok Evo i slika

jun 2013.

buraz kakvo ti svjetlo koristis?nemas 5 listova a izduzile se ko zirafa.bez dobra svjetla nema nista to ti je to,prva lekcija.ako je vani super ali ja licno volim unutrasnje jer sve kontrolisem nemoram brinuti o srnama bubama lovcima ludom vremenu i desetine drugih sranja.unutrasnje idi za rast mh za cvjetanje hps najmanje 400w ako hoces ista da valja.dok to neuradis nemoj ni pokusavati.bezveze ces pasti za nista.skupi love (ja sam svoje prve pozajmio sa ulicne rasvjete i parkinga) i nabavi pravo svjetlo i onda polako.ako zelis nauciti imas sve na ovoj stranici samo nemoj biti lijen citaj sto vise i vidjeces kako poslije sve lakse ide.

jun 2013.

Sam si sebi odgovorio na problem, loai uvjeti, loaa zemlja loae svjetlo. Biljke ti li e na sekvoje koliko odoae u zrak. Presadi ih van negdje u kvalitetnu zemlju. Nema ti koristi ih ponovo presaivati u vee pitare i nastaviti ih dr~at u takvim uvjetima bez valjane opreme.
s0vaAMBASADOR

jun 2013.

Ako nemozes da im obezbedis bolje osvetljenje ili da ih izbacis na sunce...odma ih seci da se ne maltretiras...

jun 2013.

ako radis oudor presadi ih odma van,zakopaj ih do prvih listia,i gledaj nac mjesto sa sto vise svjetlosti,ako ih hoces drzat jos u saksijama uzmi si zemlju terramagmu i bice sve oke

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se