LEGACY
Listove se suse
22 odgovora6,704 pregleda
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#2
Ma joj. Da si savladao ativo prije nego si po
eo saditi sad nebi pitao ovakve banalne stvari.
Prva slika:
etiri biljke takve veli
ine u kalju od max 2 litre, korijeni se spetljali, zemlja loaa i suha, nedovoljno zemlje u kalju, nedovoljno zemlje openito za napredak jedne biljke u toj fazi u takvom kalju a kamoli
etiri biljke. nema im viae spasa, bacaj to.
Druga slika: jedna biljka prili
no velika, zemlja nikakva
ini se i presuha, biljka pre izdu~ena i nema dovoljno zemlje za napredak te biljke.
Ono iza di rastu dvije biljke na slici al se nevidi: isto bacaj u smee dvije biljke u mo~da 1,5 litre.
Katastrofa!
Demonstrirao si kako maksimalno izmu
iti biljkice i na kraju ih ubiti u agoniji i patnji. Baa nemaa srca.
Sad fino savladaj osnove i onda sadi dok joa imaa vremena, pa ti brate stvarno, ma joj bolje da ne komentiram.
iSensation
ZMAJ21.472 REP
iSensationZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#5
Sve bi to bilo ok da samo pises na nasem, a ako ti je tesko radije pisi na engleskom jer ja nisam nista razumio pogotovo ne u drugom postu. A uvjete nisi nabrojao, koliko su stare, sto su prezivjele...
Najbolje bi bilo da sam naucis di si pogrijesio, pa citaj i trazi na forumu.
ChasedByDevil
ENTUZIJASTA353 REP38%
→ Poznavalac
ChasedByDevilENTUZIJASTA
maj 2013.
maj 2013.#7
Pusti sada gnojivo, prvo pri
ekaj da vidia dali e ti se ove biljke uope oporaviti kada ih presadia van. Napravi to ato prije i onda ih dobro zalij vodom. I naravno posadi nove sjemenke kak ti je re
eno gore jer se na ovo ne mo~ea oslanjati baa :) sretno
Green.Grass
ISTRAŽIVAČ57 REP5%
→ Entuzijasta
Green.GrassISTRAŽIVAČ
jun 2013.
jun 2013.#8
Biljcice su stare nekih 3 tjedna , u malim su posudama i sa malo svjetlosti jer Sunca ima jako malo otkad su posadene pa stoje pod nekim jako losim svjetlom. Do danas je sve bilo ok , zalivene su jucer oko 21h i jutros sam primjetio da su se listovi poceli uvijat , a do kraja dana se stanje jos pogorsalo. Da nije visak vode u pitanju ?
Sutra idu u vece pitare i uzimam u Konzuma florafin zemlju,ona bi trebala biti ok
Evo i slika
12 REP24%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#9
buraz kakvo ti svjetlo koristis?nemas 5 listova a izduzile se ko zirafa.bez dobra svjetla nema nista to ti je to,prva lekcija.ako je vani super ali ja licno volim unutrasnje jer sve kontrolisem nemoram brinuti o srnama bubama lovcima ludom vremenu i desetine drugih sranja.unutrasnje idi za rast mh za cvjetanje hps najmanje 400w ako hoces ista da valja.dok to neuradis nemoj ni pokusavati.bezveze ces pasti za nista.skupi love (ja sam svoje prve pozajmio sa ulicne rasvjete i parkinga) i nabavi pravo svjetlo i onda polako.ako zelis nauciti imas sve na ovoj stranici samo nemoj biti lijen citaj sto vise i vidjeces kako poslije sve lakse ide.
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#10
Sam si sebi odgovorio na problem, loai uvjeti, loaa zemlja loae svjetlo. Biljke ti li
e na sekvoje koliko odoae u zrak. Presadi ih van negdje u kvalitetnu zemlju. Nema ti koristi ih ponovo presaivati u vee pitare i nastaviti ih dr~at u takvim uvjetima bez valjane opreme.
maj 2013.
1 / 12
maj 2013.
jun 2013.