VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaNapukla stabljika
LEGACY

Napukla stabljika

14 odgovora1,038 pregleda
dupla-stotkaENTUZIJASTA

sep 2011.

e ovako biljka je u fazi cvetanja tek je pochela da razvija cvet.. i sluchajno ni sam ne znam kako sam uspeo da mi stablo napukne :S ovako odprilike to izgleda nemam fotic da uslikam ImageShack® - Online Photo and Video Hosting vezao sam je nekom gumicom da ne bi onako bila razdvojena i malo sam je istopljenim voskom ispolirao na tom mestu u nadi da ce da se zaceli :S reci te mi jel ce biljka sad imate velike probleme zbog toga ? hvala
$DoLaR$POZNAVALAC

sep 2011.

zalijepi dak tejpom nikakav problem...
dupla-stotkaENTUZIJASTA

sep 2011.

kul do jaja hvala
BladeZMAJ

sep 2011.

Nema problema samo guraj dalje!

sep 2011.

i nemoj vise pazi tu malenu, kidaces je kasnije :icon_wink:
dupla-stotkaENTUZIJASTA

sep 2011.

Pazim je kao ochi u glavi!! :DD ako treba savljam zvuchnik na terasu da slushaju Boba i josh neki regee :D DO JAJA LJUDI HVALA NA LEPIM VESTIMA :DD evo imam mali hed koji ide u rizlu istog momenta, hedic je tezhak 0,83 nije WW koji je bio u gradu prosle nedelje u gradu ali je izuzetno bele boje i sjaji se od kristala O.o ne mirishe uopshte ali bash nimalo. palim za sve vas hvala ponovo na lepim vestima!
dupla-stotkaENTUZIJASTA

sep 2011.

a ajde vec da pitam ovde.. malo mi je chudno biljka je u ranoj fazi cvetanja.. ali pistili naruchito na vrhovima a polako silaze na dole znachi skoro skroz su smedji o.O nemoguce da je vec zrela nema ni 5g na biljci a dlachice smedje? zashto je to tako? da nije do sorte ?oO

sep 2011.

a sta kazes na neki photo update, vrhovi u makro modu, pa da bacimo pogled na te... dlachice :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se