VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaBiljka stara 18 dana Automatik-Minibud AFF problemi s visinom
LEGACY

Biljka stara 18 dana Automatik-Minibud AFF problemi s visinom

44 odgovora3,012 pregleda
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

okt 2012.

Ovo mi je prvi post pa ne znam dal sam na pravom mjestu posto,molim pomo!HITNO!!! Ovo mi je 2grow,1vi je bio Do J...,biljka nee nikako u vis,ima 15ak cm a ve je takav grm da je takore airoka ko tegla 3,5l,neznam ata ju ko i! Zemlja: Teramagma pomijeaana sa stiroporom i kamen iima(prokuhanim naravno) Svijetlo: 150W HPS kit,sa dodatne 2je CFL-Ke 23w 115W za Veg Box:50-60-120 Ventilacija:12cm vent kompjutorski upuh i ispuh Temperatura u boxu:27-28 HELP PLEASE!!! Rookie:sadbanana:
Sensi*JanaAMBASADOR

okt 2012.

hehe puzavica, a da stavis fotku :)
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

okt 2012.

Ewo fotki,molim mialjenje...da...pogledo prije par min,po eli pistili izlazit,poato je tak mala dal e se to vinut ata u zrak????

okt 2012.

ako je tek pocela cvjetat onda ce jos sigurno porast koji centimetar mozda ti je do vode jesimjerio ph vode ili ti je nocna temperatura niska pa biljka stagnira
CreativeLEGENDA

okt 2012.

sredi ph i malo manje vode....sad sto je ti je ..mozda da probas lagani lst u jedan cosak kalja i das sporednim vrhovima malo vise svijetla i zraka kad ti vec raste u grm:vb_wave:
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

okt 2012.

Prekju e sam ju LST-o,danas ju ispravio,a niata roknut u ju u suprotnu stranu nego kaj je bila jer vidim da su sporedni provirili nakon LST i bubnut u joj malo Jungle juicea micro+bloom i Hesija Super-Vit bilo bi vrijeme pa emo vidjet,ph vodovoda mi je 7.3,padala je kiaa pa u pobrat kianicu,dosad sam sa octom jabu nim snizavo ph i limunskom kiselinom i sve je bilo 5,imam dig.ph metar kineski,odradil je proali grow j.....:dada,nea me zeza ph metar,a nemam buffere da ga kalibriram,neznam,neznam!!! HVALA VAM PUNO SVIMA!!! Prvi put sam se susreo s takvom biljozom,velim seka proali grow ista sorta joj je bila 63cm,a bogami i budovi jbni prvi auto ata sam growo! Temp je stalno izmeu 27-29 jer grijem i ja a i HPS 150.
CreativeLEGENDA

okt 2012.

seka je mozda bila izdrzljivija i imala neke parametre bolje nego ova sada ;)....digitalne ph metre svakako bazdariti povremeno ...tekucina je 10 ak kn... evo pogledaj sliku i reci mi jel vidis nesto zajednicko na njoj i tvojoj biljci ....ova biljka je poljevana od pocetka sa vodom iz pipe koje je oko ph 7.2-7.4 po tome znam da ti nevalja ph....a osim toga ti se bunis pogledaj pustila je pistile 18 dan a vidi je sto je mala :P

okt 2012.

naravno da ce da poraste tokom cvetanja, obicno oko 30%, kod nekih vrsta ide i do 50% vise u odnosu na visinu na pocetku cvetanja
Smokemashine HRENTUZIJASTA

okt 2012.

btw...izgleda mi malo kao jako loaa genetika jel da je toliki problem oko ph i drugim stvarima nebi bilo lishche tako zeleno..... zz SM
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

okt 2012.

Di mogu buffere nabavit?

okt 2012.

ma tu i genetika igra oooogromnu ulogu. npr. imamLSD sa slichnim problemom.nizak.nabijen.ohgromni listovi koji pokrivaju po polovicu biljke.. i tebi su ogromni listovi..ono shto duge biljke shibaju u rast stabjljike i visinu...tvoja shiba u te ogromne listove... ja sam svoje LSD-eve lst-irala maximalno i morala sam malo i prorijediti listove-da postrane grane pochnu dobijati dovoljno svjetla za rast&razvoj. pokushaj prvo nekako razmicat te listove-da vishe svjetla dobije unutra...pazi da ti se listovi ne vuku po vlazhnoj zemlji-to je dushu dalo za boleshtine.+vlaga se predugo zadrzhava na povrshini zemlje+temperatura-opet savrsheno za boleshtine.. shto se tekuchine za kalibriranje ph metra tiche...potrazhi po shopovima koji se bave akvaristikom..ili naruchi preko neta.. a evo i shto kazhe o mini bud-u kao sorti... "Small and mighty, minibud grows quickly, reaching an average height of 50 to 60 cm. Ready for harvest in just 8 to 9 weeks. The effect is much like a good old Skunk variety. It gives a mild social high and relaxing body stone. Small and easy to grow, this plant is great for any grower wanting to try out a different autoflowering variety. With a similar genetic background to our Easy Bud but crossed with Skunk to create a new autoflowering feminized variety. We call this bonsai-like autoflowering variety Minibud." dakle...nishta zabrinjavajuche...pache...izgleda da je sve u okvirima sorte.

okt 2012.

koji rezim svetla primenjujes
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

okt 2012.

Re~im 18/6 Gnojivo: AN Jungle Juice-Grow-Micro- Bloom i (Hesi Super-Vit) heb... stvar ica od seke joj uda taj s-vit napravio bud na budu istih71g

okt 2012.

jbg. onda je takva vrsta, "bonsai-like autoflowering variety", ali popravice se tokom cvetanja sigurno, pa sad nece biti 71gr. al bude za dimiti ;) samo growaj dalje... kad bolje pogledam, pa i zove se mini ;) tako da ne moz' ocekivati po metera
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

okt 2012.

velim prethodni grow isto sjeme bila je 63cm fckn monster,neznam kaj da velim...sve sam napravio ko i ta prijaanja,a valjda geni!!! Looodim!!!:ludakDobit e LST malo listove pocvakat da dobije viae svijetla i MIR!!!
glavonjaENTUZIJASTA

okt 2012.

ili genetika ili ti je sijalica preblizu. zategni je LST na jednu stranu i fan listove koji zaklanjaju svetlo slobodno prerezi na pola. ***ne da kidas cele listove nikad!! napr ako list ima 7 kraka uzmi pocepaj joj 5 i 2 ostavi. tako biljka ima vise svetlosti a ne gubi funkciju tog lista. a takodje mu i dodje kao neki trening :) i aj neki apdejt jel ima poboljsanja?
BladeZMAJ

okt 2012.

63 cm fck monster?....
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

okt 2012.

uj za prvi grow...jbnica...:thankyou:,prethodni mislim...!!! da,pocepo sm listove jer je ve bilo 9 kraka,LST trenutno,vidim poboljaanje al to nije To!!! korijen izbija iz posude dole! Kontam presadit u veu 7l pa bumo vidli...
glavonjaENTUZIJASTA

okt 2012.

pa ebiga stari, imas zakrzljalu biljku, desava se.. imaces bar da zadimis malo. baci novo na klijanje ;)
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

nov 2012.

LST! fino ju zagnojio ,po ela je... korijen ide van iz tegle bacam ju u duplo veu teglu 4ti dan cvata! Moro sam pocepat fanove jer je bila pomr ina :cvetak
ciroAMBASADOR

nov 2012.

Ako se mogu ukljucit.Protresi biljku,s vremena na vrijeme, drzeci prstima za glavno stablo.Tako je podstices na rast i odmakni sijalice.

nov 2012.

ne znam da li mu je to pametno ako mu je temp ok, a kaze da jeste ("Temperatura u boxu:27-28")

nov 2012.

ako se mogu samo nadovezati na Power-a,ako je temp. ok ne treba odmicati od ~arulja,tako gubi dragocjene lumene,ja svoju biljku staru ni 10 dana dr~im na nekih 3 cm od cfl-ki i niata joj nije...vidim da se ovdje radi o hps-ici,al svejedno,ako je temp.ok pribli~iti ato viae izvoru svjetla.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se