LEGACY
Biljka stara 18 dana Automatik-Minibud AFF problemi s visinom
44 odgovora3,012 pregleda
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#1
Ovo mi je prvi post pa ne znam dal sam na pravom mjestu posto,molim pomo!HITNO!!! Ovo mi je 2grow,1vi je bio Do J...,biljka nee nikako u vis,ima 15ak cm a ve je takav grm da je takore airoka ko tegla 3,5l,neznam ata ju ko
i!
Zemlja: Teramagma pomijeaana sa stiroporom i kamen
iima(prokuhanim naravno)
Svijetlo: 150W HPS kit,sa dodatne 2je CFL-Ke 23w 115W za Veg
Box:50-60-120
Ventilacija:12cm vent kompjutorski upuh i ispuh
Temperatura u boxu:27-28
HELP PLEASE!!! Rookie:sadbanana:
Sensi*Jana
AMBASADOR1.662 REP5%
→ Legenda
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#3
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#6
Prekju
e sam ju LST-o,danas ju ispravio,a niata roknut u ju u suprotnu stranu nego kaj je bila jer vidim da su sporedni provirili nakon LST i bubnut u joj malo Jungle juicea micro+bloom i Hesija Super-Vit bilo bi vrijeme pa emo vidjet,ph vodovoda mi je 7.3,padala je kiaa pa u pobrat kianicu,dosad sam sa octom jabu
nim snizavo ph i limunskom kiselinom i sve je bilo 5,imam dig.ph metar kineski,odradil je proali grow j.....:dada,nea me zeza ph metar,a nemam buffere da ga kalibriram,neznam,neznam!!! HVALA VAM PUNO SVIMA!!! Prvi put sam se susreo s takvom biljozom,velim seka proali grow ista sorta joj je bila 63cm,a bogami i budovi jbni prvi auto ata sam growo!
Temp je stalno izmeu 27-29 jer grijem i ja a i HPS 150.
Creative
LEGENDA14.039 REP90%
→ Zmaj
CreativeLEGENDA
okt 2012.
okt 2012.#7
seka je mozda bila izdrzljivija i imala neke parametre bolje nego ova sada ;)....digitalne ph metre svakako bazdariti povremeno ...tekucina je 10 ak kn... evo pogledaj sliku i reci mi jel vidis nesto zajednicko na njoj i tvojoj biljci ....ova biljka je poljevana od pocetka sa vodom iz pipe koje je oko ph 7.2-7.4 po tome znam da ti nevalja ph....a osim toga ti se bunis pogledaj pustila je pistile 18 dan a vidi je sto je mala :P
Smokemashine HR
ENTUZIJASTA422 REP56%
→ Poznavalac
Smokemashine HRENTUZIJASTA
okt 2012.
okt 2012.#9
btw...izgleda mi malo kao jako loaa genetika jel da je toliki problem oko ph i drugim stvarima nebi bilo lishche tako zeleno.....
zz
SM
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
okt 2012.
okt 2012.#11
ma tu i genetika igra oooogromnu ulogu.
npr. imamLSD sa slichnim problemom.nizak.nabijen.ohgromni listovi koji pokrivaju po polovicu biljke..
i tebi su ogromni listovi..ono shto duge biljke shibaju u rast stabjljike i visinu...tvoja shiba u te ogromne listove...
ja sam svoje LSD-eve lst-irala maximalno i morala sam malo i prorijediti listove-da postrane grane pochnu dobijati dovoljno svjetla za rast&razvoj.
pokushaj prvo nekako razmicat te listove-da vishe svjetla dobije unutra...pazi da ti se listovi ne vuku po vlazhnoj zemlji-to je dushu dalo za boleshtine.+vlaga se predugo zadrzhava na povrshini zemlje+temperatura-opet savrsheno za boleshtine..
shto se tekuchine za kalibriranje ph metra tiche...potrazhi po shopovima koji se bave akvaristikom..ili naruchi preko neta..
a evo i shto kazhe o mini bud-u kao sorti...
"Small and mighty, minibud grows quickly, reaching an average height of 50 to 60 cm. Ready for harvest in just 8 to 9 weeks. The effect is much like a good old Skunk variety. It gives a mild social high and relaxing body stone. Small and easy to grow, this plant is great for any grower wanting to try out a different autoflowering variety.
With a similar genetic background to our Easy Bud but crossed with Skunk to create a new autoflowering feminized variety. We call this bonsai-like autoflowering variety Minibud."
dakle...nishta zabrinjavajuche...pache...izgleda da je sve u okvirima sorte.
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#13
Re~im 18/6
Gnojivo: AN Jungle Juice-Grow-Micro- Bloom i (Hesi Super-Vit) heb... stvar
ica od seke joj
uda taj s-vit napravio bud na budu
istih71g
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
okt 2012.
okt 2012.#14
jbg. onda je takva vrsta, "bonsai-like autoflowering variety", ali popravice se tokom cvetanja sigurno, pa sad nece biti 71gr. al bude za dimiti ;) samo growaj dalje... kad bolje pogledam, pa i zove se mini ;) tako da ne moz' ocekivati po metera
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#15
velim prethodni grow isto sjeme bila je 63cm fckn monster,neznam kaj da velim...sve sam napravio ko i ta prijaanja,a valjda geni!!! Looodim!!!:ludakDobit e LST malo listove pocvakat da dobije viae svijetla i MIR!!!
glavonja
ENTUZIJASTA397 REP49%
→ Poznavalac
glavonjaENTUZIJASTA
okt 2012.
okt 2012.#16
ili genetika ili ti je sijalica preblizu. zategni je LST na jednu stranu i fan listove koji zaklanjaju svetlo slobodno prerezi na pola.
***ne da kidas cele listove nikad!! napr ako list ima 7 kraka uzmi pocepaj joj 5 i 2 ostavi. tako biljka ima vise svetlosti a ne gubi funkciju tog lista. a takodje mu i dodje kao neki trening :)
i aj neki apdejt jel ima poboljsanja?
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
okt 2012.
okt 2012.#18
uj za prvi grow...jbnica...:thankyou:,prethodni mislim...!!!
da,pocepo sm listove jer je ve bilo 9 kraka,LST trenutno,vidim poboljaanje al to nije To!!! korijen izbija iz posude dole! Kontam presadit u veu 7l pa bumo vidli...
Buddylicious
ISTRAŽIVAČ112 REP41%
→ Entuzijasta
BuddyliciousISTRAŽIVAČ
nov 2012.
nov 2012.#20
ganja_farmer
ZMAJ35.697 REP
ganja_farmerZMAJ
nov 2012.
nov 2012.#23
ako se mogu samo nadovezati na Power-a,ako je temp. ok ne treba odmicati od ~arulja,tako gubi dragocjene lumene,ja svoju biljku staru ni 10 dana dr~im na nekih 3 cm od cfl-ki i niata joj nije...vidim da se ovdje radi o hps-ici,al svejedno,ako je temp.ok pribli~iti ato viae izvoru svjetla.
okt 2012.
1 / 23
okt 2012.
nov 2012.