VUTRA
LEGACY

budj

14 odgovora2,677 pregleda

jul 2008.

pojavila mi se budj na hedovima 5 dana prije berbe pomozite sta da radim
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

za pocetak nam objasni sta je budj al nebitno je enivej.. ako je 5 dana do berbe mozes ubrat ranije da izbjegnes stetu ako je budj bas nesto opasno..

jul 2008.

Ja da sam na tvom mestu odma bi obro.

jul 2008.

odseches ubudjale delove i to je kraj problemaelephantor---kada je rekao budj sigurno je mislio na Botrytis
GanjaPowerENTUZIJASTA

jul 2008.

budj-plijesan-gljivice-Botritis cinerea
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

U tom slucaju ja bi skinuo djelove koje je zahvatila plijesan, i pod hitno pokusao spustit postotak vlage na sto je nize moguce u growboxu da ne zahvati i ostatak biljke.. dakle prilagodi ventilaciju malo bolje. Al kao sha rekoh.. ubrat 4 dana ranije nije nikakav problem.. jedino sta ce ti high bit malo vise sativast/cerebralan, a manje ce do izrazaja doc body high nego sto bi to bio slucaj da pustis do kraja.. meni osobno to cak i pase.

jul 2008.

Sve vreme sam mislio da covek pise u vanjskom u. i jos se mislim kako sad berba,gde zivi,na kom delu planete??!!@#@#...!!@#Sve sto ti je rekao elephantor je tacno,ali bi dodao jos jednu stvar ako se odlucis da ih ostavis jos par dana...Opasan ti je bortytis jer ce ti se pojaviti preko noci.Ako tek pocinje da napreduje ti uzmi stapice za usi,umoci ih u alkohol i tada samo skidaj,u suprotnom samo odseci napadnut deo!!!Posto Botrytis napada slabe biljke sa staticnim vazduhom i kada je vlaga iznad 50%,a temperatura ispod 20 celzijusa pa ti obrati paznju kada ti je lampa ugasena da obavezno postavis ventilator direktno ispred biljaka i normalno,povecaj kolicinu cistog vazduha u box-u!!!.

jul 2008.

odstranio sam sa alkoholom i vec dva dana je ok valjda se nece pojaviti kod susenja u sustini zalio sam dva puta u jednom danu i dtvorilo se previse vlage, sada je ventilacija ok

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se