VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaČudna situacija...
LEGACY

Čudna situacija...

80 odgovora5,428 pregleda

jan 2013.

Ovako.. Nikle su 2 biljke koliko smo i posijali. Ja i drugar , kod njega. Rasvjeta su atedne sijalice,tu su ventilacija i folija a sve je smjeateno kod njega na vikenendici i redovno obilazimo kako jedan,tako drugi. Oskudno ali solidno. Dakle biljke su stare 5 nedelja. Sjemenke smo naali u odli noj domaji koju smo dobili .Stavili smo 2 da proklijaju jer nam viae ne treba,a ostalo bacili. E mene sad zanima zaato one ne izgledaju kako bi trebale,tj toliko mi ne li i na to ato bi trebalo da se pravo pitam da li je mogue da sam stavio proklijale sjemenke marihuane u zemlju a da je niklo neato sasvim deseto ato uopate ne li i na to ? Ovde su par slika jedne biljke,druga je identi na. Pa vas molim da ka~ete ata mislite o svemu tome,kako vama izgledaju i ata se deaava koji ***** :) ? http://s8.postimage.org/j4j8dssg5/220120131613.jpg http://s2.postimage.org/9wjyq3di1/220120131614.jpg http://s2.postimage.org/3yaqtljx5/220120131616.jpg http://s9.postimage.org/l195qo5zj/220120131620.jpg http://s7.postimage.org/r4vyzuxqz/220120131623.jpg
KatsuPOZNAVALAC

jan 2013.

To ti se ina e zove sijem ~ito,raste grahorica!:icon_lol: Ako si siguran da si posijao ~ito onda,tata, estitam-dobio si degenerika,komada dva! Vas dva kako hoete al ja bi to po kratkom postupku,nisko,pri korijenu cap-cap.. Bolje nego troaiti vrijeme/struju na ovo,da se nebi iznenadili joa viae kad i ako krene cvijetanje.A ono masla ci umjesto kalaksija:icon_eek: Viae sree drugi put,bate!
M a n d o rAMBASADOR

jan 2013.

ne vjerujem,ata je to paradajz? a trebala bi bit biljoza cannabisa,vjerovatno ti je u zemlji ostalo ili upalo tokom sadnje drugo sjeme,a ovo ato je trebalo nije niklo.... gubia vrijeme,novac,struju sa prijateljem,prolistaj forum i slike pa usporedi sa svojom mo~da naea neato sli no.......

jan 2013.

ovo nema veze sa kanabisom, korovcina neka, bacaj slobodno
pljuga2ENTUZIJASTA

jan 2013.

prebaci je na cvjetanje :ludak

jan 2013.

Mislio sam da tko doe na vutru bar zna kako list izgleda kad ono prevario sam se:)
GewindENTUZIJASTA

jan 2013.

Drug zamjenio sjemenke vutre sa fikusom dok nisi gledao, pa eka 1. april da ti saopati aalu :P :D Evo Power ti re e najkonkretniji odg. Viae 'sree' drugi put :D

jan 2013.

:icon_lol: ma bravo,uljepaali ste mi ti i drugar ovo jutro:dada Ova je ve puna trihinoma :)
M a n d o rAMBASADOR

jan 2013.

i izgleda zdravo niata ne fali,sretno....
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Idzuo napravi smoke report kad zavraite :D Prijatelju davno si mogao primjetit da ovo nije trava vec nesta stoto,a i zna se kako izgleda sjemenka teako da ces fulat,ali desava se koliko vidim
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Idzuo napravi smoke report kad zavraite :D Prijatelju davno si mogao primjetit da ovo nije trava vec nesta stoto,a i zna se kako izgleda sjemenka teako da ces fulat,ali desava se
loopAMBASADOR

jan 2013.

sta li ste to vi pusili jbt.....mada moguce da je i diler ubacio semenke kojecega u paket da dobije na tezini ,) . e vidis,a sta da su ti izasle obe-i to kanabisa,a ne ovo cudo-i ispostavilo se da su obe muzjaci? ne znam kako si dosao do zakljucka da su ti samo 2 dosta,pogotovu 'reg' seme-al' ok. mozda si trebao sve semenke roknuti-valjda bi neka 'vutra' izasla iz zemlje... sretno drugi put! i razmisli malo i citaj forum-pametan covek se uci na tudjim greskama a glup na svojim nemoj biti pglu xD
weedoyeLEGENDA

jan 2013.

hahaha kako dobar pocetak dana, kafica, vutra.org i prva tema ova, kolko sam se smejao od vasih "zlih" komentara :D
carnivoraISTRAŽIVAČ

jan 2013.

pajdo moj, to ti je najvjerojatnije bijela loboda :) doslovce raste kao korov, pozitivno je sto je jestiva, bogatija nutrijentima od spinata :) pa eto, bar ti i prijatelj imate za salatu 1735.IPB

jan 2013.

Ha jbt i kazes dobra domaja pa vi uzeli sjeme...bio neki lik u kvartu do mog,setao po parkicu i prodavo klincima origano i kamilicu pod zizu...kako su klinci narasli tako on prestao setati po kvartu.Vjerovatno su i oni probali posaditi:)

jan 2013.

Meni je zao ovih momaka sto gaje beskoristan korov(da znaju samo koliko se kesha odvaja na njihovo unistavanje)....kako da nisu videli na pocetku stranice ovog sajta kako list izgleda...ovo moze biti i biljka parazitnica...dobro da stablo nije u obliku Y , mislio bi da je neka varijanta Dature....
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Frende Idzuo ka~u u ia dok si ~iv ato je ~iva istina,a tvoje educiranje mislim da bi trebalo po eti od ovoga : Viae sree ~elim u sljedeem pravom growu !

jan 2013.

:rofl::nana::assshaking:

jan 2013.

ma to nas netko zahebava.. jednostavno ne vjerujem. ocekivala sam mooozhda krzhljavu i izduzhenu biljku...ali .ali..ali.... 5 tjedana su oni obilazili biljke...u vikendicu naizmjence odlazili..a vikendice su obichno van grada...dakle..trebalo se vozikat tamo amo.. shto kaze on.." oskudno ali solidno " nego Idzuo..tko je vas uputio kako "oskudno ali solidno" iskonstruirati box za uzgoj? te sijalice i ventilator i foliju?? da vam to nije prodao isti taj koji vas je pocastio sa tom domachicom? hebiga.je smijeshno...ali.nije zlonamjerno od nas shto se smijemo...jednostavno si ne mozhemo pomoch.kao dokaz tomu..evo garantiram da ce vam ljudi sa ovog foruma pomochi da si uzgojite par biljchica..evo ako treba.na sva mogucha pitanja koja imate ..ako nitko drugi..ja cu vam odgovorit...ukoliko ste punoljetni. vise srece drugi put. edit: ne pamtim kada sam vidjela staru da se ovako smije....+ i ona misli da nas zahebaje netko...ali detalji fotografija sa izdancima su nas dotukli...
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Stvar je u tome ato su oni vjerovatno posadili i sve to stoji mogu biti razlicite situacije,a jedna od tih je da su mozda preduboko stavili sjemenku druga bi mogla biti da su je okrenuli naopacke jer su mozda mislili da je stabljika ono prvo sto izraste iz sjemenke itd,a ovo ato je izraslo neki korov vec sta me uopce ne cudi jer svi znamo da dok bi drzali biljku jos u saksijama i slicno i kad zaljevamo da izrastu neke druge biljcice jer tko zna kakvu zemlju su koristili i slicno pa im je eto izrasto korov... Vec kad su se potrudili i imaju mjesto neka nabave sjemenke i kupe novu zemlju znaci ne neku iz vrta i ako vec imaju box i ako su se potrudili neka pokusaju izpocetka,ali neka se za pocetak malo informiraju vec ako neznaju kako izgleda list marihuane kad sakupe dovoljno informacija neka potraze imaju teme za pocetnike i slicno i kada budu spremni otvore dnevnik i kako ka~e zlo&naopako naravno da cemo ic pomoc sto je cilj ovog foruma :))
MrLakiAMBASADOR

jan 2013.

Hehehehe cudo niste pustili da naraste metar pa da pitate jel to to,salu na stranu ima kristala po biljci steta sto nije ono sto treba da bude :) ko zna sta ste vi dobili,i steta sto ste bacili ostale semenke...Citajte forum i polako sklapajte deo po deo slagalice a posle cete i da pusite svoje bilje.svako dobro

jan 2013.

ma ne znam bash..i bash da su im dvije identichne biljke izrasle..hmm....jer..ako je zemlja puna korova i svakakvog sjemena-tada bi im svashta izraslo ,a ne samo ova dva "kusha"* a ova opcija sa sjemenkom naopako...tu si me vec zbunio...( ne raste biljka onako kako ju mi okrenemo...vec onako kako ona zheli.mozhesh ti sjemenku okretat kako hocesh...ona zna gdje tjerat korijen a gdje tjerat stabljiku ) kako god...nemamo dovojno informacija da bi mogli pogadjati o chemu je tu rijech i kako je odshlo do ovoga...steta shto nemaju fotografiju te domachice sa sjemenom..mene to kopka...cisto me zanima da vidim shto se sve nadje na cesti i u "slobodnoj prodaji"... Idzuo...ponuda stoji..ako se odluchite ponovno pokushati..a shetat bi bilo da ne iskoristite..ako ste vec slozhili uvjete za uzgoj..slobodno pitaj/te..ma koliko se pitanje apsurdnim chinilo..bolje pitati nego 5 tjedana protratiti.( uvjet je da ste punoljetni ).. *"kush" - neke su kush sorte poznate po deformacijama i mutacijama... (ili se mi smijemo a oni imaju "duckfoot" hibrid)
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Slažem se s tobom u tome da je cudno bas da su dobili dvije identicne biljke necemo iskljucit tu verziju (po onom sve je moguce),ali opet tko zna šta im je dao taj što im je prodao tako da ne znam,a ovo za stranu sjemenke ne znam sta te tu imam zbunit po pravilu se korijen stavlja dolje,a sad el moguce da kad se stavi korijen prema gore znaci 90° sumnjam da se on okrene na pravu stranu jer korijen sam po sebi i dalje raste pod zemljom jer je zaljevan i na kraju bi izbio na povrsinu jer ne vjerujem da korijen zna da treba ic gore jer on je okruzen zemljom 360° oko sebe,a kad je korijen prema dolje on normalno raste i ajmo reci "zabija" se u zemlju i tako gura listove prema gore sto je normalno i to je moja teorija,sad ne znam mogu biti u krivu znam da korijen ide prema dolje i da se nadam da mi nikad nece ovako nesta izrast... I ne znam el se ovo odnosilo na moj komentar pa sam za svaki slucaj odgovorio
burazISTRAŽIVAČ

jan 2013.

ako ste ovo posadili , sta ste onda pusili :clap::prof10:

jan 2013.

kako god da posadis semenku koren ce uvek naci put ka dole, dakle moguce je da se okrene na pravu stranu, zapravo ne moguce, to se redovno desava, to sto je zemlja svuda oko njega ne igra ulogu i nije od presudnog znacaja za rast i razvoj i "usmeravanje" korena

jan 2013.

ok...razumijem ja tvoju logiku..ali ...shto onda mislish kako izraste biljka koja je posijana dritto u zemlju...dakle kada nije sjemenka stavljena na klijanje u vodu/vatu/maramicu..kako zna gdje da tjera korijen a gdje da tjera stabljiku-ako je komplet pod zemljom..a ima sjemenki koje su posijane i po par cm u zemlju pa niknu.. btw.. nije bilo nishta usmjereno na tvoj komentar...ali eto...hebga..nek se nadje. edit to onako.." u revijalnom tonu"...nemoj zamjerit..btw. biljke su puuuno naprednije nego shto mi mislimo..ima toliko toga shto ne znamo...
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Ma oke to sam razmisljao logikom nisam imao priliku u praksi da mi se tako sjemenka okrenila uvijek sam prema dolje sadio korijen tako da :)) Vjerovatno se korijen vodi gravitacijom ili nesta slicno pa zna na koju stranu :D Ma nemas frke samo mi se cinilo kad sam procitao da je kao odgovor na moj komentar pa reko da odgovorim i ja :) Sla~em se svakako da su biljke cudesne ne samo marihuana nego i ostale :D
DJFlyHighLEGENDA

jan 2013.

covjek pokusava nesto posaditi i pusiti a sve sto vidim ovdje je neko ismijavanje i zaje*avanje... svaka cast izuzecima koji su fino pristupili i pokusali pomoc! mislim stvarno... svi smo mi imali svojih bisera sto se tice svega, ne samo growa... pa ja do pred 2-3 godine nisam imao pojima i postavljao slicna glupa pitanja na forum i isto sve ko sada... dok nisam poceo citati i citati... i citati :) ali dobro vec kad nezna covjek kako izgleda biljka , niti nezna sta je zasadio, nema razloga pisati 15 komentara o tome kako to nije to ili kako je smijesno.. . mislim i ja sam se nasmijo, ali imajmo malo suosjecanja i sjetimo se nasih prvih i smijesnih trenutaka i pomognimo covjeku da postane pro grower ! ako to uistinu zeli, mi mu netrebamo, on ce sve sam, to svi znamo, ali ajmo ga usmjerit barem na pravi put ... ko sto se radi na vutra org:dada evo majstore pocni od tuda https://forums.vutra.org/content/842-indoor-vodi-grow-u-3-koraka.html#263;-grow-u-3-koraka nakon toga, kad budes znao neke osnove, prebaci se na https://forums.vutra.org/content/410-sadrzaj-portala.html imas pod uzgajanje marihuane i unutrasnje uzgajanje toga koliko oces :) ako si odlucio growat, ili ako ste odlucili growat... nece vam biti problem nauciti sve sto je potrebno da imate svoju kvalitetnu zizu ;) a ako bi uzgajali ali bez da citate i mucite se i ucite... to znaci da vam nije dovoljno stalo do growanja i da trebate jos jednom razmisliti dali je to za vas... u kojem god smjeru otisli , sretno ! peace out !
loopAMBASADOR

jan 2013.

evo pred katanac,a u skladu sa naslovom teme Darkwood dub_Imamo situaciju....wmv - YouTube:vb_wave:

jan 2013.

covek je Registrovan 03-08-10, mogao je do sada doktorirati, a ovde se pojavljuje sa temom u kojoj nije u stanju prepoznati biljku, ajde molim vas edit: koliko kontam, taj avatar je njegova biljka iz 2010, rekao bih po ovom postu https://forums.vutra.org/unutra%9Anje-uzgajanje/7232-pomoc-za-pocetnika.html#post143648 i sad ne zna da ovo nije kanabis? a cuj, moguce je i to obzirom na ovakva pitanja https://forums.vutra.org/unutra%9Anje-uzgajanje/7232-pomoc-za-pocetnika.html#post143762 , nisam vise pametan
usrnameAMBASADOR

jan 2013.

:thumb: Ina e jako esta pojava kod balkonskog bilja ukoliko se ne zaliva od ispod na tanjuri ve od gore. Vjetar donese svaata u pitar i zaljevanjem od gore svaata mo~e isklijat. ;)
DJFlyHighLEGENDA

jan 2013.

pa dobro mozda nije imao jos volje, ili ga nije zanimalo growanje... ali najmanje sto mozemo uciniti je poslati ga na pravi put, pa neka on odluci oce krenuti njime ili ne... ja sam to napravio... ako on oce growat i to mu je istinska zelja, zna sto mu je ciniti... a ako oce onako preko k*** vec sam mu objasnio... isto tako mogo je bilo tko objasnit u par recenica mu napocetku i poslat ga na pravi put... a cijela stranica komentiranja a samo p od pomoci ! tu smo svi da si pomazemo medjusobno bez obzira na kolicinu upijenog znanja koje imamo, necemo mu objasnjavat kako se growa, dovoljno je 2 linka mu zaljepit a ostalo je na njemu... a to power sta ti kazes, je, ali tako je kako je... 3 godine je na forumu a nezna kako izgleda list... ok , nezna, nezna... zato cemo mu mi pokazati kako izgleda! i jesmo ! u tome je stvar... i samo u tome, pomaganju ! peace out !

jan 2013.

Momci moji dragi ja nisam ovdje doaao da mi se neko smije i podsmijava. O "boksu" sam itao na forumu,nije puno ulo~eno ali je to to od prilike . Postavio sam temu isklju ivo radi ljudi koji su voljni pomoi i rei svoje mialjenje,a ne suviane komentare. Kako god,ja u svijetlo vremenski da uskladim sa fazom cvijetanja,pa ata bude na kraju...Bie slika. A evo ovdje par slika koje sam naaao,biljkice koje su takoe malo " udne". Hvala vam na srda noj pomoi , veina vas iznad su pravi stru njaci voljni pomoi ;) re-veg? Aussie Bastard Cannabis Redux | Cannabis Culture

jan 2013.

radi se o revegging klonovima i zaista nema dodirnih tacaka sa tvojom biljkom koja, da zakljucimo, nije kanabis
Pablo EscobarENTUZIJASTA

jan 2013.

Idzuo nemoj se uvrijedit i razumijem te da ti se bas ne svidaju nasi komentari,ali mislim da moras i nas razumijet da nam je realno bilo jako smijesno jer je ovo najobicniji korov,a ti si nas pitao kako nam to izgleda i da si to posadio iz gane koju si pusio i izraste ti ovo u obje saksije jer svi znamo kako izgleda list od marihuane.Nemoj odustati citaj jos sklepao si fino box nabavi sjeme i nemoj samo dva posadit kao u ovom neuspjelom slucaju ako ces uzimat sjeme iz neke domaje koju pusis uzmi najmanje 5-6 vidi kolko ti stane u box jer nikad ne znas kolko ce bit muskih,zenskih i hermica
DJFlyHighLEGENDA

jan 2013.

nadam se da ne mislis to na one biljke koje si u prvom postu pokazao... i nije stvar samo o boxu za uzgajanje da ti treba , puno vise je toga sto se tice uzgajanja vu, dublja je tema od svemira... ali da krenes treba ti ponajvise znanja, volje, nesto sitno para i pameti da bi uzgojio dobre kifove ! ako mislis da mozes i oces kreni na ciscenje i procesljavanje foruma :) peace out !
M a n d o rAMBASADOR

jan 2013.

ajde ajde Idzuo samo ti stavi na 12/12 re~im,samo pazi da ti lubenice ne procvatu iz toga.....ebate jesi smjeaan,pa daj usporedi list sa svog avatara s ovim ato ti imaa,ti si o ito samo ovu puaio....daj malo prolistaj forum da vidia biljoza...:ohno:

jan 2013.

ajd ako ima jos neko da se izduva sa savetima pa da kljucam temu
DJFlyHighLEGENDA

jan 2013.

sto se mene tice moze :lock: samo sam htio da objasnim idzuou u cemu je stvar kod growanja kad vec growa ... peace out !
M a n d o rAMBASADOR

jan 2013.

nemoj Power zaklju avat da vidimo cvijetove kad ovjek prebaci na 12/12...:cvetak:ludak

jan 2013.

nek otvori dnevnik pa nek nam tamo prikaze grow

🔒 Ova tema je zaključana