VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaSicusni bjeli crvici?!
LEGACY

Sicusni bjeli crvici?!

16 odgovora1,302 pregleda

nov 2010.

Pozdrav svima. uzgajam iz sjemena , sjeme sa klicom je vec u zemlji dva dana .. zemlja je composona , prije nego sta sam stavio sjeme u composanu , nju sam prije ispro vodom da oslabim gnojiva. Cetiri biljcice su provirile i jos im se nisu formirali prvi listici , jedna jos uvjek ima kapicu na seb Tocan Ph vode kojom zaljevan neznam al koristim slavinsku vodu par dana odstajalu. Nakon prvog dana kako su provirile u casicama su se pojavili sicusni bjeli crvici kako su tamo dosli neznam dali u zemlji neznam , koristim composanu preporucena mi je. Bilkje su u casicama ispod spar lampe 9 W minjon grlo 24/0 u plasticnoj su posudi . Pomagajte znanjem potpuni sam newb , pokusavam uzgojit Afghani indicu da napravim ulje za punicu ima zadnji stadij raka pluca.. ovo sve sto znam ,znam od Organizacije :) inace sam picajzla tako da me ovi crvici izluduju sve je trebalo bit savrseno Puno hvala unaprijed

nov 2010.

Crvi su vjerojatno bili vec u zemlji.a ta lampa ti je nemoguce preslaba, ne za te 4 biljke nego cak i za jednu.
TarkiPOZNAVALAC

nov 2010.

Treba ti barem 1000W lampa da bi napravio barem neato ulja... Tak da ako mislia ozbiljno pokuaavat s time, nabavi dobru opremu, jer ulja se malo dobije. Za crve ne znam, al mislim da nije niata straano.
tinitusENTUZIJASTA

nov 2010.

i zasto si ispirao zemlju?
SulundarAMBASADOR

nov 2010.

ako mislimo na isto...predhodno su bili beli... zalio sam zemlju sa nekakvim insekticidom...ubrzo su nestali.

nov 2010.

@Pushidrogich & tarki: ceka ih box metar sa metar sa metar i pol visine, 400 w hps 200w led plave i crvene i fluo 30w 9 kom. @tinitus: ispro sam zemlju da oslabim gnojiva u njoj da nespalim klicu. @sulundar: ovo kaj ti imas na prstu je cudoviste, kod mene su bjeli crvici koji se nonstop uvijaju i jedva su vidljivi , dobro se covjek mora zagledat da ih vidi. Narezao sam cenjak na ploske i poslozio oko stavke, sinoc sam namocio kamilicu,mentu,lovor i cenjak pa cu jos sa time pokapat biljku... nadam se najboljem mada se cini kao da cenjak radi. thx na odazivu i drzat cu vas u toku ,
toroISTRAŽIVAČ

nov 2010.

U vezi otih crvia probaj koristiti neopitroid praaak Govorim ti iz iskustva ubija svu otu sitnu gamad a i nije atetan za ljude
Marley.ISTRAŽIVAČ

nov 2010.

meni su bili na pocetku isto, sad kao da ih nema, al ja sam uzeo vanjsku zemlju.......
TarkiPOZNAVALAC

nov 2010.

Trebo bi malo vei box na tu vata~u, da bolje iskoristia toliko svjetla.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se