VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaAuto neće krenut da cvjeta
LEGACY

Auto neće krenut da cvjeta

50 odgovora5,768 pregleda
JohnnyStash1ISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Pozdrav svima, imam dvije biljke northern lights AUTO od RQS-a. Obje su prije malo viae od 6 tjedana stavljene u saksiju i jedna je krenula cvjetat prije kojih 2 tjedna rekao bi a drugu sam valjda krivo okrenuo dok sam ju stavljao u zemlju pa je desetak dana poslije proklijala. I ta druga jos nije krenula cvjetat, kao da je zamrznuta u vegi...Visoka je oko 50cm i skoro da nema onih bijelih pistila (dlacica) kojima pokazuje spol (preflower). Tj ima ih ali su jako sitne. I listovi su jos nekako ko izgu~vani, neznam kako bi opisao. Zna li mo~da netko gdje bi mogao biti problem? Razmisljam ako uskoro ne krene svjetat ili bar pokazivat vise tih bijelih dlacica da ju maknem iz boxa. Evo nekoliko fotki stabiljke i samom vrha.
jesamZMAJ

nov 2015.

daj fotke obje cijele biljke i info o uvjetima u kojima raste: box, svjetlo, re~im svjetla... na zadnjoj fotki, jesu to tako proaarani listovi i polutke razl. boje il je do svjetla?

nov 2015.

Auto NL od RQS obi no procvijeta oko 40-tog dana vege. Imaju malo du~u vegu od ostalih autosa ali su zato i vei. Meni je jedna procvjetala u outu tek 68-dan vege. S obzirom na strain ja mislim da nije za brinuti se ako neka nije krenula u cvat, bude uskoro ;)
JohnnyStash1ISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Listovi nisu proaarani, to je zbog svjetla. Rasvjeta koju koristim je 600W hps. Re~im svjetla je u po etku bio 18/6 a sad je 14/10. Nemam pravi box nego sam ogradio prostor okolo biljki. Prva NL je krenula cvjetat nakon 30 dana i jos je viaa oko 20 cm. Danas im je ukupno 40 dan otkako su stavljene u zemlju. Jest da je ova druga NL kasnije proklijala ali me brine sto ne pokazuje nikakve konkretne znakove, niti spola niti preflowera. Inace nisam imao takvih problema pa mi je bilo malo cudno.

nov 2015.

Zna se desiti kod ponekih da okasne, nije da se dogaa esto, ali ponekad isko i koja kr~javica kod automata, pa me niat ne udi. Budi strpljiv, ako radia sve kak treba procvijetat e ona uskoro kao ato rekoh. Ako se baa baa nebude mrdala i pokazivala napredak u tom smijeru onda je mogue i da im se "omaklo" pa da ispadne fotoperiodna na kraju. Jest da je jako rijetko kod banaka poput rqs, meni se jednom dogodilo sa Sweet Tooth autosom od Barneysa, jednostavno od tri sjembe iz paketa jedna je bila fotoperiodna. Ko radi i grijeai, jbg. mogu i oni ponekad omanuti :D. Furaj dalje strpljivo, a ako nemrdne za tjedan dana probaj smanjiti re~im na 12/12, pa javi kak je proalo ;)
JohnnyStash1ISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Hvala na odgovorima ;-) Pricekat cu jos malo pa cu vidjet. Citao sam i na nekom random forumu da postoji nekakvi phenotypes ako se ne varam (F1, F2, F3 i F4) i isto kao sto si ti napisao, moze se dogodit da je biljka fotoperiodna.

nov 2015.

Evo da se nadove~em ako nije kasno. Trenutno mi rastu dva NL-a od rqs-a. Jedna je procvjetala prije 15-ak dana i divlja, a druga tek danas. Isti proizvoa , ista sorta, isti uvjeti, ali o ito se jednoj ne ~uri :D

nov 2015.

Super , bitno je da cvetaju obe , problema nema :thumb: Sa sreom dalje u cvatnji !

nov 2015.

pfffffffff, to mu dodje ko fp iz sredine juna? koliko je narastao u visinu?

nov 2015.

Oko metar i pol.
JohnnyStash1ISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Update. Meni ova moja NL jos nije procvjetala. Danas joj je 7 tjedana otkako je stavljena u zemlju s time da je proklijala tek nakon desetak ili vise dana. Znaci mozda 35-40 dana vege.Tek neki dan stavljena na 12/12. Moguce da je onda fotoperiodna. Vidjet cu sad nakon tjedan-dva hoce li pokazat kakve znakove cvjetanja. Jedno pitanje. Ovo sad ljeto imao sam neku random domacicu koju sam ubacio u zemlju. Imao sam ju na vegi oko 7 tjedana i kad sam prebacio na 12/12 uopce nije na stabiljci imala bijele dlacice (pistile) i nije pokazala spola, preflower ili kako se vec to zove. Nego nakon tjedan dva su pocele iz vrhova rasti bijele dlacice i tako je dalje nastavila cvjetat. I uspjesno je zavrsila cvjetanja. Al cudno mi da nije pokazala spol tokom vege niti nista. Je li tko imao takav slucaj?
bonggoriENTUZIJASTA

dec 2015.

oce automatici nekad kasnije procvjetati meni je auto shark widow nakon 55 dana vege procvjetao
AhillPOZNAVALAC

feb 2017.

evo i ja bi tu nadodao svoje iskustvo sa dva automata Big Auto Tao, jedan je procvjetao nakon 42 dana, a drugi nakon 60 isiti su dan izasle iz zemlje, jedna do druge bila, svijetlo 18/6, sve sve isto... tako da eto, valjda se desi tu i tamo

feb 2017.

i prinos isti? sumnjam, ipak duzina vege dodaje.
AhillPOZNAVALAC

feb 2017.

u procesu je... jedna je u cvatu 28 dana, a druga 10, al mogu napisat kad zavrsim, makar to nije tema...
5ARPOZNAVALAC

feb 2017.

Koliko su ti visoke? Ja imam Auto Tao Mix 1 u kojem bi trebao biti i Big Auto Tao.. Nadam se da im nee toliko trebati da procvjetaju..
AhillPOZNAVALAC

feb 2017.

ova kaj mi je duze u cvatu je visoka oko 1,30 m, a ova kaj je bila duze u vege je trenutno 10 cm niza al ce ju prestic. Ja sam ti to sjemenje dobio na poklon. Kolko sam citao oni bas i nemaju fem sjeme nego ti je vecina regular tak da ocekujes pokoju musku. Big auto tao (bar tak pise) cvijeta oko 105 dana tak da i to imaj na umu. Meni je ovo prvi grow ali imam feeling da je biljka dosta izdrzljiva tako da ju je jednostavno growat. Tebi sretno i slobodno posalji tu i tamo koju fotku kad krenes sa toptaoseeds, cist da vidim ostale biljke. hvala
5ARPOZNAVALAC

feb 2017.

Ma ja sam isto dobio taj Tao Mix (11 komada u pakiranju). Sad su 12-ti dan(20/4). Znam da su regular, planiram si napraviti sjeme, zato sam ih najviae sad i sadio... Nadam se samo da e procvjetati prije nego ato su tebi jer nemam mjesta u boxu za toliko komada.. Nisam vidio da taj Big auto tao cvjeta tako dugo, piae da je gotov 3-4 mjeseca od klijanja e sad vjerovatno ovisi koliko e brzo procvjetati.. Slikat u ve eras kad se svjetlo ugasi da vidia kako to izgleda...
ledeni6AMBASADOR

dec 2018.

UH i ja imam slican problem, ali je rijec o superskunku, evo 30 dan otkad je i zemlji, tek je 20cm visoka, i cini se da ce tek 2020 godine krenuti s cvjetanjem,
.i.ZMAJ

dec 2018.

strpi se joa 7-10 dana ako ne po me sama onda kreni skraivati dan prema 12/12 dok ne krene cvjetanje
ledeni6AMBASADOR

dec 2018.

Pa koliko sam citao po forumu atomatu nebitno ak stavis na 12/12 on ce procvjetati kad okine Ruderalis u njemu, zasadio i Amneziu Haze pa se ndam da ce bit nesto makar od nje, cini se da ona ok ide. Ali hvala na komentaru
.i.ZMAJ

dec 2018.

ako ti nakon 35-40 dana ne krene ili je poateno stresirana ili nije automat, ako nije automat ili je vegaj ili cvjetaj nema tree
ledeni6AMBASADOR

dec 2018.

Razjasnjeno perfektno, hvala ti

avg 2020.

`ta da radim u slu aju da sam je stresirao previae? Pretpostavljam da je to. Imala je malo ja i LST. QuckOne od RQS ima 39 dana,pokazala pistile i nastavila da raste,dok je Diesel mlai i ima 33 dana,pretrpeo topiranje,kao i ja i LST ,a ve je u cvetanju?

avg 2020.

Ja sam moje iskasapio pa sad mi ove dve malo cudne ili paranoja moja. Supertopirane ,lst jaci i loli.

avg 2020.

koliko vidim biljke ti izgledaju najnormalnije...ipak paranoja::ludak::

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se