VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaFeminizirani muzjak...sta sad???
LEGACY

Feminizirani muzjak...sta sad???

42 odgovora4,234 pregleda
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

kupio sam sjeme iz white labela, feminizirani super skunk, 10 komada..ovo je 14 dan cvjetanja, i izbacio je jaja...nije mi jasno kako sta...ima i pistile...da li da pokidam ta jaja i da ga ostavim jos tjedan dana ili da ga bacam van iz boxa..imam jos jednu biljku u 5. tjednu cvjetanja unutra(bitch): http://i40.tinypic.com/den190.jpg
Teglica_UnkaAMBASADOR

maj 2010.

sta si kupio to si i dobio da je pravi muzijak pa ajde da se cudimo ovako nist novo
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

kako mislis....white label smece ili opcenito feminizirano sjeme?

maj 2010.

Op enito fem sjeme je ve inom ok,e sad od proizvoa a ovisi kvaliteta,a mo~da jednostavno nisi imao sre e.A ata je s preostalih 9? Trebao bi sve u zemlju,pa pogledati ishod onda dati zaklju ak o proizvoa u,mislim da je ovako ipak rano i nepoateno:) Ali to je samo moje mialjenje...
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ma nisam ni rekao da je smece, nego pitam teglicu, mozda on ima iskustva s white labelom...zanima me koliko njima treba da oprse biljku ako su se danas pojavili i poskidao sam ih? hvala
KrejzyPOZNAVALAC

maj 2010.

ako ima pistile i jaja onda je hermic, ne? tako da ne mora bit proizvodja kriv, mozda je bilo previse stresa na biljci pa je razvila jaja da se nosi sa situacijom :P
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

hermic je definitivno. samo sta sad? ima li kakve sanse da se to rijesi ili cupanje?
Teglica_UnkaAMBASADOR

maj 2010.

cupaj kidaj ima sanse samo pazi da ne oprasis ostale....slobodno upaj cele pupoljke iz kojih banane ispadaju ...jako male ako budes paziio
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ok. hvala na odgovoru.cupat cu, a za tjedan dana cu prebcit u drugi box...kolike su sanse da u tom vremenu oprase drugu biljku ako su se danas pojavili?
MedoZGBENTUZIJASTA

maj 2010.

pa radje se ti odma rijesi hermica da nebi bilo prekasno vec da zaprasi nisam siguran koliko mu treba da oprasi al mislim da cim izadju da su vec spremni koliko toliko... pa sam polagano i pazljivo kad je sijeces i mices od ostalih
MeskalitoLEGENDA

maj 2010.

Cim vidim hermica ,dobijem zelju za chupanjem :)
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ma ostavit cu jos par dana...skinuo sam sve muske...pa ako ih bude jos bit ce cupanje
KrejzyPOZNAVALAC

maj 2010.

brzo ce ti opet narasti jaja na biljci, najbolje rjesenje ti je izolacija od ostalih biljaka i cupanje ili eliminacija biljke... a sad ako imas samo dvije biljke cim prije odvoji ovu s jajima jer ce ti oprasit ou drugu i onda ces imat sjemenje i manji urod :/ sretno
mjesecarLEGENDA

maj 2010.

cupaj jaja i pazi da ne oprasi ostale a ako imas jos 9 fem nju izbaci i posveti se ostalima
BjelacAMBASADOR

maj 2010.

nemoj ih slusat...nemoj cupat...CEPAJ, SECI, GAZI! ODMAH! imas jos 9 sjemenki! tih 9 sjemenki ti moze drzat za 20 growa minimalno, nemoj stedit na tom, uvjek ti se moze dogodit neko sranje-slaba biljka, sje..genetika, evo dobio si hermica, radje stavi nekoliko njih pa biraj alfa kuju. a i mozda bi probao i neki drugi strain...pitanje je: di ces s tolko sjemenja??
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ma shvacam ja to sve...al ne mogu ih sad posadit jer mi nece stici izrasti do ljeta...imam vremena do 7. mjeseca..onda pauza...zato mi je crnjak zbog ove biljke...da se to dogodilo prije mjesec dana nema problema, cupanje i novu..ovako cu se morat patit..izolirat cu ju danas da ne riskiram drugu biljku...pa cu probat s cupanjem..hvala svima na odgovorima

maj 2010.

S mu~ijacima i hermi ima zadovoljavam gastronomske potrebe svog psa ....
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

evo docekao sam da se svjetlo upali da pregledam grow...novih mukih cvjetova nema(jucer sam 6 vrecica skunuo)..al zato pistila ima puno vise nego jucer...zanima me da li je moguce da prestane biti hemafrodit..jer bio sam naletio u grow reportu( mislim 250 W HPS domacica)da su se pocele pojavljivat banane (nesto malo njih) i lik ih je pokidao i vise ih nije bilo i grow je uspio. evo i slika... http://img227.imageshack.us/img227/8310/imag0018o.jpg http://img688.imageshack.us/img688/2188/imag0019l.jpg
TripENTUZIJASTA

maj 2010.

Ja se ne bi nadao :) Mada opet u prirodi je sve mogutje. . .
herbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

evo vec je 3 dana proslo ni traga muskim cvjetovima...zenskih ima sve vise vise:181:..izgleda da je ipak moguce da biljka prestane biti hemafrodit ili sta je vec bila...slican slucaj je ima je ima u grow reportu od tropica(250 w domacica)...ako bude jos kakvih promjena svakako cu postat
marica-maraISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Uploaded with ImageShack.us feminizirani
SiDAMBASADOR

avg 2010.

ak ti je to jedino ata imaa onda si ostavi... bie neki sjemenjast hedi tu i tamo,... ali niata posebno... za zapalit OK... bar po mom mialjenu!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se