VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaOštećenje nakon udara grada
LEGACY

Oštećenje nakon udara grada

14 odgovora1,134 pregleda
FlipsilonENTUZIJASTA

maj 2012.

Teška oluja sinoć, grad, kiša itd, a ja nisam bio u mogućnosti da ih sklonim na vreme i evo šta je rezultiralo tome : Prilično jako oštećenje je istrpela. Kakve su prognoze za nju? Postoji li šansa da se oporavi? Inače je GH El Niño.
Sensi*JanaAMBASADOR

maj 2012.

:sun2: ma prezivece :)
MeskalitoLEGENDA

maj 2012.

neje strasno , povratice se ...
BladeZMAJ

maj 2012.

Prirodni toping ;-)

maj 2012.

Jadna mala biljka....to mora da ju je bolilo... `teta ato nisi mogao skloniti ju u stranu,ali za mjesec dana nee se ni primjetiti na njoj da je pre~ivila katastrofu pririodnu....jedino ato e ju ovo usporiti dok se ne oporavi.
FlipsilonENTUZIJASTA

maj 2012.

Uh, hvala ljudi, popravili ste mi raspolo~enje iz mesta :) Kontam da trpi solidan stres sad, ali ata da radim. Ina e pored nje su White Widow, Big Bang i Himalaya Gold pa uskoro pokreem dnevnik :)

maj 2012.

ateta ato ja nisam lani slikao kako su izgledale moje biljke nakon takvog sranja... bile su visoke po 50-60 cm, sve je bilo sasje eno, na svakoj je ostalo po par listova i mo~da pokoji vrh koji je imao sree. mislio sam da je sigurno gotovo, da nee niata biti od njih, a zapravo je na kraju ispalo da su iz svih odsje enih vrhova narasla po 2-3 nova i biljke su na kraju imale po 10-15 vrhova (malo ~eai topping) i 5 od 7 komada je bilo ~ensko. naravno prinos je bio manji nego ato bi ina e bio ali ja se ne ~alim, kvalitetno se dimilo sve do nekoliko tjedana unazad...

maj 2012.

Isto se i meni desilo samo pre par dana.Ne sekiraj se sve ce biti ok.SRECNO SA CURAMA

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se