VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaSpor i nizak rast
LEGACY

Spor i nizak rast

48 odgovora5,700 pregleda
FrulicaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Pozdrav, evo imam te dvije biljke, jedna doma ia a druga "widowka", obje stare 12 dana, izgledaju veoma lijepo i zdravo, ali me zbunjuje neato. Iako imaju lijepu i debelu stabljiku i zdravo liae, ipak jaaaaako sporo rastu (barem mi se tak ini) i imaju jako niske katove - "internode", ...niti 1 cm ...???. Zna i u tih 12 dana one su narasle tek 10-ak cm... Dali je to normalno. Koliko se ja sjeam mog prijaanjeg grow-a (pre koju godinu) nekako mi je sve to raslo puno br~e i viae. Dali je netko imao sli an problem??? Ustvari, dali je to mo~da i normalno... Obje su pod MH 250W 18 sati dnevno... Pozdrav !
delboyLEGENDA

mar 2009.

daj neku sliku da vidimo !! slika uvijek govori tisuu rije i !!
FrulicaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

[bez sadržaja]
BlekFogPOZNAVALAC

mar 2009.

Meni izgledaju prva liga za 12 dana, a i sad bi ti one brze i bolje trebale rasti nego u pocetku....
UNDERCOVERPOZNAVALAC

apr 2009.

to ti je normalna brzina rasta..... joa i bolje ato ima tak zbijene katove... frende...sve je u redu.. imaa lijepe biljcice
FrulicaISTRAŽIVAČ

apr 2009.

E pa super onda! Budem otvorio dnevnik uzgoja pa budemo pratili kako napreduje... Pozdrav!
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Strpljenja!

apr 2009.

Biljna je vrhunska, kako kazu strpljenja i bit ce vrhnja masnog.. :lock:

apr 2009.

very nice =) ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)

apr 2009.

mala_crna,puaia ti travu?Sorry na off ali mi neato govori da ne baa:costumed-smiley-027

apr 2009.

ne...ja samo prirodno ;) ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)

apr 2009.

volim kada cura prizna :) i kada ona prirodno ...dok ja pusim travu :)

apr 2009.

:ludaci_lol: :thumb: ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
IvoryENTUZIJASTA

apr 2009.

Samo se ti brini o Biljkama i sve ce bit za 5. Mala_crna ima drugih mjesta za ovakve razgovore...idi na humor pa tamo pisi sta te volja ...

apr 2009.

pa gle ima da...reci njemu sto me to uopce i pitao...i sta cemo se opet prepirat oko jedne recenice? ______________________________ I wanna puff puff... Some of the dutch stuff... I wanna puff puff... Give me the green green stuff! (It's time to get high!)
GilgameshISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Jako mi je drago vidjeti da sve viae ljudi growa za svoje potrebe i super im ide. Frulice, biljke su ti bomba.
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Nemas brige, sve i da nastave tako rasti kad ih prebacis na cvjetanje one ce fine budove dati :icon_lol: Cuvaj svoje bebice i sretno :sun2:
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2009.

provjeri temp ako mislia da sporo raste, a bolje da ti je razmak izmeu internoda krai, poslje e se to razvu, viae e grama izbacit
brendPOZNAVALAC

apr 2009.

Rast i brzina zavise od genetike.Neke rastu brze a neke sporije u pocetku.Ne brini nista samo ih odrzavaj zdrave i bice to lepa biljka.
OgrazISTRAŽIVAČ

apr 2009.

sam ih "pumpaj" ne zaljevaj dok se zemlja ne osusi pa tek onda zali. korenje naraste i kad zalijes VUSH! eksplozija rasta. Ici ce to no frks
SilvijoooENTUZIJASTA

maj 2016.

Pozz ekipa zanima me dali su ovo male biljke za 10 dana od sadnje u zemlju. Imam mh 400w
sbcjeceoLEGENDA

maj 2016.

Pa i da jesi i da nisu ti tu nista ne mozes, zdrave su, dobre su, samo rokaj napred i bice super :) I ne zalivaj po njima dok je svetlo upaljeno!
SilvijoooENTUZIJASTA

maj 2016.

Pa ok mislio sam ovo mi je prvi grow pa zato da vidim jel to ok.
sbcjeceoLEGENDA

maj 2016.

Mala je za djubrivo, tako da nemoj da je dohranjujes, i nemoj preterivati sa zalivanjem a kad zalivas jos jednom kazem, nemoj po njoj, kao sto se vidi da je mokra na prvoj slici :)
SilvijoooENTUZIJASTA

maj 2016.

Ok hvala ti puno. To je slikano netom poslije zalevanja. Nadam se da ce bit ok.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se