VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaprevise vode
LEGACY

previse vode

18 odgovora2,443 pregleda
money491ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

kako da maknem visak vode iz zemlje?
s0vaAMBASADOR

apr 2013.

cekas da se osusi... :o
money491ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

da ali listovi na biljci su svi pali za dole i ko da e uvenut
marley trixENTUZIJASTA

apr 2013.

bas hahahahaahah pa pojasni malo gdje ti se nalaze jel outdoor i tako to,
money491ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

da, neki dan sam zalio i zaboravio vodu smiksat s gnojivom pa sam opet zalio i napravio sranje...ju er sam je presadio u novu zemlju ali vidim da je ista listovi uope ne ~ute ali puno ih je uvenulo
loopAMBASADOR

apr 2013.

jbg,kad si joj 2 stresa priredio...prezalivanje,pa onda i presadjivanje.. pusti je sad,nek se isuai,nemoj je dirati.... najgore je kad im poklanjaa previae pa~nje-gotovo uvek se neato shebe. d~uganj se razvija najbolje kad ga ostavia na miru !! a ina e,bolje podnose nedostatak vode nego previae-mislim da je ovo jedna od najponavljanijih re enica na ovom forumu :) naravno,uz ono uveno " itaj forum,sve ve piae!" :) EDIT-no,mogue je i da si shebao PH zemlje-i-ili-vode,pogotovu to drugi put kad si zalio u kombinaciji sa djubrivom,pa sad stagnira...jel meria PH ?
TropicoLEGENDA

apr 2013.

ne kuzim bas...jeli se radi o in ili out projektu? ako je "in" onda bi valjda visak vode trebao istjecati iz posude kroz faking rupice u pitaru? Ako posuda/e nema rupice onda si napravija fail i mozes po et bu~at rupice. Ako je out voda ce sama pronaci put...ako ti voda u outu ostaje onda si jedan od rijetkih fenomena... Edit: Btw kad imaa problem u uzgoju onda se potrudis i oka ia koju sliku da sa sigurnoau mo~emo utvrditi o emu se radi. koristi opciju edit a ne pisati post za postom
money491ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

ma indoor je evo o emu se radi

apr 2013.

auuuu... ovo ne izgleda kao da je viaak vode nego kao da je korijen ve odavno propao, toj biljci nema spasa...
CreativeLEGENDA

apr 2013.

nema to veze s vodom frend

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se