VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaNovi problem
LEGACY

Novi problem

14 odgovora1,203 pregleda

jul 2010.

Stavio sam novu turu Northern Light-a pod iste uslove i sada opet imam problema sa zutim flekama, ali drugacije prirode. Moze li neko da mi identifikuje problem??? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jul 2010.

Moze li kakva slika???
BjelacAMBASADOR

jul 2010.

overwatering najvjerovatnije. a i ta casica ti je mala, fino presadi, nemoj trpat uludo vode i bice ok i aj nam napisi s cim zalijevas? obicna voda? skidas ph?
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

jul 2010.

Bit ce da je previse vode....i presadi u neku vazu...ta casa ima zatvoreno dno i visak vode nemoze proci...voda koja je ostajala u casi steti korijenu i gnjili ga Trebalo bi se popravit ako presadis u normalnu vazu...i dali mozda gnojis biljku????... i pls stavi sliku od cijele biljke ako nije problem*** :)
SiDAMBASADOR

jul 2010.

...dripaljke... previae vode najvjerovatnije....

jul 2010.

Hvala svima na trudu ali mislim da sam definitivno resio problem. Temperatura velika (30), a ja kao opusteno..., casa mala pa je puno varirao ph jer zemlja ima oko 8 a polivao sam sa 6,5 pa se brzo isusuje. Cim sam ih presadio u vecu saksiju i malo spustio pocele su da divljaju. Tako da je za sve kriv prokleti PH!!! Bjelac, opet si mi pomogao. Hvala ti na savetima!!!!
BjelacAMBASADOR

jul 2010.

nemas beda care, samo fino otvori dnevnik da pratimo napredak :) i ja cu u nabavku norten lightsa pa da imam za usporedjivat
aost100ENTUZIJASTA

jul 2010.

volim kad se decki trude i onda svi puaimo kvalitetnu grieffu !

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se