VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaOsušena biljka
LEGACY

Osušena biljka

57 odgovora5,891 pregleda
DelboyKRKENTUZIJASTA

jul 2017.

Pozdrav,u periodu cvjetanja i to 15. ti dan jedna mi se biljka osuaila i to u dva dana. Ostale su u top formi. Ima li tko iskustva. Hvala Evo i izgled

jul 2017.

Daj vise detalja - zemlja, gnojivo, svjetlo...
DelboyKRKENTUZIJASTA

jul 2017.

600w, bet guano, alga grow i alga bloom.

jul 2017.

Meni izgleda kao da je full spaljena gnojivom. Jesi provjerio da nemas neke nametnike u zemlji? O kojem strainu se radi?
DelboyKRKENTUZIJASTA

jul 2017.

To sam i pomislio da sam pretjerao s gnojivom. Listovi su mi po eli ~utit pa sam ubacio joa malo gnojiva. Vjerojatno sam pretjerao. Mo~e li se spasit zaljevanjem vodom ( ispiranjem )? Pineaplle Chunk

jul 2017.

Ne, gotova je nazalost. Pineapple je dosta osjetljiva pa moras pripaziti.

jul 2017.

sa bat guanom mislim da ne mozes spalit biljku. moze da napravi problem ako treba ispirat radi drugih gnojiva. jedino ako si pretjerao sa tim algama,sumnjam i u to,ne znam njih nisam probao.. 600w ljetos masala,bice su temperatue up in the sky?ima li vode,ili previse..sad jbg nije ni bitno nazalost:(
DelboyKRKENTUZIJASTA

jul 2017.

I udno je da je samo ta. Ostale odli ne Temperatura je optimalna. U svijetlu je 12h i temperatura je Max 28, a no oko 24
kveLeLEGENDA

jul 2017.

Veca vlaga + previse gnojiva = prva slika

jul 2017.

no, i sa druge slike je slicna situacija samo kasni, ako nisi isprao ubaci crevo i pusti vodu ako moze da se spase.
hazeriZMAJ

jul 2017.

Koliko dugo ti nisi vidio ovu biljku prije ovog stanja sada?
DelboyKRKENTUZIJASTA

jul 2017.

tri dana ne razumijem ata zna i ubaci crveno

jul 2017.

nije nego
DelboyKRKENTUZIJASTA

jul 2017.

stavio sam je vani na sunce, baa me interesira hoe li reagirat. Dobro sam je zalio vodom. Pri am s njom pa budemo vidjeli.

jul 2017.

e pa super... ides iz greske u gresku, sta mislis kako ce biti korenu u saksiji punom vode a na ovom suncu?
DelboyKRKENTUZIJASTA

jul 2017.

hmmm

avg 2017.

Iz li nog iskustva znam da flush skoro uvijek poma~e. Kad god sam imala problem prvo ato sam radila je curice u tua kabinu i flush ( i pomagalo je )...;):)
DelboyKRKENTUZIJASTA

avg 2017.

Mislim da ovoj nema pomoi

avg 2017.

[bez sadržaja]

avg 2017.

Ja sam mislila na ove biljke koje su pre~ivjele, da pokuaaa sa njima... ;)
DelboyKRKENTUZIJASTA

avg 2017.

Ma one su odli ne i ne pokazuju nikakve znakove bolesti ili ne ega sli nog, dapa e U TOP FORMI SU. `ta se onoj jadnici desilo ko zna? Evo slike: 17 dan na 12/12
kveLeLEGENDA

avg 2017.

Kolika ti je vlaga u prostoru ? Usput skini svo ono suho lisce od ispod.
DelboyKRKENTUZIJASTA

avg 2017.

sad se vlaga vrti oko 40%, preko noi do 60% a preko dana 35%. Temperatura sad u mraku 24C, a po danu 30. Ne mogu nikako skinut ispod 30. Izmjena zraka je fantasti na. Skidam, skidam. Danas nisam stigao. To obavezno radim.
DelboyKRKENTUZIJASTA

avg 2017.

sad se vlaga vrti oko 40%, preko noi do 60% a preko dana 35%. Temperatura sad u mraku 24C, a po danu 30. Ne mogu nikako skinut ispod 30. Izmjena zraka je fantasti na. Skidam, skidam. Danas nisam stigao. To obavezno radim. vani je 39 u hladu. Joa mi je temperatura u prostoriji i odli na kakvo je vrijeme vani

avg 2017.

samo sugestija, ako si resio da vodis dnevnik otvori ga gde mu je mesto a ne u Problemima tokom uzgoja. problem je resen, biljka je ugasila, ne znamo zasto al ostale su ok, vodi dnevnik sa njima
DelboyKRKENTUZIJASTA

avg 2017.

al nemam slika od po etka. Ovo je slu ajno zbog problema koji je bio.

avg 2017.

nema veze za fotke od pocetka, mozes ti dnevnik da vodis i od pocetka cvetanja pa na dalje, u prvom postu samo kratko objasnis kako je tekla vegetacija, koliko dana, sta si koristio od djubriva, da li si imao problema sa nametnicima i sl. i tako je najzanimljiviji deo cvetanje i harvest ;)

avg 2017.

Rip druze ovo si unistio isklucivo svojom krivicom shljakanje vodom po tim temp i vlage nema sanse da koren napreduje tu je problem u kvalitetu vode i zemlje to nisam cuo sta je .Daj info kolike su ti saksije .Poz i sretno sa ostalim samo nemoj preterivati sa gnojenjem i vodurinu ispitaj vodu mozda imas neki ku...u vodi koja moze da ti sredi i ostale macke.

avg 2017.

Postoji li mogunost da ti je se ta biljka negdje slomila , nemora se to baa vidjeti ako neidea za tim , trebaa dobro pogledati od korjena do vrha i vidjeti dali je negdje napukla ! Iz iskustva

okt 2017.

Pozdrav,imam problem! Sorta -Chees clon Zemlja-plantel Gnojivo-prvo Plantel zeleni,pa Plantel crveni Biljka se je odlicno razvijala,ali prije tri dana kada sam je stavio na sunce,kao da se spalila. Biljke su cijelo ljeto bile na balkonu,a sada su u sobi i po stanju vremena samo dvije stavljam van.Ja mislim da je od gnojiva.Listovi se uvijaju prema nutra i dobijaju smedjo-crnu boju,te izgore. Moze pomoc? dolje je slika,pa pogledajte. Hvala Napomena-u cvjetanju je od 15.08cca

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se