VUTRA
LEGACY

Pomoć

12 odgovora2,428 pregleda

mar 2007.

Narode imam jedno pitanje Jedna od biljkise pocilje nekako susiti Stare su oko 15 20 dana i na listovima se vidi da se donji pocinju nekeko susiti i savijaju se unutra. Zanima me da li neko zna koji bi mogao da bude problem Kako sem gledao po forumu mislim da fali fosfora ali nisam siguran PA POMOPC
StonerLEGENDA

jul 2007.

probaj odgovoriti bar na neka pitanja iz help upitnika jer si dao premalo informacija pa da se mo~e zaklju ivati i probaj poslati sliku a isto tako pogledaj i ovaj post downloadaj sliku i uveaj si ju malo da mo~ea pro itat http://forums.vutra.org/32029-post995.html
BullAMBASADOR

jul 2007.

pa ti doljni listovi se suse jer su oni ipak najstariji .... to je ja mislim normalno .... pozz

jul 2007.

ja sam imao isti problem prije godinu dana, i polako ce ti svi listovi poceti se susit... ja svoju biljku nisam uspio spasiti ali kod lege smo te listove otkinuli i susenje je prestalo...moze biti da je neka zaraza ili bolest biljke... probaj te listove samo otkinuti pa vidi sto ce se dogodit...nama je uspijelo
StonerLEGENDA

jul 2007.

u svakom slu ajju treba maknuti nekroti ne listove no ovako na pamet govoriti je bez veze tako da sumnjam da emo pomoi bez dovoljno informacija (No neka se uzme u obzir manjak NPK i svjetla )

avg 2007.

Normalno je da se polako suae donji listovi oni koji imaju samo jedan prst na ruci ali ipak uzmi malo boljeg gnojiva (tekueg) ako imaa onog sa dodatkom ~eljeza i stavi ep toga u 2 litre vode i zalij biljku i vidjet ea poboljaanje u roku od otprilike 2 dana a to ti vrijedi jedino ako list nije prvo postao naglo ~ut i onda se po eo suait onda je u pitanju druga stvar ali bilo bi super da poaaljea sliku!
SLO-EraLEGENDA

avg 2007.

polako sa gnojivima

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se