LEGACY
Pomoć
12 odgovora2,428 pregleda
31 REP62%
→ Istraživač
mar 2007.
mar 2007.#1
Narode imam jedno pitanje
Jedna od biljkise pocilje nekako susiti
Stare su oko 15 20 dana i na listovima se vidi da se donji pocinju nekeko susiti i savijaju se unutra. Zanima me da li neko zna koji bi mogao da bude problem
Kako sem gledao po forumu mislim da fali fosfora ali nisam siguran
PA POMOPC
Stoner
LEGENDA5.558 REP6%
→ Zmaj
StonerLEGENDA
jul 2007.
jul 2007.#2
probaj odgovoriti bar na neka pitanja iz help upitnika jer si dao premalo informacija pa da se mo~e zaklju
ivati i probaj poslati sliku a isto tako pogledaj i ovaj post downloadaj sliku i uveaj si ju malo da mo~ea pro
itat http://forums.vutra.org/32029-post995.html
Bull
AMBASADOR1.748 REP7%
→ Legenda
BullAMBASADOR
jul 2007.
jul 2007.#3
pa ti doljni listovi se suse jer su oni ipak najstariji .... to je ja mislim normalno .... pozz
Makaveli OS Jug 2
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
Makaveli OS Jug 2ENTUZIJASTA
jul 2007.
jul 2007.#4
ja sam imao isti problem prije godinu dana, i polako ce ti svi listovi poceti se susit...
ja svoju biljku nisam uspio spasiti ali kod lege smo te listove otkinuli i susenje je prestalo...moze biti da je neka zaraza ili bolest biljke...
probaj te listove samo otkinuti pa vidi sto ce se dogodit...nama je uspijelo
Stoner
LEGENDA5.558 REP6%
→ Zmaj
StonerLEGENDA
jul 2007.
jul 2007.#5
u svakom slu
ajju treba maknuti nekroti
ne listove no ovako na pamet govoriti je bez veze tako da sumnjam da emo pomoi bez dovoljno informacija (No neka se uzme u obzir manjak NPK i svjetla )
38 REP76%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#6
Normalno je da se polako suae donji listovi oni koji imaju samo jedan prst na ruci ali ipak uzmi malo boljeg gnojiva (tekueg) ako imaa onog sa dodatkom ~eljeza i stavi
ep toga u 2 litre vode i zalij biljku i vidjet ea poboljaanje u roku od otprilike 2 dana a to ti vrijedi jedino ako list nije prvo postao naglo ~ut i onda se po
eo suait onda je u pitanju druga stvar ali bilo bi super da poaaljea sliku!
mar 2007.
1 / 7
mar 2007.
avg 2007.