VUTRA
LEGACY

lampe

10 odgovora1,333 pregleda

jun 2013.

Pozz ljudi .Imam jedno pitanje?Imam 4 biljke 2-vije od 5 tjedana i dvije tek iznikle Imam halogene Led lampe 50w 6 komada bijelo svijetlo,interesira me dali da uzmem sa plavim i crvenim spektrom i dali je itko uzgajao pod njima??Ili da jednostavno kupim atedne ?? Imam infrarubin 250w ~arulju za pili e ~arko crvena boja i grije ko mutava i dali u vrijeme cvijetanja mogu nju koristit za vrhove ....????

jun 2013.

Billke su na balkonu okrenutom na Istok imaju sunca od 7 ujutro do 13 sati konstantno,,pa sam mislio kombinirat,,,dobro rastu imaju po 8 listova i vrhovi su krenuli ,,,,,,pa eto trebam savjet..Hvala...

jun 2013.

prvo, ne piai dva posta za redom nego koristi EDIT, nalazi se u donjem desnom kutu tvog posta. drugo, kakve su to halogene LED lampe? ili je halogena ili LED, nema tu neato izmeu. ako si u mogunosti, slikaj te svoje lampe i stavi sliku ovdje da vidimo (usput slikaj i biljke) ili iz brojeva na lampi probaj nai neku online sliku... lampa za pilie nije dobra za uzgoj poato ona najveim dijelom emitira IC svjetlost, a biljke nemaju nikakve koristi od toga (barem ne u smislu fotosinteze).

jun 2013.

dobro hvala....pa novi sam nisam sku~io za pisanje..Ok hou slikat biljke :) inae sadim outdoor ali eto htjeo bi probat i ovako.......pa dr~o sam bio pod tom ic jednu biljku prije par g.ali je rasla samo u vis. GU-10 220-240w 50 Hz 51-53 mm halogenlampe .....mislim da u si uzet onu hps Superplant od 400w pa a i proito sam malo po stranici i vido da nije dobro pod halogenima lampama....svijedno tnx na odgovoru......
loopAMBASADOR

jun 2013.

nema gajenja pod halogenim lampama,samo mu ia biljke... METALhalogene - DA obi ne halogene -NE

jun 2013.

Dobro hvala ,,na balkonu su za sada ,,,eto tra~im rijeaenje za lampe, ove imam zato pitam dali vrijedi ata pod njima,,,,,

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se