VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaSta bi ste napravili ??
LEGACY

Sta bi ste napravili ??

14 odgovora1,847 pregleda
KaraJackPOZNAVALAC

mar 2008.

Evo jucer me kolega Slo-Era malo refreshao , od same nepa~nje i panike zajebao sam stvar i unistio klonove, preko noci spremim nove sa friskim korijenom, lepo presadim u zemlju i pustim preko noci na balk. da dobiju mrak i za mali efekt :P Dignem se i vidim da mi je moj vuk pocupao friske klonove i to top klonove pheno2 NLxBB :( :( srce mi stalo da sam skoro pao u komu i depresiju... Sta da na pravim sa mladom vu icom...?? Objesit, izbacit is pala e ili ata..??? Slike nebih dao jer me sramota moje nepa~nje ili ata god ve ako sam kriv...!!
EXARPPOZNAVALAC

mar 2008.

ek, ek... O kakvoj je vu ici ri ?:icon_confused::signs053:

mar 2008.

jel ti nas pitaa kako da ti pomognemo da o~ivia polu svarene klonove, ili ata da radia sa vu icom koja ~ivi sa tobom ista receptura kao za sve kuce i mace da nema pristup biljkama ako ti je trebao odgovor nadam se da si ga dobio:lml_spam:
KaraJackPOZNAVALAC

mar 2008.

Imam sibirskog vuka 4,5 mj. star, sve mi je skoro sve potamanio i to samo best klonove, losi klonovi + 4 dobra vrha su mi ostala. Muka mi je cijeli dan, hladim se pivom i gicom :(
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Probaj sljedeci put to napravit ispravno. Ako ces nekog objesit, mucit, kaznit i krivit onda se pobrini da si to ti, a ne zivotinja stara 4mj kojoj si ostavio pristup svemu tome. Steta sto se desilo tako nesto.. :sad2: gore i vise srece drugi put!
preglednikISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Huh da ti imash Vuka nebi sad pisao ovdje :)
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2008.

LOOOL...:ludaci_lol: nego je li vu ica reagirala na obrok hehe
korjenkoPOZNAVALAC

maj 2008.

Sibirski vuk je prekrasna zivotinjica, samo zasticena vrsta, uz svoje kloniche jos jedna ilegala :):)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se