VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaNORTHERN LIGHT AUTO FEM-Frka s lišćem 2tjedna cvijetanja
LEGACY

NORTHERN LIGHT AUTO FEM-Frka s lišćem 2tjedna cvijetanja

52 odgovora3,003 pregleda
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Pardon,ovo mi je prvi post neznam dal sam na pravom mjestu,vrhovi novih listova mi ~ute,kao da je pregnojena,ili previae zaljevanja ili premalo kalcija??? Cvijeta ve16.i dan MOLIM ZA POMO i KOMENTARE HITNO!!! TNX!!! :respect: :respect: Box:160-50-60 Zemlja:Terramagma+perlit Svijetlo:150W HPS od po etka Tegla: 6,5L Re~im 18/6 od-do Gnojivo: Jungle juice Micro i Bloom,Hesi Supervit,malo melase... Sjeme: NL Auto Fem (Dutchseeds) Bacam joa fotki ako bude potrebno...
MornarPopajENTUZIJASTA

maj 2013.

to je sigurno od lampe, mozda je preblizu, ali to nije nista
CreativeLEGENDA

maj 2013.

To nije od lampe nego previse gnjiva.

maj 2013.

Smanji s gnojenjem,najvjerojatnije je to razlog.Korigiraa li ph vode?
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

kako da smanjim format,nemogu bacit fotke...nooob!!!

maj 2013.

https://www.vutra.org/topic/2248-upute-za-postanje-slika/
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Sorry,POWER sada znam za ubudue,nije me bilo na forumu dosta dugo vidim da je malo izmjenjen sve 5
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

uo sam da NL mo~e dosta gnojiva popit,zadnje je dobio JJ M+B+Supervit prije 7dana pola doze,danas sam joj dao punu dozu da vidimo kako e reagirat :popcorn: bez supervita,zalijo ju,RUNOFF je bio 6,8 korigiran sad na 6.5. Bacam pics za koji dan :b_bow: Pozz svima !!!2324.IPB

maj 2013.

A ja cu ti reci da ovo nije nista... Preleti po nekim dnevnicima i vidjet ces iste pojave kod vecine. Stresirat se zbog tri tockice = bezveze Kod mene 5 listova ima zute fleke...
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

U pravu si Kali,dobila je danas 1dcl mixa ,a nemam ec metar za mjerenje ppm-a,vidit emo kak e reagiret,malo-previae??? :family1:
pocetnickiLEGENDA

maj 2013.

Ma samo ti nju hrani, mislim samo ti nju hrani punom dozom Jungle Juica i neboj se :) supervit nemoze odmoci u toj kombinaciji. Imas li bloom booster neki? Obecava dosta dobro. :) sretno do kraja. I bitna stvar - pazi kod mixanja omjer npk, u cvjetanju uvijek treba puno fosfora, srednje jako kalija i malo dusika dok u vegi obratno. Ja sam zapalio svoju jednom mixajuci 3-4 vrste gnojiva u cvjetanju i to isao sve punom dozom i bilo je umaaalo kobno :)
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Nemam nikakav bloom booster,kaj preporu aa...??? :respect:
pocetnickiLEGENDA

maj 2013.

GHE FloraBloom 1 l Stimulira razvoj cvijea i plodova. Poboljaava okus i miris biljke. Pru~a visoku koncentraciju fosfora, kalija, magnezija i sumpora. Cijena: 89,00 kn imas u igrowu :) To + Jungle Juice koji vec imas. Ili Liquid Carbo Load od Advanced Nutrients ja uzeo u Igrowu. Nekih 160kn. I nista ti vise netreba! To dvoje puna doza nemas greske. Samo AN Jungle Juice Bloom imas vec + ovaj gore GHE ti je odlican za miris i okus + bloom booster je. Mislim da je trenutno bestbuy bloom booster. Ja sam uzeo sve komplet od ANa zbog toga sto sam lijen mjeriti ph. :) mislim da ces kombinacijom JJ bloom i GHE imati odlicne cvjetove zagarantirano. Ali pripazi, ako u fazi cvjetanja koristis i Jungle Juice Micro + Grow u manjim omjerima, Ajde neko neka nam pomogne, ja nisam siguran, zasto u cvjetanju treba koristiti AN Micro + Grow + Bloom?! Ja recimo u fazi cvjetanja izbacujem AN sensigrow a+b u potpunosti i krecem na 4ml AN Jungle Juice + AN 1ml CarboLoad + AN 2ml BigBud na 2L. A kasnije to ,malo podebljam dozu. Dakle ja imam nepotrebno 2 boostera kao sto vidis, tebi je dovoljan za cvjetanje Jungle Juice Bloom + neki booster tipa ovog GHE. stvarno je GHE i vise nego povoljan a izuzetno je dobar. valjda kod AN placamo svi ph perfect tehnologiju uz kvalitetu. Ja imam od GHE Bio Root Booster i odlicna je stvar.
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Niata ubost u to i od 4tj cvata praaim s Florom,kupio bi odma al malo sam slab s parama,joa i put...TNX,ja rokam sa onom LUCAS Formulom cijeli grow+supervit i bilo je viae nego zadovoljavajue
pocetnickiLEGENDA

maj 2013.

Naruci telefonom i dodje ti na prag i onda platis :) hehe Eto po mogucnosti izbaci Micro + Grow kad kupis GHE i koristis GHE + JJ Bloom. Jer skuzio sam vec nekoliko ljudi ima problema sa 3 komponentnim paketom zvanim Micro + Grow ti je gnojivo samo za vegetaciju ja mislim. Za cvjetanje recimo JJ Bloom + Bloom booster vidis da u biti imati ces i dobar okus za 89kn. I nemoras vise nista kupovati ako imas onaj gore AN 3 djelni komplet. I neces imati sigurno problem s pregnojavanjem. Izbacis u cvjetanju Micro + Grow su bogati dusikom i stvarima koje ti trebaju kad je biljka malena i u razvoju. jer osim vecih cvjetova imati ces i bolji okus. :) isplati ti se. Kad si vec kupio jungle juice, hbg on je 3 djelni komplet, ali ima samo jednu komponentu za cvjetanje a to je Bloom. A sami Bloom 3ml na 1L + 2ml na 1L GHE bloom boostera ti donosi sigurnost i okus kod krajnjeg proizvoda. Jel imas na kraju komplet ovaj micro grow bloom? Ak imas kako si gore pisao, onda nemoras nista dokupiti ako neces biti ce to ok i s tim. Ali ponavljam za okus koji svi toliko volim pisem ovaj post ;) uzivaj i vidim da imas potencijala. Kad zavrsis, slozi dnevnik neki ako vec nisi. Zanimiljiva ti je biljka i micro grow opcenito kada jedna biljka dobije punu paznju.
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Da 3djelni je kompleti jedino u vegi koristim GROW i MICRO+Supervit i koristim onu Lucas formulu kaj piae na bo icama(soil&coco) za cvjetanje+supervit i uvijek sam zadovoljan,mada bi moglo biti i bolje..,DA I NAZVO SAM JU AURORA! mO}DA MALO ISTRO`ENO,ALI BOREALIS JOJ JE NADIMAK! PEACE!!! :ph34r:
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Ubacio sam joa jedan went 8cm upuh radi temp, 12ca postavljena pokraj reflektora izvla i sve van jer mi je temp kod vrha ljoze 33-38celzija I TO PO NOI!!! :goldmaryjane: KURI ga like a MTF !!! zna i 1an 12cmi ispuh 12 cm upuh+8cm upuh+8cm vent kaj mjeaa zrak!!! POPIZDIO!!! danas vidim na nekim budovima na samom vrhu uglavnom najvialjim smee laganini pri vrhu kojeg pistila :ridinghorse: BORBA! sa TEMPERATUROM... :newbie: Ubadam u 6 mj CFL 150-250W dual spec,jer to tak nebude ialo preko ljeta... :dada ZZZ!!! E da... KOLIKO bi otprilike gnojiva po biljci trebo aiaat ako je posuda : 6-6,5L ,cirka??? U decilitrima,,,

maj 2013.

Trebao bi prema propisima kako pise na tom odredjenom gnojivu. Nije bitna velicina tegle... Malo brkas pojmove. 1L vode = odredjena kolicina gnojiva => koliko vode das u litrama toliko povecas dozu. Npr. ako na 1L vode ide 5ml gnojiva, onda na 5L vode ide 25ml gnojiva. Jasnije ne moze biti.
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Ku~im,ali recimo na 1galon ide u cvatu 8ml micro+16ml bloom po tablici.Ja joa stavim malo supervita,recimo zalijem biljozu sa4,5dcl vode samo obi na korigiran voda!, slo~im mix 3.78dcl gnojiva ide 0,8micro+1,6ml bloom provjerim s ph metrom korigiram ak treba i to je to! Pitanje je jel preve tih 3.78dcl gnojiva kaj sam smixalpo tablici ili bi trebo stavit manju dozu recimo 2dcl,a ostalo hitim babi na cvijee? :respect: Kaj nije Supervit booster za cvjetanje isto?
CreativeLEGENDA

maj 2013.

Vjerovatno ti je previse super vita i nebalansirana ishrana uzokovala upravo ona ostecenja na vrhovima.....super vit ide na 4.5l vode jedna kap i svakih tjedan do dva 1 puta.... U gnojivima imas mobilne i imobilne elemente koji hrane biljku ...mobilni ako si ih dao previse oni ce se vratiti u zemlju i u najgorem slucaju postati sol ako ih biljka nemoze apsorbirati a imobilne elemente ako das previse oni dodu do lista i ako ih biljka nemoze potrositi ostaju zarobljeni sto s vremenom rezultira spaljenim vrhovima.

maj 2013.

Drzi se propisanih doza...
pocetnickiLEGENDA

maj 2013.

Ubadam u 6 mj CFL 150-250W dual spec ta zarulja grije isto kao i 100-150w hps uz mini ct. razmisli o toj soluciji, da se i dobar ct jeftino rucno napraviti uz malo maste. Ja napravio sebi 2 sa Vents ventovima koji nisu toliko skupi 160kn. I prek ljeta mozes imati brutalne vrhove, ali mali boxovi bez cooltube-a naprave to da biljka prokuha od vrucine. Meni je u pc temp ispod stakla bila skoro 60°c sa PC vent 92mm Schyte kojeg sam platio 70kn je direktno tjerao zrak van + jos jedan takav da izvaci vruci zrak 70kn. Za te novce sam mogao imati odmah pravi ct da sam uzeo odmah pravi vent s dobrim potiskom. Ali uzalud je sve bilo zagorile su obje. Kasnije citam tu neke iskusne lisce i dodjem na ideju da je moguce u malom boxu imati dobro hladjenje... Taj Vents 125mm je u biti dobar mali vent za hps do 150w, a opet pravi potisak 57pa sto nijedan najjaci pc nemoze sanjati + ima pravih 180m3/h protok zraka + tube koju sam napravis od plexi stakla. To je to imas ct. Nije ni ct vise svemirska postaja ili sveto pismo. Pogotovo do 150w netrebaju oni veliki Primaklima ventovi. Eto, ili finisraj ovo pa prek ljeta malo pauzu napravis. Sretno bude to dobro i ovako. Sada sa ovim Vents temp je takva da ruku mogu drzati na staklu. Dakle do 35°c je temp.1cm ispod stakla. Radi se o pc i 150w hps. moze se svasta izvesti kad se zeli :) a ta od 250w je isto mrcina koja dosta grije, trosi vise od 150w hps i grije vise nego 150w hps u dobrom ct-u :) sve mozes rucno, ja nisam nista kupio gotovo, sve sam sam sklopio :) zasad guraj ide ti dobro.
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Istina da,imam pleksija i tak nekog materijala doma pa razmialjam neat ve e sklepat...,a za sad Aurora dobiva svu pa~nju :) A kaj se ti e supervita dr~o sam se prop doze,joa samo taj GHE bloom i viae mi niata netreba
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Evo mali update curka je prije to no 3tj pokazala spol stara je 39dana,po papirima joa bi trebala biti na ~ivotu 38dana (10-11 tj) vidjet emo kak se bude ponaaala...par pics... EWO je na spavanju...moro sam ju malo blicnut :ludak
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Doaao je i taj dan!!! :goldmaryjane: :watchplant: :smoke18: 73. dan sudei po trichombima,pola smei,pola milky za udio sam se da je tjedan dana prije zavraila i napumpala se ko zver,foxtails ,napravio flush prije 7 dana 12 dana od flusha ju cvakno...!!! Ewo par sli ica prije berbe,i da ostavio sam ju 48h u totalnom mraku prije harvesta: Ukupno:162.8g mokrog,a valjda bude nekih 70g suhog,sljedi drying& curing... :respect:

jun 2013.

super :thumb: ja bih racunao oko 50gr suvog
BuddyliciousISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Nism mogo odoljet moro sam zapalit,napol suho :punch2: skucalo me...mali var i,da ne pri am...,fakat jbna pSychodelica,bubnut u dnevnik da to sve pojasnim,pogreake,dobre stvari...SVE!!! Hvala Vam svima na savjetima!!!Dr~ te se...PEACE!!! POZZZ!!! :family1:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se