LEGACY
Što poduzeti..crvici..presadjivanje itd
12 odgovora899 pregleda
Afx
ISTRAŽIVAČ106 REP37%
→ Entuzijasta
AfxISTRAŽIVAČ
maj 2020.
maj 2020.#1
Pri
a ide ovako:
Pet sjemenki je stavljeno u salvetu koja je natopljena vodom. Nakon ata su sjemenke proklijale zbog nemogunosti kupnje bolje zemlje/neznanja posaene su u random zemlju za cvijee koja je u malenim vazicama.
E sada..dodjimo na sadasnje vrijeme:
Tri biljke su izrasle nekih 10-15cm..no dvije nisu, i naravno interesiralo me je sto se dogodilo s tim sjemenkama koje jednostavno nisu narasle, raspolovio sam jednu i na moje iznenaenje u njoj je bilo par malenih bijelo-prozirnih crvica.
E sada..dolazi polako vrijeme kada ce se te tri uspjesne biljke trebati presaditi u normalne vaze, no strah me je da nije i u njima zaraza i neznam kako to provjeriti, te kako se zastititi da ne prosirim zarazu na ostale biljke.
}ao mi ih je baciti, ogranicen sam prostorom..moze li mi tko reci koju pametnu?
Afx
ISTRAŽIVAČ106 REP37%
→ Entuzijasta
AfxISTRAŽIVAČ
maj 2020.
maj 2020.#3
Jesam, no strah me je da se ta "zaraza" ne prenese s malih vazica u normalne vaze. Realno znam da bi trebao mozda baciti sve skupa i krenuti s growom iz pocetka s dobrom zemljom..ali mi je zao baciti tri male biljke koje ovako ne izgledaju loae.
Svegapomalo
AMBASADOR2.341 REP24%
→ Legenda
SvegapomaloAMBASADOR
maj 2020.
maj 2020.#4
Afx
ISTRAŽIVAČ106 REP37%
→ Entuzijasta
AfxISTRAŽIVAČ
maj 2020.
maj 2020.#5
Na~alost te crvie iz sjemenke nisam uspio slikati, no bude li ih jos svakako poslikam. Bi li bilo loae za te male bilj
ice da ih tretiram necim da ocisti zemlju od mogucih parazita prije presadjivanja..da ne trosim zemlju i te skuplje dodatke za prehranu..i onda na kraju da se sve razboli..
Svegapomalo
AMBASADOR2.341 REP24%
→ Legenda
SvegapomaloAMBASADOR
maj 2020.
maj 2020.#6
maj 2020.
1 / 7
maj 2020.
maj 2020.