VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaodbija da raste!
LEGACY

odbija da raste!

22 odgovora1,501 pregleda
nice&cleanAMBASADOR

jun 2015.

ovaj RQS-ov NL autos jednostavno odbija da poraste,doduse imao je traumaticno rodjenje jer mu se jedan cotyledon otcepio pa je izgledao ovako> da bi se nakon nekog vremena pretvorio u ovo> i to je to... bio je u casi sa 1/2L mesane zemlje (AGRO sa Kristalonom + Floragard+Perlit) zalivan sa cesmovacom,spricnuo ga i sa Slavolom,a pre 3 dana stavljen u zemlju da vidim dal ce se nesto promeniti ali za sada nista se ne menja... NAPOMENA>njegov brat je bio rodjen u istoj velicini case samo je zemlja bila cista Floragard-ova bez ikakvih dodataka i za mesec dana je 40cm narastao ;) ako neko zna neka pise moze li se ovom malisanu ikako pomoci ili je osudjen na oci u oci sa mravima za ceo svoj zivot :(

jun 2015.

Strpi se jos malo tek si ju presadio.Sad ce ona :)
nice&cleanAMBASADOR

jun 2015.

ali ona prva slika je slikana 29.05. jedno 7 dana odkada je izvirila iz zemlje...
TarzanZMAJ

jun 2015.

pa sam si sebi odgovorio u zemlji je problem sinko.. kristalon mixat u zemlju za tako malu biljku, e moj sinko....

jun 2015.

Evo Tarzi je bio koncentriran vise nego ja :)
nice&cleanAMBASADOR

jun 2015.

ako je tako onda svima lep savet da bezze glavom bez obzira od te AGRO+kristalon zemlje,i jos jedno pitanje>ako se ikako izvuce biljcica i krene da raste sada kad je u Out zemlji s'obzirom da je autos u pitanju, hoce li se ovo vreme koje je provela kao "mini" racunati za njen celi zivot ili ce kad stasa dovoljno velika krenuti u cvetanje?
TarzanZMAJ

jun 2015.

racuna se i ovo
nice&cleanAMBASADOR

jun 2015.

ok hvala, bice ovde jos koja slika cisto da se vidi napredak ako ga uopste bude bilo...nadam se da smo nekome pomogli ako vec biljki nema pomoci

jun 2015.

he, he, same here, jebena zemlja, prodaju sve i svasta, lepa na oko a mrtva! meni 6 biljki tako bile hibernizovane mesec dana, izasle par cm i stoje, ni presadjivanje u novu zemlju nije pomoglo dok nisam poceo da ih prihranjujem tako male i krenule. e sad sta ce biti sa autosima, pojma nemam, bar za po jedan joint :D
nice&cleanAMBASADOR

jun 2015.

nisam ja mixao,kupovna je takva sa dodatim Kristalonom...
nice&cleanAMBASADOR

jul 2015.

evo je malecka zik-zak,listovi joj kao da je krenula iz revegetacije,bacila preflower,ima neki 15-ak cm visine....bice bomba(nagazna) :lol:
Ne treba stedeti....mislim za sve postoje original prodavnice! Ako nemas za 20 biljaka ti odgaji 5 ali u full-u ...ma da ja licno mislim da ce to sve doci na svoje! SRETNO

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se