VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaProblem hitno - sve novo sto izraste je svijetlo zeleno /zuto
LEGACY

Problem hitno - sve novo sto izraste je svijetlo zeleno /zuto

16 odgovora1,952 pregleda

maj 2013.

Molim pomo... previae gnojenja, ph? trazio sam savjet jednu osobu kaze da je plamenja a....!? Prva slika je domaja, druga Strawberry Haze. voda je obi na na 5 l sam dodavao pola ~lice limunske kiseline, gnojeno je kristalonom zaljevano , i zeolitom preko lisca. Prema svemu sto sam procitao ovdje, previae gnojenja, ali kako da sad to rijeaim, nije indoor?

maj 2013.

Vani je jako tesko pregnojiti.... Nest drugo ne stima... A vjerojatno je da je genetika u banani.

maj 2013.

koji kristalon i u kojoj razmeri, ubi biljku covece
Z&NZMAJ

maj 2013.

pH! Vidi se iz aviona, bijele pjega na listovima. }utilo je zato ato biljka nije u mogunosti uzimati hranjiva. Nemaa razloga stavljati limunsku u vodu kad uzgajaa vani, a osim toga, odakle ti ideja da e biti dobro samo smu kati to sve, bez da izmjeria pH. Koristi odstajalu vodu, nikako direkt iz vodovoda ili bunara. Edit: Ups! tek sad vidim da si ih prskao, pa mo~da nisu pjege od niskog pH, ali i dalje tvrdim da nema razloga za stavljanje limunske, pogotovo bez mjerenja pH.

maj 2013.

Pola zlice limunske na 5l vode...obicno na litru ide jedan prstohvat...Tako da rafo nesreco, Ph ti je u brisucem letu..ispod radara haha

maj 2013.

Donesi 50litara vode i isflasaj to kako znas,i isprskaj.Pod hitno prekini sa gnojenjem i s tim ph limuskim glupostima. Drustvo ti je reklo outdoor mozes a i nemoras se zahebavat sa ph. Kolko vidim imas problema sa magnezijem,dusikom,bromom,ph,bla bla.Prekini sve sto radis i obilno je zali,ne dolazi na site tjedan dana i onda vidi jel i dalje tako.Uzmi koprive jedno 1 kg,isjeckaj stavi u 10l vode i ostavi 2 tjedna,kad prode 2 tjedna procjedi tekucinu i tu tekicinu razrijedi 1l na 10l ciste vode,to ce im popravit zdravlje kako tako.

maj 2013.

Hvala na savjetima... davao sam duplo manje gnojiva nego sto pise, a i problem je u tome sto je pokraj, tj u blizini posadeno i paprika i paradajz, koji pokazuju iste simptome ( paradajz i paprika nisu gnojeni ). Pitao sam za savjet nekog tu i kazu da je plamenja a, jer je kao ovih noci bilo hladno, velika razlika u temp i ne znam ni ja ata.

maj 2013.

Ma kakva crna plamenjaca...ona drugacije izgleda.Plamenjaca bas i nevoli razlike u temperaturi .
sharpLEGENDA

maj 2013.

jesi siguran da paprika i paradajz nisu gnojeni. .,urea se vec uveliko koristi po poljima. uostalom, kod domaje ne vidim neki veliki problem,dok ova s pedigreom ja malo vise "dobila" zato sto je manja rastom. 2x po 10l. vode u razmaku od 2 dana i mislim da ce biti ok.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se