VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaMolim Vas za savet!
LEGACY

Molim Vas za savet!

148 odgovora9,372 pregleda
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

`ta mo~e biti problem sa mojom bilj icom? 50 dana je extra rasla i napredovala i odjednom preko noi kao da je po ela da se suai:(( Ne znam kako da postavim fotke da je pogledate i kazete mi u cemu je problem. Biljka je jednostavno pocela da vene.Lisce je pocelo da se susi i iy dana u dan je sve uvenutija!!!
loobiENTUZIJASTA

maj 2008.

bez slika tesko da ce ti neko moci konrektno ista da ti kaze....
UNDERCOVERPOZNAVALAC

maj 2008.

evo ti link http://imageshack.us/ preko njega mo~ea stavit slike... (prvo upload-aa i samo URL kod kopiraa u poruku)
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

nema aanse da postavim slike. Kad upload-ujem obaveatava me da se server remontuje. Moram da Vam priznam da sa ra unarima ne stojim baa najbolje a i engleski nabadam:)
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

http://img399.imageshack.us/img399/3313/24maj2008lx7.jpg
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Snaaao sam se sa postavljanjem fotki.Sutra postavljam par fotki i detaljniju analizu ata sam sve radio svojim biljkama pa zaista o ekujem Vaau pomo ata da uradim dalje. Za Vaau informaciju ovo mi je prva sadnja.

maj 2008.

Meni ona izgleda skroz ok, ne znam kakva je bila ako je sad uvenula ;) Listovi su malo jaci, a vrhovi povijeni, ako si je otrovao djubrivom, a samo ti znas da li si, nije kasno da se ispere . . .
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Izgleda da prezalijevas biljku. Strpi se dok se povrsina zemlje ne osusi potpuno. Takodje na dnu posude nesmije bit mokro/blatnjavo. Tek onda mozes zaliti ponovno. Takodje cini mi se da ti je ili zemlja jaka, ili si je gnojio sa necime?
ZOKIAMBASADOR

maj 2008.

probaj malo da rasitnis tu zemlju sa necim da nebude tako nabijena popritiskaj tu saksiju da z emlja malo popuca... kao sto kaze elephant0r kad se zemlja osusi zalivaj ali tako da procuri od dole a to sto iscuri proli baci... neznam gde drzis bilku ali meni se cini da joj je sparno tamo gde je.... ako je unutra ubaci jedan ventilator da duva u nju da malo zivne radi nesto spasavaj brate inace lepa je biljka u tom stadiumu nebi trebalo da joj je lose nesto si malo upraskao cim pre popravis to bolje sretno pa javi sta je bilo...
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Odstranio sam joj one najviae osuaene listove (to sam pro itao negde na forumu) i dobro zalio destilovanom vodom (i to sam pro itao ka~u da se tako spira gnojivo poato sam je baa dosta gnojio sa nekakvim te nim ubrivom za bolju vegetaciju i cvet,pa u videti ata e od toga ispasti. `ta mislite dal e neato biti od ove bilj ice? Kakve su aanse da bude curica? Imam joa jednu i njoj su sino po eli listovi da dobijaju ~ute pege,I ona izgleda extra samo da joj ne bude neato sada.Nameravao sam da ih sada od 1. juna prebacim na re~im 12/12 do sada su bile 16/8 od po etka po HPS 400W SON T Plus.
ZOKIAMBASADOR

maj 2008.

ma to je od gnojiva kad si polio sa destilovano vodom trebalo bi da icurri voda odole bar 2deci (to dva deci kad ispiras, kad ne onda manje proceni sam ) da isperes to ako je tako bilo onda sad ostavi da se osusi skroz pa onda zalivaj satalno tako da voda pocne da curi odole... nemoj da zalivas tako da e sad cu zaliti sa deci za dva dana ponovo nego ostavi da se zemlja osusi pa zalijes tako bar ja zalivam i uvek to sto odole iscuri prospem kad gnojim isto tako.. kad zalijes voda bi trabalo jednostavno samo da nestane da je zemlja upije lako ako ostaje na vrhu dugo to znaci da ti je jako losa propusnost.... e sad ja nemam problem propusnosti tako nek ty neko iskusniji objasni to ... meni ako se desi da je propusnost vode losa ja uzmem mineralni (sodu) znam da je to lose al ja to uradim jednom mesecno to malo razbije zemlju... pa nek ti ljudi jos bace neki savet... sretno ...
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Hvala Zoki pokuaau. Evo druge bilj ice koja takoe veoma brzo propada.Ovo ato vidite se desilo preko noi. http://img142.imageshack.us/img142/6167/dscf0274kf3.jpg http://img142.imageshack.us/img142/8426/dscf0276gi9.jpg A evo ata sam uradio sa predhodnom bilj icom. http://img98.imageshack.us/img98/8562/dscf0273sj1.jpg Kakve su aanse da ipak bude neato od njih i kakve su aanse da bude jedna cura?
ZOKIAMBASADOR

maj 2008.

ma bice od njih jos svasta samo pazljivo nemoj da gnojis .. moje misljenje je da je od gnojenja... AL SACEKAJ DA TY DRUGI JOS DAJU SVOJE MISLJENJE.. joj nisi trebao seci bre listove te al staje tuje (: nemoj seci listove.. INACE KAD SE OPORAVE BACAJ TO NA 12/12.. nego kolka ty ja vlaga i temperatura u boxu? kakve ventove imas???
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Moje misljenje je da si ih spalio totalno gnojivom.. Isperi zemlju obilato vodom u kupaonici ako treba.. pa ih pusti tjedan dana da se oporave od svega.. zalijevaj samo cistom vodom nakon sto se vrh zemlje osusi. Inace kad se gnoji uvjek stavljas pola doze od preporucenoga, i zadnja 3 tjedna se ne gnoji nikako.. samo zalijeva vodom. To je period ispiranja i bitan je jer dim bude puno cisci i laksi za grlo/pluca, a ne gubi se na potenciji i kolicini proizvoda jer biljka povuce hranu iz listova ako joj nesto zatreba za rast cvjetova.
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

`to se ti e vlage,nemam pojma,a temperatura je 16,18/29,31 stepeni. Ventilatori su mi komjuterski po tri za ibacivanje i tri za dovod vazduha.
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Pitanje nije u vezi ove teme ali da nebih otvarao novu postavii pitanje ovde. Da li je mogue da mu~jak procveta na re~imu 16/8?? ini mi se da je ova bilj ica po ela cvetati i to u MU`KARCA,sve joj j..... http://img142.imageshack.us/img142/6167/dscf0274kf3.jpg Na slici se ne vide ****!
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

sve je moguce
gringras79ISTRAŽIVAČ

maj 2008.

prava ateta...:(( http://img88.imageshack.us/img88/2051/11maj2008cnu7.jpg

jun 2008.

Muzjaci inace ranije cvetaju u prirodi i uvek ce se pokazati sve mudonje pre nego sto za prvu zenku budes mogao da budes siguran.
gringras79ISTRAŽIVAČ

jun 2008.

`ta je ovo? http://img45.imageshack.us/img45/4413/dscf0374xl1.jpg
LaidbackPOZNAVALAC

jun 2008.

Jedna veoma potentna biljka... Bit ce headova na bacanje :icon_mrgreen: Musko Zensko Sta ti od toga imas na onoj slici? :watchplant:
gringras79ISTRAŽIVAČ

jun 2008.

poato je tek pre 5 dana na re~imu 12/12 ne bih sa sigurnoau mogao da ka~em ata je od te dve ali mi viae li i na prvu:o(
elephant0rAMBASADOR

jun 2008.

Jaoo.. pa vidi se iz aviona.. bacaj to van sjebat ce ti zenke ako ih imas..
big buddhaISTRAŽIVAČ

jun 2008.

aaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu, steta
gringras79ISTRAŽIVAČ

jun 2008.

Posluaao sam savet da zemlju dobro isperem i to sam uradio dvaput i mislim da je uspelo.Biljke su se vratile u normalu,ali na~alost ostala mi je samo jedna curica ili ja bar mislim da je cura. `ta mislite vi? http://img502.imageshack.us/img502/9680/07jun2008fum5.jpg http://img502.imageshack.us/img502/4622/07jun2008dqj8.jpg Mudonje sam izbacio,ostaje mi samo da ekam i vidim ata e biti od ove "curice".
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Dali to moze malo blize i da bude manje mutno, prva mi lici na kuju druga slika je tako mutna da nebis prepoznao daj uopste weed :P
gringras79ISTRAŽIVAČ

jun 2008.

To je jedna i jedina,druge nema:o)
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Bas si skrt, i to majke mi, prva slika je kujica ali druga nebi ni sa dalekozorom skuzio sta je

jun 2008.

Ja imam problem sa sjemenkama stavio ih u vatu namocenu u vodu svaku posebno i vec 10 dana nikako da pusti ono bijelo van?
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Gde si nabavio sjemenke ? Jel si siguran da su OK ? Drzis li ih na toplom ili na hladnom ? Inace nekad sjemenke trebaju vise vremena kako bi pocela da pokazuju ono belo... Edit. Rekao da si vate namocio u vodu, jel je vata jos vlazna ili se osusila ?
StonedISTRAŽIVAČ

jun 2008.

Posto ja ne mogu da otvorim novu temu zamolit cu fino da mi neko ovde pomogne... Ovako u cemu je problem? Trenutno imam 11 malih biljcica ev slika http://img215.imageshack.us/img215/4430/dsc08208tp7.jpg Eh posto ja nisam u svom rodnom gradu nego zivim kao podstanar i prvi komsija mi je murijak moram pravo da se pazim... Mislim da mi je sad doslo vrijeme da ove bebice prebacim u vecu saksiju a posto mi je problem sa prostorom...pitanje: Da li mogu da stavim 2 stabljike u jednu saksiju??? I koliko mi je to pametno? http://img528.imageshack.us/img528/4600/dsc08224ax5.jpg Evo danas kad dodjem sebi idem u potragu za zemljom da presadjujem...pitanje: Na sta trebam da obratitim paznju kad budem prebacivao stabljike i kako da to izvedem??? Uskoro se nadam da cu moci da otvorim novu temu pa da tu trazim pomoc...
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

jun 2008.

to trebas cim prije odvojiti jer u protivnom ce im se korjeni toliko ispreplesti da ih neces moci odvojiti bez da ih ostetis ! ! da ih po dvije stavis u vecu saksiju nije ti pametno , ali ako si prisiljen na to mozes probat ali mozda tio je bolje po jednu u saksiju i koliko stane stane,a ostale ...jbg , drugi put ! najbitnije pri presadivanju je da pazis kad ih odvajas i da ne ostetis korjen , i po mogucnosti u neku dobru zemlju ! i dosta su izduzene biljcice, probaj priblizit svijetlo ! sretno .

jun 2008.

ako si ogranicen prostorno, bolje ce da uspeju dve biljke u saksiji od 15l nego da svaka ima po saksiju od 7.5l pored toga bice niske, a mozes i da pobodes neku granu ili antenu ili nesto u sredinu i da vrtis biljke jednu oko druge, da rastu vise u sirinu, mozes i da ih vezujes tako da rastu potpuno horizontalno... prilagodi se uslovima, komsija je prva briga, pa tek onda devojke...
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

I sta ako se desi da je jedan mu~jak ??? Bilo je dosta diskusije oko presaivanja takvih scenarija i sve svodi na negativno. Dobra preporuka je ako vec ne moze od 8l pa ima i od 4l saksija. Moj je savijet uvijek razdjeljeno dr~at i tako je bolja kontrola planta, manje stresa u budunosti i dosta toga se izbjegne.
StonedISTRAŽIVAČ

jun 2008.

ok hvala skonto sam da mi je najpametnije da sto prije presadim..to cu danas da uradim... a ima li neko savijet kako da ih presadim? evo ja nesto kontam kako bi mi bilo jednostavno sa kasikom prebaciti u drugu saksiju ali neznam jel to izvodivo... najbolja zemlja sto sam do sada pronasao ima PH 5,5... a m1k4c ako ja npr poslusam tebe i uhvatim jednu musku i jednu zensku biljku slucajno onda sam se sjebo jel tako???
LoveLeeISTRAŽIVAČ

jun 2008.

nemoj zlicom, mogao bi zasjeci korjenje i otislo sve kvragu! ako ih zelis razdvojiti pokusaj tako da izvadis biljke zajedno sa zemljom i lagano prstima pokusas maknuti visak zemlje i tada ih jednu po jednu probaj lagano izvlaciti. ocekuj da ces mozda potrgati korjenje. ja sam neki dan isto razdvajala, uspjela ih svaku staviti u zasebnu posudu a od pet potencijalnih, koliko ce uspjeti, vidjet ce se :) jer cinjenica da mi je sve maznulo na pod prije razdvajanja im bas i ne pomaze, dakle, budi oprezan i njezan :)
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

@Stoned Nikako sa nekim alatima vadit biljke kao ata ti je Lee ve rekao, pokuaaj to istodobno iskipat van i lagano sa prstima prekopat zemlju, dajem ti savijet kad presaujea mora ti zemlja biti suha ne mokra ili vlazna. Ukoliko se desi da ti bebe padnu na pod i saviju pripremi si ataipee da napravia stabilnost i nemoj zaboravit poslije presaivanja da zalijea ne na bebe nego oko njih, poato su joa male uzmi 1dec za svako i van na balko/sunce :)) `ta se ti e zemlje uredu je, pogledaj koju hranu ta zemlja sadr~i i etc, preporu ujem ti Composana zemlju ako je ne morea nabavit onda pogledaj na net Posavec oni ti vode distribuciju kvalitetne zemlje... :hippy:

jun 2008.

ako je jedan muzjak, uzmesh makaze i sjebes ga, ali polako, da se muci, za primer!
StonedISTRAŽIVAČ

jun 2008.

nasao sam zemlju sa PH 6,7-7 sta god da to znacilo...nasao stiropor i cuvajte mi fige... uplodovat cu slike ovih dana...
EXARPPOZNAVALAC

jun 2008.

Mene tu brine odvajanje bilj ica kod presaivanja. Njima je korjen ve zapetljan i svakin danom su sve viae zapetljane. Odvajanje je veliki STRES. Bilo bi najbolje ne dirat niata, nego pri korjenu odrezat suviane biljke, o one koje ostaju samo presadit u veliku posudu. Veli ina posude ovisi o tome koliko biljki ostaje.
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

jun 2008.

kod takvog presadivanja ne treba odmah rezati "suvisno" bez prethodnog pokusaja odvajanja . ono sta ne uspije ( a toga i ne treba biti ) se diskartira . kada ima tako po 7, 8 ,9 biljcica u malom poticu , dobro je pustiti da se zemlja malo osusi i tako sve skupa izvaditi van ( i sa zemljom naravno ) . zatim lagano to poprskati i jako lagano rukama odvojiti vece komade zemlje koje se moze, a ostatak namociti u vodu temperature cirka 21 -22 C . ostatak zemlje ce spasti na dno i tada se postupak odvajanja znatno olaksava .
EXARPPOZNAVALAC

jun 2008.

Ma je...ali ne e svaka sorta reagirat isto na stres usljed "odvajanja". U svakom slu aju, nije najbolje.
gringras79ISTRAŽIVAČ

jun 2008.

Hteo bih da pohvalim savet o ispiranju zemlje ako se pregnoji jer sam ga posluaao i moja cura je ponovo po ela da ~ivi. Jeste da joa ima ~utih listova ali ini mi se da se polako vraa u normalu i dosta dobro cveta. Ovo je trea nedelja cvetanja,da li dobro napreduje?? http://img126.imageshack.us/img126/8010/dscf0410qi4.jpg http://img126.imageshack.us/img126/3788/dscf0414wx1.jpg http://img126.imageshack.us/img126/6170/dscf0415yt7.jpg http://img126.imageshack.us/img126/3938/dscf0417lf3.jpg Seme sam naaao u nekoj mnogo loaoj travi koju sam puaio (nikakav rad nije imala) ali je jedino is tog semena od svih biljki bilo ~ensko i tako sam je pustio da odraste. Da li mo~e da sazri u potetnu ~enku ili u ostati nenapuaen od nje??
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

jun 2008.

biljka izgleda dobro , bravo . sta se tice pitanja ... i jedno i drugo je moguce ! u kojim omjerima iskreno nemam blage . edit : si se zapitao koliko ruku je prosla ta vuva dok nije dosla do tebe . moguce da si pusio pilju mozda i ne . ma bitno je da je ona izgubila dobar postotak u efektivnosti . (vjerovatno ) .
TarkiPOZNAVALAC

jun 2008.

Ak dobro uzgojis dobro ce pucat samo je pitanje dal ce pucat dobro ili ce te ispalit na mjesec Btw ti si pusio travu sa sjemenjem koja ima gro manju potenciju Ak uzgojis bez sjemena to ti je vec veeleeelliki plus
M_wEeDmAn_88POZNAVALAC

jun 2008.

s tim se ne slazem . evo pogledaj ovo : http://forums.vutra.org/unutrasnje-uzgajanje/3058-no-thc-all-2.html dobro je uzgojena ! pozz
nekoPOZNAVALAC

jun 2008.

Edit. Nesto sam se istripovao. Soryy!
TarkiPOZNAVALAC

jun 2008.

Ma je to stoji, ali to je industrijska vrsta konoplje ziher al ak uzgajas iz nekog panja od dilera iz sjemenjare koju si uzgojio da bude sensi pucat ce dobro ziher a ovo gore ova biljka je krajnost ipak?

jun 2008.

Ja imam problem sa sjemenkama stavio ih u vatu namocenu u vodu svaku posebno i vec 30 dana nikako da pusti ono bijelo van? Pustilo je od njih 22 samo 5,radi se o Super Thai Skunku sa alien growshopa? Ljudi pomozite.
bongashLEGENDA

jun 2008.

30 dana ih dr~ia u vati ?!?!? Ne znam di si to pro itao ... Ako ne proklijaju za 3-5 dana na 27oC to je ve znak da neato nije u redu.
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Imao sam sjemenke koje su bili u obicnoj vodi na sobnoj temperaturi i po 30 dana na sobnoj temperaturi. Onako zbog eksperimentiranja ostavljao sam neke i po vise od 45 dana, a naj kasnije sto je neka sjemeneka izasla je do 20-tog dana. Tako da ove koje nisu ti izsli do 30 dana su mrtve.. Pozdrav...:ludaci_lol:
brendPOZNAVALAC

jun 2008.

Te semenke sto nece da proklijaju izvadite iz vode ostavite ih nekoliko meseci pa ih ponovo stavite u vodu i proklijace.Prezivece i plitko zakopane u zemlji za vreme zime ispod snega i proklijace kad se ponovo steknu normalni uslovi.Mislim da je ovaj fenomen zbog toga da bi u slucaju neke velike klimatske promene sama biljka prezivela jer ako sve semenke klijaju i desi se neka klimatska promena i katastrofa biljka ne bi prezivela i nestala bi sa planete.

jul 2008.

MI mozete detaljno opisati postupak klijanja sjemneke u vati tj.kako je staviti u vatu gdje drzat itd. Ako mogu zamolit za slike?
uzmea onaj papirnati ubrus tah dah presavijea ga na pola onda na njega stavia sjemenke na 1 polovicu papira lagano nakvasia ubrus (najbolje s onom apricaljkom ato maglicu sprica tak ce ti bit ravnomjernije) i onda ubrus presavijea tak da to izgleda ko preklopljena pica( u tvom slu aju kockasta) to fino stavis u kesu neku (ali pazi da ostane zraka unutra malo nemoj ju spreaat) pa apricaa mal vode unutra da se papir totalno natopi. viaak vode iscuria van, zaklopia i tak ostavis. dnevno jednom otvori zatvori kesu (da dodje novi zrak) i nakon 3-4-5 dana ce proklijat. nadam se da sam bio jasan i da ce ti poomoci jako jednostavna stvar. sretno.

jul 2008.

---to fino stavis u kesu neku (ali pazi da ostane zraka unutra malo nemoj ju spreaat) pa apricaa mal vode unutra da se papir totalno natopi. viaak vode iscuria van, zaklopia i tak ostavis--ovaj dio ne kuzim? Sta mora bit rupa u vrecici?
nemora bokte... mal zaje... redosljed al aj. stavis u kesu naspricas vode unutra.. okrenes kesu tak da visak vode iscuri van al papir trea bit doro natopljen. i onda kesu onak vrh presavijes tak da nestoji otvorena al da ima zraka unutra. ... (ja osobno uzmem kesicu za zamrzavanje ona ne propusta - papir roknes unutra pomokria ga :D , i vrh kese presavijes (al da ostane zraka unutra(netrea bit napireno ko balon al ono... nadam se da ti je sad jasno
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Haha boga ti strke oko klijanja.. baci u mokri papir ili vatu i bok.. nek bude mokar stalno i to je to to je to
loobiENTUZIJASTA

jul 2008.

e ti sunce ogrijano, kako se samo od najjednostavnijih stvari mogu naraviti vrhunske zavrzlame, pa koliko je samo price o tome na forumu bilo i ono opet neko ima svoj nacin, umotavnja, prskanja, izlaganja punom mjesecu i to u parne dane pri vedrim nocima... ;)

jul 2008.

A koja je zemlja najbolja mislim na proizvodaca i gdje ima za kupit i koja je cijena. Unaprijed hvala
GreenManAMBASADOR

jul 2008.

Hajde malo da procitas sta pise na sajtu i na forumu,pa onda da postavljas pitanja?A kad ih budes postavljao da malo povedes racuna gde treba da ih postavljas!Jel moze?
gringras79ISTRAŽIVAČ

jul 2008.

Pozdrav svima! 42. dan cvetanja a ne osea se nikakav miris trave u boksu,kao da gajim "englesku travu".Sada sam otkinuo jedan cveti i prosuaio ga u rerni ali ne puca ama baa niata.Mo~e li se to popraviti ili da bacam biljku i pokuaam sa novom!? http://img247.imageshack.us/img247/9905/dscf0430vq3.jpg
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Ma imas extra biljku,kakvo crno bacanje... Batali rernu i ta sranja...Jos malo ti je ostalo do kraja...Kad je osusis na pravilan nacin i ucinis sve kako treba javi da li radi... srecno :)

jul 2008.

@gringas79 Koju vrstu sadis?
gringras79ISTRAŽIVAČ

jul 2008.

Ma nemam pojma koja je vrsta u pitanju. Seme sam uzeo iz neke ganje ato sam puaio,niata naro ito.Imao sam par stvar ica u kui (priguanicu za hps i upalja i ventilatore) pa hajde rekoh da probam da odgajim bilj icu.Kupim hps 400w sklepam neato boxa i posadim i to je to.Prvi put to radim i ne pada mi na pamet da to ikada viae pokuaam jer imam mnogo pre ih stvari a kada mi se duva kupiu kod dilera i to je to.Samo mi je krivo ato mi ova bilj ica nema nikakvu potenciju da je bar iskoristim kako valja. Bilo bi dobro kada bih mogao da joj poja am potenciju ali neato nisam siguran da to mo~e!?!? Isprskao bih i nekom hemijom samo da puca ali nemam pojma sa im.
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jul 2008.

Puaim krd~u Albansku, ata u kada nemam bolje niti mogu da gajim
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

gringras79 ostavi se corava posla.. pricekaj dok biljka ne odradi svoje do KRAJA, a onda je uberi, fino posusi NAJMANJE 2 tjedna na PRIRODAN nacin i onda ces vidjet jel ima rad ili ne. Kakvo mrtvo susenje u rerni?? Pa s koje si ti planete? Jesi svjestan da THC isparava na visokim temperaturama? A za ovo spominjanje prskanja i kemije, te trazenje informacija o istima bi ti naradjije sasio ban, al posto sam novi medju moderatorima prepustam iskusnijima da te sankcioniraju ako ce do toga doci uopce. peace
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jul 2008.

Au al sam ja promaaio topic
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

gRINGAS kakva hemija,kakvo prskanje,kakvi bakraci...trcis ko magare pred rudu... Slonce,nov si,oke,ali duznost je duznost...

jul 2008.

nije teako ban expres ali bi bilo lijepo da nam objasni kakav mentalni sklop treba da od prirode napravia hemiju i emu to gajenje prirode kad imaa apoteku:dunce:
gringras79ISTRAŽIVAČ

jul 2008.

Naravno da u je ostaviti da odradi svoje i ne zanima me nikakva hemija. Samo sam htio privui malo pa~nje kako bih dobio odgovor na postavljeno pitanje da li se mo~e poja ati potencija biljke. elephatOr,hvala na savetu da je pustim da odradi svoje. Produ~io si mi nadu da e od nje neato biti.

jul 2008.

privukao si negativnu pa~nju i nema ti smisla pri a ne znam ko e da ti pomogne poslije ovakvog ispada i ko bi travu za sebe prskao hemijom ??? tako da si se namirisao komercijalom svako je barem jednom naletio ne travu prskanu kojekakvim glupostima i niko ne voli takav profil ljudi
gringras79ISTRAŽIVAČ

jul 2008.

Ma kakva crna komercijala,samo loae proformulisano pitanje i niata viae! Pozzz
brendPOZNAVALAC

jul 2008.

Gringras79 jako me zanima tvoja biljka pa ako mozes da joj slikas cvet izbliza ?
gringras79ISTRAŽIVAČ

avg 2008.

Zaista nema razloga za pred ban,ali ata je tu je! Crko mi fotoaparat,brend ~ao mi je.
G e r o n i m OENTUZIJASTA

avg 2008.

Ma odradi to do kraja i napravi dobar curing, a ako opet ne puca prodaj za male pare makar vratio pare ulozene u hps.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se