Sinoc mi je crko balast za MH sijalice i umesto 16 sati bile su 4 sata na svetlu. Danas je subota i ne mogu da nadjem elektricara da mi popravi sve do ponedeljka. Inace su biljke power plant treca nedelja kako su krenule da rastu... da li ce da uvenu ako ih ostavim u mraku toliko dugo? ne znam sta da uradim...
:sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:
možeš napraviti ovo što ti dečki vele,napravi neko improvizirano osvjetljenje,čisto da biljka ne prekida ritam svjetla,a ako je to problem,ako nemaš pri ruci viška sijalica,možeš je i u mraku ostaviti,neće biti fatalnih posljedica...meni je s Ganeshom bila takva situacija kad sam imao preko vikenda goste od kojih sam morao sakriti grow,pa dva dana svjetlo nije radilo i to na početku cvjetanja...malo ju je to stresiralo,ali je na kraju dala fine cvjetove... ;) tako da nemoj paničariti,bit će sve ok,samo u ponedjeljak riješi svjetlo i dalje nastavi po starom.
staro pravilo kaze u vegetaciji nije problem vise svetla a u cvetanju manje... pa se onda zna i sta jeste problem. mogu par dana bez svetla sigurno, ali izbegavaj ako mozes toliki mrak, ja sam imao grow gde su pet dana bile u mraku, ali su bile u cvetanju, jbg.