VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaBiljke bez mirisa
LEGACY

Biljke bez mirisa

56 odgovora8,432 pregleda
manilaAMBASADOR

okt 2014.

Pozdrav ekipa, ove godine sadio sam Holland Hope i cura je totalno bez mirisa pa me zanima dali je netko upoznat sa joa kojom sortom tih karakteristika. Dosta sam kopao po forumu i nisam naaao niata a to mi je dosta va~no jer od pogleda je skrivena ali ima samo nekih 10 m do ceste. Isprike ako ima ve ova tema ili sli na.
BassmanLEGENDA

okt 2014.

Northern lights nema previse jak miris, najblazi od svih sto sam dosad imao (uz Auto Blue Pyramid), a vidim da ga i na drugim forumima isticu u vezi toga. Durban poison navodno nema jak miris, al moje misljenje je da je tesko samo rec neku sortu koja bi bila to sto trazis jer nikad neces unaprijed znat koji phenotype sorte ces ubost.

okt 2014.

Pink Plant, 85% sativa od eva seeds ima jako slab ambijentalni miris, za preporu it za takve situacije
TantorAMBASADOR

okt 2014.

nothern light isto dzibri...eo palim mirisne stapice ko lud....
manilaAMBASADOR

okt 2014.

Proale godine sam imao neku nepoznatu koju sam silom prilika pred kraj morao ubaciti unutra, s ulaznih vrata se isjetila... Za pink plant sam ve uo i mislim da e ina biti izbor br. 1, em je lepa em ne miri.... ;)

okt 2014.

https://vutra.org/topic/11406-aroma-i-okus-kanabisa-info/ EDIT za Tarzana, neke biljke miriau viae, neke manje.. nek se nae tema jer je usko vezana.
TarzanZMAJ

okt 2014.

krivi link si dala SD, ovdje se trazi bez mirisa hehe ;) :) eto da i ja nadodam jednu,, Santa Muerte (blimburn seeds) skoro pa bez mirisa, doslovno moras zabiti nos u hed da bi osjetio miris..
MuskoloAMBASADOR

okt 2014.

Ja sam sadio Afghan Kush ove godine i iznenadio sam se po pitanju mirisa, jedva se osjeti moras doci metar od biljke da osjetis miris
sharpLEGENDA

okt 2014.

da se nadovezem na Tarzana , i AK auto isto od blim burna skoro da i nema miris

okt 2014.

Ja sam naisao na par strainova bez nekog posebnog mirisa..cini mi se da nije stvar u strainu..nego u nacinu uzgoja,odnosno u propustima tokom uzgoja ;)
olidoboliLEGENDA

okt 2014.

Ja se isto sla~em sa opa...svaki strain ima miris, neki intezivnije, a neki manje. Sve ovisi kako radia grow i ata kombiniraa prilikom growa.
sharpLEGENDA

okt 2014.

Pa dobro sad, nisam rekao da uoce nemaju miris. AK auto jedva da je imala, cak i kad sam ju osusio i skjurao,isto . eventualno, moguce da se nije osjecala, zato sto u vrijeme kad je zavrsavala, svasta je cijjetalo u mom vrtu pa.... Fruit Bomb auto je vec prilicno vonjala, osusena i skjurana, jos jace. A recimo samonikla domacica(kcer odhttps://vutra.org/topic/8190-foto-album-galerija-sa-komentarima/?p=239249) ,koju sam proslijedio susedu i prihranjuje ju samo kokosjim izmetom, smrdi sve u 16 i osjeca se "na kilometar" iako i u najidealnim uvjetima je imala samo 5 sati direktnog sunca. ostala je mrsavica ali pereeee brate :rasta1: .
manilaAMBASADOR

okt 2014.

Jel po vama loae da nema mirisa, ima to neke veze sa ja inom udarca? ;)
TarzanZMAJ

okt 2014.

bas to sto sharp kaze nije da nemaju mirisa uopce nego se slabije osjete, kod mene sve imaju isti tretman tako da nije ni do toga.. nema to veze s jacinom manila :) iako ja volim jaci miris kod ganje, ova tema je dobra za neke kojima jacina mirisa predstavlja problem tokom growa..
manilaAMBASADOR

okt 2014.

Eto, ja sam jedan od njih, naravno da ima miris, ali ni blizu kao prijaanje koje kad su bile u vege fazi su mirisale na par metara. Ina e i ja volim kad lijepo miriae ali ne u mom vrtu... ;)

okt 2014.

Ustvari ima veze aroma i okus sa jacinom....terpentini navodno prolongiraju thc...sad koliko je to istina neznam ;)

okt 2014.

terpeni imaju i ljekovita svojstva...postoji tema na forumu.pa..ljudi si mogu i po tome odabrati sortu.. tj.taj i taj miris/aroma=taj i taj terpen..taj i taj terpen ima takvo i takvo djelovanje. auto sorte generalno imaju neshto slabije izrazhen miris u cvjetanju..iako..ukoliko su fino odcurane..zna se iz njih izvuchi finih ( blagih ) aroma i okusa..
Daria1612ISTRAŽIVAČ

okt 2018.

Pozdrav, zanima me sto mo~e utjecat da biljka ima intenzivniji miris. Jer moja ima nekakav slab, i dok je rasla i sad kako se osuaila skoro pa niata. Kako utjecat na nju da miris bude ja i? Sto trebam raditi?
Nixa86LEGENDA

jul 2019.

Papaya,white rhino,blue mystic,northern light,durban poison,auto jack herer su doslivno sorte manjeg inteziteta tokom growa. Nebitan je nacin prihranjivanja. Rqs na svojem sajtu preporucuje blue mystic ,nl i nl auto protiv nosatih susjeda bez karbonskog filtera. Uvjerio sam se u to jer upravo imam papayu od nirvane i gdje god guglas izbacit ce ti papayu pod low odor starins. Takodjer i white rhino od ghs. Znaci vega nista citaj lisna masna mirishe na svjeze pokoshenu dvorisnu travu . U cvatu se osjete samo kada primish stabiljku ili head i napucas nos u doticne. Lp
kong155ISTRAŽIVAČ

apr 2020.

@Nixa86 vidim da imas iskustva nadam se da si joa aktivan i da mo~ea jos malo iskustva podjelit mene zanimaju a nemogu nigdje naci (po tvojem koja najmanje smrdi u bloom :D
BadiZMAJ

apr 2020.

Northern Lights je jedan od "tiaih" strainova, po meni.:)
MaystorPOZNAVALAC

apr 2020.

Moje iskustvo s Nl je takvo da netom prije cvjetanja(tjedan dva) to se osjetilo na kilometre, i to baa onako jak intenzivan miris.... "fuel" ato bi rekli... Nisam mogao spavati nou koliko je mirisalo izvana... :drull::drull: definitivno kako marica treba mirisati. Kad je malo zaala u cvijet - niente.

sep 2020.

Ja sam imao sličan problem sa sličnim panelom! Imaju leče od 90° i kada je blizu biljaka, doslovno kao da hlape vrhovi. Tj.hlapi miris i sami vrhovi nemaju neku jačinu! Čak mi se netko i nasmijao, kada sam rekao, da se udaljavalju 2 tjedna prije kraja na 60cm od krošnje! Inače, moraju biti na cca 40ak cm od krošnje,cijeli cvat i zadnjih 10ak dana sam ih dizao na 60cm.... Za tvoj prostor je Viparspectra v300 taman! Nema potrebe za dodatnim svjetlom!

sep 2020.

Ja sam prosli grow imao Sensi Amnesia auto.Miris jako slab tokom uzgoja.Cak mozes ostaviti box otvoren i bez carbon filtera.Sada imam Girls Scout Cokies auto isto slab miris kao Sensi Amnesia.Za indor prava stvar ko ne zeli da ima jake mirise zbog nepozeljnih nosatih komsija.

sep 2020.

Ja nemam filtere, samo u jednom boxu, pa sam navikao. Pitam staru, jer se jako osjeti? To mi je filter:)

sep 2020.

Meni nije bilo jasno , zasto nemaju jaci miris.U pocetku sam mislio da sam nacinom gnojenja smanjio miris .Posle sam istrazivao na NET-u i kod drugih je bio isti slucaj.

sep 2020.

Sve ovisi o strainu! Cheesevi se osjete i to je teako sakrit! Ali, mi koji puaimo ea e, manje osjetimo, nego netko tko ne puai u kui /stanu... Neke mi nisu imale jak miris, ali skoro sve se osjete, kad ih trimam. Pogotovo, kada se ocurja, pa nakon par tjedana! Iz iskustva, mogu rei, da od previae svjetla, miris mo~e izostat. Radio sam to u po ecima...

sep 2020.

Pozitivna iskustva sa skunk #1 imam od seensi seeds, imao sam par biljaka i dok im ne pridjes na 1 m od njih ne osetis nista, generalno svaki skunk je takav mi bio, dok npr orange bud se osetio do 600m bukvalno.. najbolja iskustva sa skunkom do sad..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se