VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaKiša pada vec 7 dana
LEGACY

Kiša pada vec 7 dana

14 odgovora1,879 pregleda

jun 2009.

Jucer san bio na sajtu i biljke su mi malo klonule, imaju misec dana i bojim se da ne propadnu.... Oce se oporavit od ove kiae , jer ona ne staje padat !
ZOKIAMBASADOR

jun 2009.

oce pa to je priroda jedino to nemozes kontrolisati neznam sta bi ti preporucio .. kod mene pada vec mesec dana i od previse vode mi je puklo stablo na pola hahha al to je neka druga prica.. opusti se samo posle kise dodje sunce..
Kushonja O.GAMBASADOR

jun 2009.

ma strava ... ovo nije normalno ... magla , kiaa , ispod 15C a 7 mj . Pa koji k...C !

jun 2009.

Klimatske promjeneeeee brrrrr ;) jbg,mozda budemo imali dugo ljeto do kojeg 10-11 mjeseca pa sljedeci put neke tropske sative sadit hehe :D
Kushonja O.GAMBASADOR

jun 2009.

Tako je samo pozitivno !
FrulaENTUZIJASTA

jun 2009.

ha istina je... kod mene pada vech vise od tjedan dana, s malim pauzama.. potrgalo mi je 4 biljke od 5 :( petu sam sam iscupo zivcan :S nadam se da nece ovako nastaviti preko ljeta. vrijeme je stvarno u banani :/

jun 2009.

bio sam na sajtu maloprije, i mogu vam reci da su se biljke ODLI NO razvile unato toj kiai, imaju pola metra i velike listove, i napravio sam im LST
Zabljak 1992POZNAVALAC

jun 2009.

ne smeta kisa nista,jedino ako su prekrhke biljke pa da se slome.a to sto su popadale sad kad grane sunce ima da polude.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se