VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaZuti i braon listovi seedling stage
LEGACY

Zuti i braon listovi seedling stage

69 odgovora6,014 pregleda

jul 2017.

Odjednom su poceli da se uvijaju i zute listovi a sad su vec i braon. Nisam koristio prehranu samo vodu. Ima oko nedelju ipo dana.

jul 2017.

Daj malo vise informacija !! Koja zemlja..koji strain,lampa ovo ono ??!!;)

jul 2017.

koliko vode?

jul 2017.

ne puno vode , zemlja za cvece , led lampa , ovo mi je prvi grow.

jul 2017.

Ma da... za cvijece kazes haha i led lampa,a koliko je jaka ta led lampa i daj procitaj sta pise na vreci od te zemlje(kako se zove) Ustvari ne moras...nije dobra ta zemlja koja god da je ! Al svejedno napisi kako se zove :)

jul 2017.

evo i link kad imas problem da pitas. ne moraju se otvarat nove teme za svaki zuti ili braon listic:) https://www.vutra.org/threads/ako-imate-problem-ovdje-mo~ete-pitati-iskusnije- lanove-za-pomo.11083/

jul 2017.

lampa je 18w , a zemlja je humovit. tako pise na kesi od zemlje.

jul 2017.

jesam nisu jako velike a nisu ni male debljine olovke

jul 2017.

Koju zemlju bi preporucio? I cime da prehranjujem biljku.
StipeZMAJ

jul 2017.

Kolega ti je ostavio link sa zemljama pa izaberi jednu. Nicime ne hranis nakon sto presadis u novu zemlju i vece potove. Tek za 3-4 tjedna nakon presadjivanja mozes razmisljat o gnojenju. Pod uvijetom da biljka krene kako treba. vise citanja, manje pitanja i mozda spasis biljku :)
SpanjoAMBASADOR

jul 2017.

Isti tj slican problem sam imao , naime vjerojatno su ti biljke izgorile od prejake zemlje , biljke kad su tako male jako su osjetljive na jacinu supstrata , cekaj i promatraj mozda iz sredine krenu zdravi listovi i pretvore se u monstrume sto je eto bio slucaj kod mene, .....i naravno mozda uopce neces trebat gnojit sve do cvjetanja tj tek nakon 1mj malo i polako sa 1/3 doze

jul 2017.

.

jul 2017.

Krenuli su normalni zeleni listovi nisu svetli kao sto su bili ih sredine hvala za odg promenio sam bio zemlju i sad su bolje samo sto ovi stari listovi su gotovi bas su suvi da ih ostavim ili da skinem ?
hazeriZMAJ

jul 2017.

Skidaj trulez:)
DangerdensoPOZNAVALAC

jan 2019.

A sta kad listovi postanu zuckasto smedji i motaju se u sestom tjednu cvjetanja, zemlja je terramagma, prehrana biobizz bloom i top max u pola od preporucene doze.Mislio sam flushati nakon sljedeceg tjedna i neznam sta sad da radim?? I lampa je hps 400w

jan 2019.

slike sinak, slike...
DangerdensoPOZNAVALAC

jan 2019.

Evo ovako nesto, u ponedjeljak usla u sesti tjedan cvijetanja.

jan 2019.

Flush napravi prvo!
DangerdensoPOZNAVALAC

jan 2019.

Da je flusham i do berbe samo vodu???

jan 2019.

Pa ako je kraj 6.tjedna,dakle ulazi u sedmi, ja bi to samo ispirao vodom do kraja, hranjenje nakon ispiranja pred berbu nema smisla, osim ako mozes melasu joj daj
DangerdensoPOZNAVALAC

jan 2019.

Mislio sam jos tjedan i po samo voda, onda flushat i melasa i to je to.

jan 2019.

meni lici da je gladna, e sad, ne znam koliko do kraja, ali ja bih punu dozu, pa onda samo voda, koja je sorta uostalom i sta pise koliko cveta?
DangerdensoPOZNAVALAC

jan 2019.

Sorta je white widow fem, od rqs, cvijeta 8-9 tjedana

jan 2019.

aha, pa udri onda flush ko sto rece kolega, za ne daj boze, pa onda ful dozu i tu ti je kraj blizu.

jan 2019.

pokazivanje nedostataka
ŠEŠKO12ENTUZIJASTA

apr 2022.

Imam isti problem 5 sdmica cvjetanja samo gornji listovi poceli napravio flush jos gore pocelo. hrana je bat guano call mag alga bloom i green sensation. Nema jos puno do kraja trihinomi su mlijecni
BizzzoZMAJ

apr 2022.

Ovo je zrelo za flush :) (ako je tegla 10l, barem 30 l vode PH 6.5). Nakon flusha ce ti poluditi malo. Ostavis da se dobro osusi. Pa kad je za zalijevanje lupis jos jednu punu dozu. Pa voda. pa voda. Pa puna. Pa flush i onda samo voda do kraja :)
ŠEŠKO12ENTUZIJASTA

apr 2022.

Flush sam vec napravio prije 4 5 dana
BizzzoZMAJ

apr 2022.

S koliko vode? Kolike su to Tegle?
ŠEŠKO12ENTUZIJASTA

apr 2022.

40 l potovi pod tusem izapjero dok nije cista bistra vodo pocela isticati priblizno nekih 15 20 minuta sa povremenim prkidima zbog preljevanja iz saksije.
BizzzoZMAJ

apr 2022.

Super. O igledno joj nije pomoglo jer tko zna koji pH ide iz pipe :) iako je mogue da joj samo treba da se trgne. Svakako za ubudue preporuka barem pola vode za flush da nastimas pH gdje treba.
ŠEŠKO12ENTUZIJASTA

apr 2022.

voda je izvorska vlastiti bunar i uvjek je 6.5 ph vise puta mjereno cak i u vremenu kise

apr 2022.

Ja bi ignorirao te spaljene vrhove i rokao sa full dozama do kraja :)...miki moj :)
ŠEŠKO12ENTUZIJASTA

apr 2022.

Zao mi da ignoriram jer svaki grow mi se zezne u cvjetanju.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se