VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaEvo nekih slika - mnoge bolesti kao i caka sa sjemenom
LEGACY

Evo nekih slika - mnoge bolesti kao i caka sa sjemenom

14 odgovora2,689 pregleda
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Evo mislim da je korisno "oka iti"... zahvaljujui Hareri evo da se oka i viae.... mo~da nekom mnogo pomogne Eto mo~da nekome pomogne :), ... ako imate problema sa prevodom, recite, pa emo prevesti nekako :) hehehhe
Dopada mi se fora sa semenkama, ali ja ipak ne izvaljujem neku razliku.Koliko sam shvatio zenske imaju oblije dupe ali ne drasticno.
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

ne, pa kaze, citiram, da zenske imaju "savrseno okruglu udubinu, nalik na vulkan" u dupetu... :eyebrows: :sun2:
Bas sam bistar.
BugiPOZNAVALAC

okt 2007.

ovo bi valjalo prevesti...valjda je tocno, a ako je onda super... evo ja se javljam da cu prevest ovo za sjemenke sto bolje mogu... a ovo drugo ne razumim, mislim otprilike kuzim ali nemogu prevesti :P EDIT: evo, ljudi, dajte prijedloge, ispravite greske, i dajte savjete ako mogu poboljsati sliku... ako tko ima lijepe primjere sjemenki neka slika pa ce mo staviti jos slika... evo 1. verzija: ( nadajmo se da tehnika funkcionira :P )
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

dobro si to sredio i slika je dobra (osim par tipfelera)... ali zanima me je li metoda primjenjiva, nisam za to cuo jos... sto kazu iskusniji groweri?
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Ja znam lika koji konzumira vec desetljecima. i objasnjavo mi je tu foru prije par godina, no ja sam je uzeo zdravo za gotovo posto istu metodu nisam uspio pronac na internetu kao mjerodavnu.. Kad ono vidi vraga.. izgleda da stvarno funkcionira.. hehe
BugiPOZNAVALAC

okt 2007.

evo sam ispravio puno gresaka u pisanju..sada bi trebalo biti ok... http://i18.servimg.com/u/f18/11/31/65/17/sjemen11.jpg

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se