LEGACY
Prejak miris
55 odgovora5,880 pregleda
kaktusdzek
ENTUZIJASTA414 REP54%
→ Poznavalac
kaktusdzekENTUZIJASTA
jul 2015.
jul 2015.#1
Zdravo!
Ovo je druga godina kako sadim vani.Prosle god. sam imao 5 biljki,ali je urod bio los,,poplave kise budj itd.ove god. sam odlucio da probam ponovo.imam odlican sajt.stara napustena kuca,,obrasla bukvalno u dzunglu.zimus sam prokrcio put do dvorista i sve ocistio..unutra ima cak i bunar,,podubok ali bolje nego teglenje.zasadio sam par komada feminemki i sve su rodile i sad su vec povelike cure.znaci skoro idealno.mjesto na kojem ulazim je maskirano i jedino koje vodi do dvorista.e sad,kuca se se nalazi 30-40 m od puta kojim se ide u sumu. biljke su pocele pomalo cvjetati i mirisati.zasad se miris osjeti samo u dvoristu,ali ovo je tek pocetak cvjetanja,a do branja ima jos 2 mjeseca najmanje.saobracaj je izuzetno rijedak ali onih par ljudi sto prodje sa traktorima meni su prava nocna mora.jedini saveznik mi je ambrozija na koju su mozda alergicni pa nece nista osjetiti.svako iskustvo i savjet su mi dobro dosli.mozda sam malo paranoican ali oprez je majka mudrosti:)..hvala
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
jul 2015.
jul 2015.#2
Dosta si ti toga posadio prijatelju... ne smijea na sajtu postat ako nije za osobne potrebe tvoje.
`ta se tie mirisa, ako ti osjetia i znaa ata je, netko tko ne razmialja o tome teako da e primjetit. Pogotovo iz te daljine...
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
jul 2015.
jul 2015.#4
Koje je pitanje uopce? Ne kuzim. Sam znas kolko je siguran sajt.
Mene zanima kako to da biljke vec cvjetaju? Jesi to automatike posadio ili???
kaktusdzek
ENTUZIJASTA414 REP54%
→ Poznavalac
kaktusdzekENTUZIJASTA
jul 2015.
jul 2015.#5
ebg..drug bio u nl i donio paketic.sta sam mogao,,baciti,zato i pitam,,da li je pametno da ih pustim da zavrse ili da nesto mijenjam.recimo skinem koji komad.a nekako mi zao sad cupati.neznam koja je vrsta,,samo znam da su zenke.imaju oko metar visine i vec su nacickane.
Degustator
LEGENDA7.029 REP20%
→ Zmaj
DegustatorLEGENDA
jul 2015.
jul 2015.#7
Miris jedino da zamaskiras drugim mirisom... npr ja sam bas razmisljao o mogucnosti tog problema,ali mi se nametnulo samo resenje jer je preko puta sajta na raskrsnici zemljanih puteva neko bacio dzak sa mrtvim kokoskama(neki kreten) ali,ispostavilo se kao odlican maskir. Kasnije kad je smrad lesine ublazio,ja sam donosio meso i zavlacio ga ispod tog dzaka. To je bazdilo da bog sacuva.
Mozda nekom morbidno zvuci,ali niko ziv se tu nije zadrzavao.
E sad... Ti mozes da zasadis neko cvece ako si gadljiv LOL
ugl,ne bi trebao da se oslanjas na to sto neko nece prepoznati miris ganje,mozda ga bas zainteresuje kakav bi to nepoznat miris mogao biti. Ali ako samo traktoristi prolaze,ne verujem da ce ih zanimati.Gledaju ljudi od cega se zivi,treba sve te poljoprivredne radove obavljati.
Gerber(N)Radič
POZNAVALAC982 REP42%
→ Ambasador
Gerber(N)RadičPOZNAVALAC
jul 2015.
jul 2015.#8
Jedino ato mi pada na pamet je da napravia atalu i po
nea da
uvaa krave, ovce, svinje i kokoa. Znaa kad e da provale??? Hehehe, nikad!
Ako ti se ovo ne svia probaj sa nanom ili lavandom, neato mi je to u glavi iz serije Weed koju sam gledao odavno.
kaktusdzek
ENTUZIJASTA414 REP54%
→ Poznavalac
kaktusdzekENTUZIJASTA
jul 2015.
jul 2015.#9
e odlicno..ovo sa krepalinama i lesinama je super ideja,,koje meso najbolje smrdi,hehe
Degustator
LEGENDA7.029 REP20%
→ Zmaj
DegustatorLEGENDA
jul 2015.
jul 2015.#11
kazu *******,ali ti se ipak baziraj na ponudu iz vitrina sa delikatesa super marketa :P
Ajme meni
AMBASADOR1.503 REP0%
→ Legenda
Ajme meniAMBASADOR
jul 2015.
jul 2015.#12
Ako ima ovaca u tvom kraju odi kod nekog ko dr~i ovce i pitaj onu vunu ata joj obrije, to kad zasmrdi ko
e osjetit iata drugo. :D
Edit: Daj sliku da vidimo kako izgleda ne
emo te poist. :D
kaktusdzek
ENTUZIJASTA414 REP54%
→ Poznavalac
kaktusdzekENTUZIJASTA
jul 2015.
jul 2015.#13
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
BLONDinaNINA
AMBASADOR2.073 REP16%
→ Legenda
BLONDinaNINAAMBASADOR
jul 2015.
jul 2015.#15
To sa lesinama mozez imati vise stete nego koristi,pa nemoze mesecima da smrdi a da se neko ne zapita ...kod nas u gradu odmah bih dosla komunalna policija i eto problema,ili ovi za zastitu zivotinja sta to konstantno smrdi...u gradu ta prica ne bih prosla..Treba neko da zna kako nasa biljkica mirise da bih prepoznali da je to miris od nje,samo opusteno ...
Winston100s
ISTRAŽIVAČ93 REP29%
→ Entuzijasta
Winston100sISTRAŽIVAČ
jul 2015.
jul 2015.#16
Probaj sa nekim psom ili mackama da ih pripitomis u toj staroj kuci ili u dvoristu, hrani ih tu, navikni ih na to mesto.. i oni ce siriti njihov miris izmeta i mokrace.. E sad, ne znam da li bi pisale po biljakama.. Ali ti je mnogo lakse.. moj predlog :)
sharp
LEGENDA12.842 REP78%
→ Zmaj
sharpLEGENDA
jul 2015.
jul 2015.#17
problem su ti avanturisti koji vole bauljat po sumi,beraci gljiva,puzeva itd.
ujesen su problem lovci na fazane.
a ovi s traktorima , ako nemaju kabine onda se nagutaju dima izgorijelog plavog disela,tako da tvoje biljke uopce ne osjete.
ostalom biljke se najvise "cuju" predvecer kad zapirka vjetric , inace moras doslovno na 5 metara od njih da bi ih osjetio .
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
jul 2015.
jul 2015.#18
Tako je sharp,kad ulazia u aumu sa traktorom i aumskom prikolicom.... samo ti je jedno na pameti :)
treba prvo naruaiti,natovariti,vruina,komarci,straljeni,buka od traktora pomijeaano sa dimom iz auspuha...
Trebalo bi se poklopiti dosta toga da traktorista zako
i i vikne ....Stani !!! Negdje smrdi gand~a.
Nikakvi psi i druge kerefeke,bolje ne ... kako je opisano,objekt je napuaten i neka bude takav do kraja.
Samo prvo provjeriti prije ulaska na sajt,dal' ima kakvih znakova dal' je netko ve unutra :D
Degustator
LEGENDA7.029 REP20%
→ Zmaj
DegustatorLEGENDA
jul 2015.
jul 2015.#19
hahahaha WOOOHHOOO :D ;D ;D
:thumb::thumb:
s'obzirom da su vrucine ,a vode nikad dosta,najveci problem bi mogao predstavljati bunar iz dvorista.
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
jul 2015.
jul 2015.#20
ahahahahahahah rofl ROFLMAO ali u pravu je za "avanturiste" i ostale
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
jul 2015.
jul 2015.#21
ove godine je suaa,pa je taj bunar malo,koliko zgodan toliko i nezgodan :)
kaktusdzek
ENTUZIJASTA414 REP54%
→ Poznavalac
kaktusdzekENTUZIJASTA
jul 2015.
jul 2015.#22
ma ne brinem se za bunar,,tu niko nije krocio vise od 20 god,a bunar je toliko dubok da razmisljam da je bolje tegliti vodu,neki dan mi je ispala iz ruke kanta sa konopcem,a kad se nadvirim nad rupetinom zavrti mi se u glavi,da ne pricam koliko sam kuhinjskih krpa zapalio oko sajta,,navodno od tog mirisa bjeze zmije,a moram priznat da me je ovo vec smorilo,,vuci tegli kopaj zaljevaj,,osjecam se kao roki 4,i smrso sam ovog ljeta sigurno 8kg,,razmisljam da ne idem vise na sajt do kraja 9og mjeseca,,pa sta bude:zvezda::
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
jul 2015.
jul 2015.#23
ahahaha, pa potrudi se jos malo i oslabi, a na zimu kad budes uzivao u produktu znoja svog vratice se i kilaza, duplo :D
topaj mota
AMBASADOR2.234 REP21%
→ Legenda
topaj motaAMBASADOR
jul 2015.
jul 2015.#24
No sikiriki, kad neko nezna ata treba tra~iti, nee to ni pronai ;)
FantomSB
AMBASADOR4.664 REP90%
→ Legenda
FantomSBAMBASADOR
jul 2015.
jul 2015.#25
Pa ako na sajt ima samo taj tvoj ulaz koji si napravio u zimi. Onda jednostavno obilježi s nećim taj ulaz da vidiß jel netko prolazio. Razvučeš nekakav konac pa ako netko prođe potrgat će ga.
kaktusdzek
ENTUZIJASTA414 REP54%
→ Poznavalac
kaktusdzekENTUZIJASTA
avg 2015.
avg 2015.#26
mozda ce neke zanimati kako mirise sexi harem,znaci mirno spavam sto se mirisa tice,sve biljke cvjetaju punom parom,jedna je vec skoro pred skidanjem i ne osjeti se nista dok ne stanes blizu nje,,i jos ovo,,vise se osjeti miris posjecenog bagrema koji cak pomalo podsjeca na miris ganje,a toliko sam bio u bedu zbog toga:mario::
fcinter
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
fcinterENTUZIJASTA
maj 2016.
maj 2016.#27
nemam carbon filter koliko jako ce mirisat 2 nl auto rqs...i da li ona gel moze to sakrit
BLONDinaNINA
AMBASADOR2.073 REP16%
→ Legenda
BLONDinaNINAAMBASADOR
jun 2016.
jun 2016.#28
Moze sakriti...ali nemoj ga koristiti u prostoriji gde su biljke u fazi cvetanja,jer ce ti povuci miris od gela i nece da valja za :spliff:..u svakom slucaju su ti filteri bolji i sigurniji ako imas problema sa mirisom ,razmisli o toj opciji...:)
jul 2015.
1 / 29
jul 2015.
jun 2016.