VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikalisne usi 2-3 tjedan cvijetanja
LEGACY

lisne usi 2-3 tjedan cvijetanja

14 odgovora2,490 pregleda
CIBOISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Ovako odmah da se ispricavam ako ovakva tema vec postoji ali nemam pristup internetu na kompjutoru nego samo na mobu a ni mob mi nece svaki put otvorit ovaj forum! Imam problem sa lisnim usima! Pa me zanima sta mi mozete preporucit da ih se rijesim trebam nesto kemijsko, ne prirodno jer sam vec probao i ona cuda od koprive i nije djelovalo trebam nesto sta naspricam par puta i stvar rijesena sve zivo na biljci je mrtvo. I nemojte mi rec da odem u poljo apoteku jer bio sam u par njih i u svakoj me pitaju na kojoj su biljci lisne usi, a neznam sta da im kazem
BladeZMAJ

sep 2012.

Razmuti neopetroid u vodi i spricaj...ponavljaj dok ne pokrepaju....i biljke spricaj i okolo njih.....kad ih isttrijebia flush......
CIBOISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Hvala blade! Kolko cesto da spricam jednom dnevno ili?
BladeZMAJ

sep 2012.

a da....probaj sa jednom pa cea vidjeti....procjeni
SulundarAMBASADOR

sep 2012.

kazes da su te poslali po preparat,nemas pojma o cemu se radi.. kazes da je za ruze ili neko kevino cvece.. kazes da ti je devojka ostavila na cuvanje cvece dok se baskari na moru ,a ti em sto nisi zalivao,em su i napale neke bubice..dajte neke otrove da me ne sahrani i te fore! Ako ne znas da obradis apotekara,kako ces pandura>>>>:assshaking:

sep 2012.

Kupi malo pakovanje bio-insekticida...'plantella prima' se zove.Nije skupu a ima ga gotovo u svim trgovinama gdje se prodaje i plantellino gnojivo.Mislim da je glavni sastojak u njemu biljka buha . Pakovanje je malo i jeftino...a ima i pumpica pa mo~ea direke poapricati biljku.Ako su uai u veoj koli ini nastanjene,a vjerujem da jesu...pokrepavat e za pola sata-sat sve. I onda fino samo isperea biljku sa istom vodom,..ist najbolje naka boca sa pumpicom. Tako sam se ja rijeaio naleta ogromnog broja biljnih uai za tren.Dovoljan je samo jedan tretman.
mercijanaPOZNAVALAC

sep 2015.

prijatelju koja je mjera kad se mjesa taj neopetroid kako god da se zove... moram to obavit imam i ja usi na biljci pa bi to tako rjesio ali neznam koliku dozu da zamjesam u primjerice 1 l vode ...
L0oDZMAJ

sep 2015.

Na 1l idi sa 5 do 10g/l... a imas i prasak,samo naprskas cure,zemlju,sta god :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se