LEGACY
problemi, pitanja....
42 odgovora2,678 pregleda
Marley.
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
Marley.ISTRAŽIVAČ
nov 2010.
nov 2010.#1
ovako ovo mi je prvi grow..
box je jako mali visine nekih 70 cm...(jeli dovoljno)
dali mogu da koristim obicnu neonku kao osvjetljenje?
i problem sa ventilatorom.....neznam da ga spojim na adapter...:$..ima tri zice crvena, bijela, crna...koju na plus a koju na minus ako neko zna to da mi kaze???
u sta je bolje da ubacim sjemenke, vatu ili toalet papir? ocul malo vode stavit?
znam da su glupa pitanja...ali sta cu....:D:D:$
Marley.
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
Marley.ISTRAŽIVAČ
nov 2010.
nov 2010.#4
vidio sam da neki momci ubacuju u toalet papir...
i jos jedno glupo pitanje. moj brat prije jedno 4 godine sadio je marihuanu u kuhinji bukvalno stajala na prozoru.:D
dobro je izrasla..on je zaljevao mlijekom i dobro je rasla.na forumu sam vidio da je neko isto to radio al da se usmrdila il nesto tako..
slobodan
AMBASADOR2.743 REP36%
→ Legenda
slobodanAMBASADOR
nov 2010.
nov 2010.#5
pozdrav marley
uvek se slatko nasmejem kad cujem to za mleko...
ja klijanje radim tako sto potopim semenke u destilovanu vodu bar na 12h. i zatim ih stavim u toalet papir pa to sve umotam u crni dzak.
kada uzimas toalet papir uzmes nekoliko slojeva,recimo 5,6 pa ih poprskas sa vodom zatim stavis semenke i onda opet 5,6 slojeva papira i opet ih porskam. crni dzak isecem jedan deo i lepo umotam oko toalet papira i zalepim selotepom. semenke nesmeju da budu prenatopljene da plivaju u vodi vec da je onako vlazno. i obavezno obrati paznju da to bude obican toalet papir a ne neki mirisljavi. drzim ih na temperaturi oko 24'c i nakon 2,3 dana kada otvoris dzak seme je pustilo klice i stavljas ga u smesu zemlje koju si predhodno pripremio na dubinu oko 1,5cm. ne nabijas zemlju od gore vec onako polako stevis odgore na seme. ako ti kojim slucajem nisu pustile klicu opet malo poprskas i sve ponovo zamotas,pa kroz dva dana opet pogledas...
15 REP30%
→ Istraživač
nov 2010.
nov 2010.#7
pozz ljudi
ovako planiram u proljee posadit svoj prvi grow pa sad tra~mi malu pomo od vas iskusnih zanimju me najbolje outdoor sorte indice , zna
i da nema puno posla oko njih , da nisu prevelike( do 1 metra ) i da ato prije budu gotove ( da ne trebam
ekat do kraja 9 - 10 mjeseca )
Marley.
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
Marley.ISTRAŽIVAČ
nov 2010.
nov 2010.#8
opet potrebna pomoc....
uradio sam kao sto ste mi rekli i sjemenke su isklijale, nekih 2-3 cm klice i onda su prebacene u box..... nalaze se vec nekih 5 dana njemu pod 12/12 pod samo jednom neonkom koja se nalazi direktno na saksijama....(jedan daa su radile punih 19 sati zab da iskljucim sjetlo)
imam 5 biljkica, od kojih su tri zdrave, 2 visine nekih 10 cm sa po 4 lista.....jedna je jos mala nekih 5 cm...jedna je tek izasla, a jedna mi je bolesna!! izasla je kad i ove najvece, ali njeni listovi kao da su spojeni i na vrhu tih "listova" je poclea da smedji??? jel moguce da je izgorila jer sam neonku puno primakao? i neonka mi je u onoj zastiti kao neka plastika....
danas sam kupio jednu stednu sijalicu od 24w ali pise isto nesto 120w......i ova neonka mi je 23w..(ocel bit dovoljno to dvoje il da kupujem jos ovih stednih, po bozgi ovo bi bilo dovoljno jer ima nekih 150w?(ima li)
i imam problem sa zemljom, koju nisam kupio vec sam probao da nadjem najbolju zemlju vani, nasao sam neku crnicu i u njoj sam posadio, ali su mi se pojavile neke bijele baje jaaaaaako su male jedva primjetne za oko.....do sada nisu naudile mojim biljkicama, ima li razloga da se bojim??
eto ako neko moze da mi odg, bio bi zahvalan.....
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
mr.dr.SmokZMAJ
nov 2010.
nov 2010.#9
Dru~e u mom potpisu imaa kolekciju filmova.Savjetujem da si pogladaa koji filmi
.Jer ovako dok bi ti sve objasnili proala bi nova godina.Nebudi ljen malo neato pro
itat ili pogledat.
pc.grower
ENTUZIJASTA201 REP0%
→ Poznavalac
pc.growerENTUZIJASTA
nov 2010.
nov 2010.#11
ohoho puno greaaka:
1) kod atednih ne gledaa koliko zamjenuju wati obi
ne ~arulje nego ovo 24W zna
i ti imaa 24W+23W= 47W ako oea s atednima trebaju ti joa oko5 ~arulja od 23W ili viae- svjetla nikad dosta , znaj da malo izmjeaaa worm white (za cvjetanje) i day light (vegetaciju)
2) kupi neku provjerenu zzzemlju - terra magma ili composana
3) koliko san sku~ia ru
no palia i gasia ~arulje- kupi si timer - koata oko 50-ak kuna
.. ostalo nek ti ka~u oni
Marley.
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
Marley.ISTRAŽIVAČ
nov 2010.
nov 2010.#12
nemam namjeru davati novce( koje bas i nemam) za svakakve stvari......
u tome je moj problem, mislim da je hps preskupa za mene.......ubacit cu jos 2-3 stedne, pa cemo vidjet sta ce bit...
ako nista bar malo iskustva preko zime, jer na proljece ja i ekipa spremamo jedan zajeban outdoor.....
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
Marley.
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
Marley.ISTRAŽIVAČ
dec 2010.
dec 2010.#16
ovako, grow je bio totalni promasaj.....izgubio sam jedino dosta vremena i nekih 20E..
biljke za mjesec dana nisu uspjele da izbace vise od 6 malenih listova......jadno....
mislim da nisu imale dovoljno svjetlosti, zemlja je bila ocajna, saksije male............................
ako nekad budem sadio opet unutra, nece biti ovako sigurno!!!!
:(
neo
ISTRAŽIVAČ192 REP95%
→ Entuzijasta
neoISTRAŽIVAČ
dec 2010.
dec 2010.#17
zavisi kako gledas te cfl sto kazes da si potrosio 20E iskoristi za prolece kad budes pravio rasad za outdoor,pre nego ih izneses u prirodu.nek malo ojacaju u tom indooru.A SA EKIPOM RADIS TO TI NIJE BAS PAMETNO to je moje misljenje
Stoner
LEGENDA5.558 REP6%
→ Zmaj
StonerLEGENDA
dec 2010.
dec 2010.#18
sry stari al to je kao da kazes jao ja bi vozio auto al nemam namjeru davati novce za njega ...
da te to stvarno zanima i da zelis imat svoju biljku ili njih par nebi otisao slavit rodjendan sa ekipom neg bi si za pare koje dobijes otisao kupit opremu tipa ... svak od nas moze skupit za neki hps kompletic par tegli i zemlje a ostalo s vremenom
a to sa da sa ekipom planiras radit outdoor jao... ti stvarno zelis najebat pa sta se onda samo jednostavno ne prijavis xD
nema dima bez investicije vjeruj mi NEMA
Marley.
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
Marley.ISTRAŽIVAČ
dec 2010.
dec 2010.#19
pa ne mislim uzgajat sa 10 likova vec sa dva momka......niko drugi nece znat to je sigurno.......
i nisam samo na cfl potrosio 20E......
mislim na struju koje je doslo 10E vise nego obicno, ne svatam nikako kako je moglo doc.......
na cfl sam potrosio nekih 10 i imao sam kuci vec nesto.....
vladozen
ISTRAŽIVAČ89 REP26%
→ Entuzijasta
vladozenISTRAŽIVAČ
dec 2010.
dec 2010.#20
Ako nemaa para,napravi ko ja...Ja sam mazno /da se pohvalim :) jedno 150 litara zemlje iz rasadnika po noi.Isto tako mazo sam i hps sa rasvetnog stupa uz aetaliate..Ta je bila od 70 w pa sam kupio od 400,ali tebi bi takva bila dovoljna.Ajd,da te ne nagovaram na krau-mo~ea nai tu od 70 w u nekom dobrom elektromaerijalu ili sl.`tedne su po meni bezveze jer ih treba 25 za dobar urod.Mogu odraditi vege,dok ne nabavia druge.Sretno!
4herbs
POZNAVALAC1.490 REP99%
→ Ambasador
4herbsPOZNAVALAC
dec 2010.
dec 2010.#21
Nikom ne govori da sadia,s nikim nemoj djelit sadnje jer
e uvijek netko htjet viae ili se izlajat nekom il se kur
it pa i
pokazivat kako sadi i puno puno takvih glupavih situacija slijedi iz toga,vjeruj mi niata dobro ne
e izroditi ako sadia s viae ljudi!
Skupi neato novaca i kupi si pristojnu opremu,nije to toliko straano,ako puaia cigarete prestani puait a svu lovu stavljaj sa strane i za 2 mjeseca
ea imat novaca,samo da te pitam koliko ti imaa godina???znaa da maloljetnicima nije dopuateno bit na forumu stoga
u morat predlo~it ban poato mi se
ini da si balav poato stariji ljudi nisu tako (glupavi) i razmialjaju malo...vjeruj mi ako si maloljetan nije ovo mjesto za tebe i niata dobro ti ne
e izrodit ako tu pokuaavaa brijat,vjerojatno
ea na robiji zavrait u nekom popravnom ili neato tako!
Ajde smiri do~ivljaje i nemoj maatarit o glupostima poato vidim da love nemaa,a ni inteligencije baa neato previae jer vjerujea ljudima a to je jako jako glupo!
Idi u miru i pozz
Marley.
ISTRAŽIVAČ55 REP3%
→ Entuzijasta
Marley.ISTRAŽIVAČ
dec 2010.
dec 2010.#22
,samo da te pitam koliko ti imaa godina???znaa da maloljetnicima nije dopuateno bit na forumu stoga
u morat predlo~it ban poato mi se
ini da si balav poato stariji ljudi nisu tako (glupavi) i razmialjaju malo...vjeruj mi ako si maloljetan nije ovo mjesto za tebe i niata dobro ti ne
e izrodit ako tu pokuaavaa brijat,vjerojatno
ea na robiji zavrait u nekom popravnom ili neato tako!
Ajde smiri do~ivljaje i nemoj maatarit o glupostima poato vidim da love nemaa,a ni inteligencije baa neato previae jer vjerujea ljudima a to je jako jako glupo!
Idi u miru i pozz
Tebi hvala, imam 19 godina.....i otici cu sa foruma zbog takvih kao ti, sljedeci put kad neko bude pitao nesto ti nemoj odgovarat, jer si debil..
Pozdrav!
nov 2010.
1 / 22
nov 2010.
dec 2010.