VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikalistovi se savinuli :S
LEGACY

listovi se savinuli :S

18 odgovora2,263 pregleda
n0pISTRAŽIVAČ

jun 2008.

biljka ima oko 10 dana, mislim prije 10 dana sam stavio da sjeme proklija i jako ljepo je rasla dok joj nisu listovi malo veci postali, sada su se poceli savijati prema dolje, pogledajte slike, slike su lose kvalitete al se vidi sta sam htio rec: http://nabaci.com/images/J2e75422.jpg http://nabaci.com/images/yTq75450.jpg
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Prema visine biljke i njene starosti, najverojatnije je u pitanje nedostatak svetline. Previsoka mi izgleda... A inace, kakva ti je zemlja i jel si s necemu gnojio ?
n0pISTRAŽIVAČ

jun 2008.

to sam i pretpostavio da je zbog svjetla, jer u zadnja 4 dana je samo oblacno, ce se oporavit ona il se moram zabrinut? gnojio nisam, dal bi trebo? mislim da je visoka jer sam prekasno stavio klicu, klica je vec imala oko 3 cm, pa je sjemenka previsoko gore, dal to smeta? zemlju sam kupio, 4-6ph je
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Opravice se ona.. Samo nisi trebao gnojiti, prerano je za gnojenje i bez potrebe, to jest kada je sve u redu ja ne bi gnojio. Potrazi malo po forumu, ima dosta toga napisano o gnojenju. Isto tako negde na forumu sam procitao kao da mozes da dodas malo zemlje, pa tako da pokrijes jedan deo biljke., ali neka ti neko iskusniji predlozi dali da ovo radis. Pozdrav...:vb_kez:
n0pISTRAŽIVAČ

jun 2008.

pa napiso sam da nisam gnojio
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Listovi su ti zuti, previse vode mi se cini, koliko puta joj dajes vode????
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Oooooppss.... Sorry...:icon_cry: Lose sam procitao...
n0pISTRAŽIVAČ

jun 2008.

yep bilo je zbog malo sunca i zbog previse vode, danas sam joj dao samo jednom vode i ljepo se uspravila, listovi joj narasli, sad je ok.. prie sam davo poprilicno :D, cim sam vidio da dole na pijatu nema vode malo bi dolio
choki123POZNAVALAC

jun 2008.

Ma bit e sve u redu sto posto,tako su i moje kad sam ih stavio,prvih par dana samo obla no,izdu~ile se bile skroz,al sad su nastavile rast normalno,samo sam ih joa malo ukopo zbog duga ke stabiljke od po etka biljke,raqstu normalno.....:prof10:
DoktorPOZNAVALAC

jun 2008.

Brate sa cim si slikao ti ove slike sa temperama ili flomasterima??? Brate auto fokus malo blica ili svetla........... cuda cine!!!! I zalivaj to po osecaju previse vode stavra blato na korenu i smanjujes dostupnost te prehrane preko korena!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se