VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikazaljevanje
LEGACY

zaljevanje

10 odgovora2,678 pregleda
ranromENTUZIJASTA

maj 2009.

pozdrav svim growerima pretra~io sam sve al ne mogu nac nigdje jedino znam da to ima opisano u nekom filmu di je lik uzgojia 30 biljaka K2 i on je sve detaljno objasnija al san ja izgubija taj film uglavnom mene zanima ako mi netko mo~e detaljnije objasnit zaljevanje u cvijetanju. moje biljke su u trecem tjednu cvijetanja. dal trebam pojacat zaljevanje i kad trebam usporiti. sto kad se biljke ostave u mraku zadnja dva dana. joa me zanima kad ih treba ubrat ranije ili kasnije da bi viae bile high da me manje za stolicu priljube. indijke imam
HeadonistAMBASADOR

maj 2009.

zalijevaj kao i ina e, kad se zemlja osuai na dubini od 2-3 cm. to mo~ea probati tako da gurnea prst. zna i, normalno zalijevanje. bolje je zaliti premalo nego previae (isto vrijedi i za gnojivo) a ovdje je ono ato te zanima o branju http://img11.imageshack.us/my.php?image=medgallery587919127750.jpg zna i, gledaj boju kristalia po njima povealom, tako ea najbolje odrediti vrijeme branja koje ti odgovara pozdrav, i sretno! :)

maj 2009.

Indijke "ljube"za stolicu ---> "stoned" Sative daju high...al i traze bar par nedelja duzeg uzgoja i zato su i skuplje itd Za sledeci put Zadnjih par dana samo vodu bez prihranjivanja
ranromENTUZIJASTA

maj 2009.

ma imam vec spremne sjemenke 100% sativa za vani ali cekam joa da ih sto kasnije posadim da ne rastu visoko. hedonist sta znaci narcotic/couchlock high a sto head and body high koja je razlika.
RolipopLEGENDA

avg 2013.

Ekipa, ato mislite jel funkcionira da se biljke ostave sa ovim napravama za navodnjavanje na 10-12 dana?

avg 2013.

ako ti je plan da ih navodnjavas sto ne bi funkcionisalo, pa tome je namenjeno. jedino je pitanje koliko je diskretno, tj. da li ce nekom privuci paznju

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se