LEGACY
zaljevanje
10 odgovora2,678 pregleda
ranrom
ENTUZIJASTA213 REP3%
→ Poznavalac
ranromENTUZIJASTA
maj 2009.
maj 2009.#1
pozdrav svim growerima
pretra~io sam sve al ne mogu nac nigdje jedino znam da to ima opisano u nekom filmu di je lik uzgojia 30 biljaka K2 i on je sve detaljno objasnija al san ja izgubija taj film
uglavnom mene zanima ako mi netko mo~e detaljnije objasnit zaljevanje u cvijetanju. moje biljke su u trecem tjednu cvijetanja. dal trebam pojacat zaljevanje i kad trebam usporiti. sto kad se biljke ostave u mraku zadnja dva dana. joa me zanima kad ih treba ubrat ranije ili kasnije da bi viae bile high da me manje za stolicu priljube. indijke imam
Headonist
AMBASADOR2.227 REP21%
→ Legenda
HeadonistAMBASADOR
maj 2009.
maj 2009.#2
zalijevaj kao i ina
e, kad se zemlja osuai na dubini od 2-3 cm. to mo~ea probati tako da gurnea prst.
zna
i, normalno zalijevanje. bolje je zaliti premalo nego previae (isto vrijedi i za gnojivo)
a ovdje je ono ato te zanima o branju
http://img11.imageshack.us/my.php?image=medgallery587919127750.jpg
zna
i, gledaj boju kristalia po njima povealom, tako ea najbolje odrediti vrijeme branja koje ti odgovara
pozdrav, i sretno! :)
20 REP40%
→ Istraživač
maj 2009.
maj 2009.#3
Indijke "ljube"za stolicu ---> "stoned"
Sative daju high...al i traze bar par nedelja duzeg uzgoja i zato su i skuplje itd Za sledeci put
Zadnjih par dana samo vodu bez prihranjivanja
ranrom
ENTUZIJASTA213 REP3%
→ Poznavalac
ranromENTUZIJASTA
maj 2009.
maj 2009.#4
ma imam vec spremne sjemenke 100% sativa za vani ali cekam joa da ih sto kasnije posadim da ne rastu visoko.
hedonist sta znaci narcotic/couchlock high a sto head and body high koja je razlika.
maj 2009.
1 / 6
maj 2009.
avg 2013.