LEGACY
hermić u boxu
54 odgovora7,180 pregleda
ranrom
ENTUZIJASTA213 REP3%
→ Poznavalac
ranromENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#1
prvo bih htio sve vas tu pozdravit.
biljke su mi u 19. danu cvijetanja. ima ih raznih vrsta a neznam vise koja je koja. sve su mi vise manje ok na uvijete koje sam im pru~io. no ima jedna visoka biljka ja mislin da je baa to jack horor. na najdonje dvije grane ispod vrhova poceli su izlazit one bobuljice kao kod muske ali samo na najdonjim granama. pretrazio sam forum ali nisam nasao nista korisno meni. ako mi ko moze objasnit kakvu stetu taj dvospolac moze meni ucinit. ali napominjem da su to znakovi samo na dvije donje grane a ostatak biljke izgleda u redu. hoe li se to proairiti po cijeloj biljki kroz neko vrijeme. volio bi da imam slike da vam to poka~em
:leafblunt:
GizmoBlaze
ISTRAŽIVAČ193 REP95%
→ Entuzijasta
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ
apr 2008.
apr 2008.#2
Oprasit ce ti ostale zenke i imat ces budove sa sjemenkama..
3ananasa2
ENTUZIJASTA476 REP69%
→ Poznavalac
3ananasa2ENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#3
nemora zna
it da e ti se proairit ali i tih par bobica ti mo~e oplodit cijeli box tak da
ea imat dosta sjemenki , a
uj ako o
ea sjemenke ostavi ga ako ne preseli ga u neki drugi box ili joa bolje negdje van ga izbaci jer je pravo vrijeme za taku akciju , ako ga izbacia dobit
ea i vrhove i sjemenke tak da
ea i genetiku sa
uvat. a mo~ea i pokupit polen sa njega i stavit na donje vrhove neke druge biljke pa dobit neke svoje hibride ;)
i to feminizirane!
:181:
OkiyKiku
ENTUZIJASTA232 REP8%
→ Poznavalac
ranrom
ENTUZIJASTA213 REP3%
→ Poznavalac
3ananasa2
ENTUZIJASTA476 REP69%
→ Poznavalac
3ananasa2ENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#6
okiykiku ne laprdaj , da bi dobio feminizirano sjeme moraa sa hermia polen stavit na ~ensku biljku i onda dobijea sjemenke u kojima nema mu~jaka , ato nezna
i da iz tog fem sjemena nemo~ea dobit hermija!
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
apr 2008.
apr 2008.#7
Ne pri
ajte svaata..ako niste sigurni
hermy daje naj
ea
e hermy!!! 70-80% hermy 20% ~enka... tretiranje semena,bio stimulatorima je druga pesma
mo~ea doduae po
upati te hermy-e ako jih je malo.
Ina
e kao ato Ranrom re
e,hermy
e se prije pojavit kod sativa-ako je u pitanju stres,mo~ea ve
dobit takve semenke...
upaj to !!!
KaraJack
POZNAVALAC772 REP19%
→ Ambasador
KaraJackPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#8
Era, da te pitam za stimulator, da me ubijea negde u bavarskoj sam naletio na tako neato ali zaboravih ime i etc.
ak je to bilo u magazinu HEMP = HANF !!!
Sry za OFF !!
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#9
Sorry era al ne slazem se sa tvojom statistikom.. Evo za primjer torca je napravio fenomenalan hibrid tata je herm skunk no1# mama bracka domaja.. i potomci tog bilja su u 90% slucaja ispali stabilne zenke... sto je daleko od tvojih 80% hermy statistika..
KaraJack
POZNAVALAC772 REP19%
→ Ambasador
3ananasa2
ENTUZIJASTA476 REP69%
→ Poznavalac
3ananasa2ENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#11
hej slone mislim da je Era govorio da sjeme od hermia bude hermi , ipak je torca s polenom od hermia oplodio ~enku ili sam krivo skonto ;)
6 REP12%
→ Istraživač
apr 2008.
apr 2008.#12
ej ljudi bok...evo i mene s problemom...dakle imam bilj
icu koja ve i ma 4 nodija a nijedan list nije razdjeljen (ima samo 1 krak umjesto 3, 4, na koncu 7) pa mene mu
i jel to ona joa nije preala u foto stadij ili je jednostavno MEJL MADFAKA(MU`KO)...PEACE
HVALA UNAPRIJED...
EXARP
POZNAVALAC1.275 REP75%
→ Ambasador
EXARPPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#13
ini mi se da je bila obrnuta situacija sa Skunkensteinom. Tata je domaja a mama je skankulja. I koliko se si
an bija je ****a a ne hermi. I btw, nisan primjetija ni jednog hermosa, nego se lipo rasporede muaki:~ene = 40:60.
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#14
@ kara citao sam mnogo slicnih tekstova tako da poznam materiju.. ako pogledas moje postove unatrag vidjet ces da sam cak pisao o raznim metodama dobivanja polena iz provjereno geneticki zenske biljke.. bilo pomocu giberlinske kiseline, koloidalnog srebra, trovanja svjetloscu (iregularan fotoperiod), namjernim izazivanjem stresa biljci itd..
@ ananas u slucaju da je era govorio o sjemenu bas sa hermija onda je u pravu.. ali polen hermija koji oplodi zenku najcesce ce biti zenka.. muska biljka ne moze postati hermi.. samo zenska.. dakle bez obzira sta je polen sa hermija, geni koji ulaze u kombinaciju su xx i xx.. nema nigdje xy.. tako da dobiveni potomci moraju biti zenski, ili ako je hermi osobina veoma genetski dominantna postaju hermi..
Tako sam ja barem citao.. pa ako oni lazu mene, lazem i ja vas. :]
Ako netko zna i 100% je siguran o cemu prica neka potvrdi ili razvrgne ovu teoriju..
KaraJack
POZNAVALAC772 REP19%
→ Ambasador
KaraJackPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#15
@elep
Ne kazem nista da tvoje postove nisam citao ili pratio, samo sam ti neata izbacio da pro
itaa, Tekst je pisan od instituta za genetiku , Gibberellic Acid, stress efekti sa svijetlom, i sve to sta si naveo stima!
To sta si procitao nebih rekao da te lazu, ali potomci xx znaju dati u fazi cvet. xy a to je onih 30%. `anse su jako mal i velike to ti ne trebam ni rei jer sigurno znaa. Zahvat od hermija ~enke na ~enku je igra rizika kao i kod Gibberellic Acid.
Prema izjavama i reportima cujem i vidim da je methoda 12 dana starijeg muzjaka oplodit sa ~enkom + dodatni stress sa svijetlom kao recimo svijetlo sa bluespectrom + Gibberellic Acid = Famale 89% ali niko ne garantira dali e geni to pokazat.
Znam da sad malo solim ali hebiga to rade na banama ili tomato a mi delamo cannabis, cannabis ima jako cudne i sensibilne gene sa jos toliko neistra~enim problemima i vizijama...
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
apr 2008.
apr 2008.#16
postoji hermy i "banana" hermy... zavisi kako su nastali
ako
ea polenom obi
nog hermya opraaiti onda se ve
inom nadaj hermy...ja nisam
itao ve
probao!!!!!!
ako
ea polenom "banana" hermy opraait onda ja veliki % da
e bit ve
ina ~enskih-zavisi od sorte.. poneki hemry-probao i dalje radim!!!! Banan hermy se uvek pojavi na ~enski biljki!!
Doors je bijo neki dan u poseti i vidijo kako izgledaju biljke,
ije je seme tretirano sa GA3,biljka se naj
a
e ostavi malo du~e u vege i onda na cvetanje..prvo se pojavi ~enski cvet i na njem "banana" hermy
Ormar samo sa njima :)
na desnom budu/grani i u donjem levom uglu..vidi se nesto ~uto malo..
idem tra~it bolje fotke, a ve
eras
u fotkat upurvete-gde su shranjeni hermy cvetovi!!!
A za to linkovanje..
e se puai-bogami
dosta puta primetim kako ~elite pomo
i ali ... Naj
ea
e se to deaava,upravo u ovom forumu..
ovek oka
i fotku -pogledate po netu ..Odmah padaju saveti kako je iz fotki razvidno ,naprimer nema duaika radi takvih i onakvih znakova...ovek po
ne hraniti,hranit.. i spr~i jer se rezultat nije popravijo..niko ne ka~e,da se duaik mo~e zaklju
ati radi nepravilnog PH...
KaraJack
POZNAVALAC772 REP19%
→ Ambasador
KaraJackPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#17
@Era
Jedno Off pitanje?
Dali je kod vas u slo GA3 dozvoljen..??
6 REP12%
→ Istraživač
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
apr 2008.
apr 2008.#19
Balkanski agronomi su primili priznate nagrade i proizveli preparate sa giberilinima, ve
pre25-30godina!!! ne koristi se to samo za konplju..Ina
e gibberlic acid stabiliziran je oko prvog svetskog rata(brat Japanac)
postoje studije uzgoja konoplje tretirane sa giberelinima na nasim podru
jima :)
Napisao je Era ve
post o feminiziranju-ne samo na vutra.org...
takve preparate, rado ne pominjem jer se sve zloupotrebi!!!
rezultat opraaivanja sa polenom "banan hermy" na domajama
ako vas zanima,mo~emo ponovo napisati post o (primitivnom /doma
em) feminiziranju semenki.,.
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
gloss_zelenkyAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#20
Da mo~da pro
itaa pravilnik braco?
I malo se bolje informiraa po forumu?
Ina
e to ata nema "pravih" listova ne zna
i niata...mo~da je
ak i neka luda mutacija..i pobogu..foto period??? Sad je vegetacija ako ti raste na prozoru
:maryjane:
6 REP12%
→ Istraživač
apr 2008.
apr 2008.#21
daj ajde budite ljubazni i molim vas da mi odgovorite...stavite se u moju ko~u pa ne bi ni vi ~eljeli troaiti energiju na uzgoj muake biljke...
6 REP12%
→ Istraživač
apr 2008.
apr 2008.#22
a ato da ti ka~em vidio sam temu hermi u boxu i bilo bi suludo pomialjati da nisam na pravom mjestu...p.s. ne raste na prozoru zato i kontam da je foto stadij u pitanju jer koristim normalnu ~arulju od 100w za osvjetljenje prostorija...hvala:thankyou:
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#23
No frx karabaja :)
Era nemoj se nervirat bezveze.. ljudi pomazu koliko mogu i znaju.. ako se zbroji sve do sada sigurno je da su puno vise pomogli savjetima nego napravili gresaka.
No u pravu si kada kazes da treba biti oprezniji pri dijeljenju savjetima jer neciji nepromisljeni savjet moze nekome upropastiti grow.. ali isto tako novi clanovi neka budu oprezni i paze koga slusaju, a to fino i pise u pravilniku.. dakle ako si netko upropasti grow jer je slusao glupi savjet djelomicno je sam kriv jer nije procitao pravilink ili sam istrazio koje je rjesenje na njegov problem.
Nikad ne brzat sa odlukama, vec pricekat da se vise ljudi javi i da svoje misljenje.. jer nitko nije savrsen pa se moze adminima desit da zabrljamo stvar nekad radi uduvanosti/umora/ljenosti da pricitamo :))
peace bros ;)
KaraJack
POZNAVALAC772 REP19%
→ Ambasador
KaraJackPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#24
Era brate moj, ja sam za glas da se stvori takva tema, jakko sam gladan za materijalom :P
ranrom
ENTUZIJASTA213 REP3%
→ Poznavalac
ranromENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#25
bokburazbok citaj forum i ne mijesaj se u moju teme. nemozes s tom svicom nista a i tajmer vjerojatno nemas. citati citati i citati.
okinuo sam te donje grane koje su davale znakove hermija ali vise iz zelje da zapalim nesto.
znaci koliko sam skuzio sjemenke zenke koje oprasi hermij su upotrebljive. i nema nikakve stete u boxu.
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#26
Steta u boxu je da ces dobiti ogroman broj sjemena ako ti oplodi sve i biljka ce energiju umjesto u cvjetanje i headove potrositi na formiranje sjemena pa ce i urod biti uvelike smanjen..
Sam procjeni jel taj hermic vrijedn rizika da ti doslovno zahebe ostale biljke.
ranrom
ENTUZIJASTA213 REP3%
→ Poznavalac
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
apr 2008.
apr 2008.#28
drugi put po
upaj samo cvetove hermy-a...nemoj cele grane-sad
e doduae vise ae
era..dobit gornji cvetovi
Pogreano si shvatijo:hermy je najve
a steta skoro:) jer ako bi opraaijo mu~jakom,rezultat bi bijo ~enski ili muaki..
ako se opraai polenom hemafrodita: hermy ili ~enka(zavisi ,od ve
navedenog u proalim postovima)
puno babica kilava deca:nismo ti bas puno pomogli!!
sretno
apr 2008.
1 / 28
apr 2008.
apr 2008.